Bu konuda bilgisi ya da bir fikri olan var mı? Önce'den dikili 3 tane put varmış insanların taptıkları ama Hz. Peygamber onları yıkmış. Sonra bir uzun bir süre içi boşmuş. Yakın geçmişte restore etmek amaçlı belirli ülkeler'den insanlar gelip 3 sütün dikmişler... Biraz saçma ve komik değil mi? Suud kralları neden böyle bir şeye müsade etmiş olabilirler sizce?
Kuran putperestliği yıkmak için gelmiştir. Bugün hala emevi inanışlarıyla ona devam ediliyor. Kabe nedir bilen var mı? Peygamberimizin sözlerini dikkate almıyoruz? Neden?
😂😂😂o yüzden etrafında dönüp tapınan var. Bu suudiler dünyanın en zararlı insanları. Herseyleri para. Zavallı inanlar onlara tutsak. Çok konuşucam, boş konuşucam. Anlayan sen ben işte😂
Dayaniklilik acisindan koyulmuştur her hangi bir deprem olasiliginda. Aklima birşey takildi kabenin içinde namaz kiliniyormu kiliniyorsa hangi yöne doğru?
Ben akillimi olduğunu iddia etmedim kendi görüşümü paylastim KOYULMUSTUR dedim. Bu yüzden şu yüzden koyuldu demedim. :) yok nedeni sana kalmasin ben bilgi edinmek istiyorum öğrenmek istiyorum maden biliyorsun çekinme söylede hepimiz bilelim.
En İyi Cevaplar