Tranko buskas 20 draje olan ilacı kullananlar görüşlerini yazarlar mı acaba? Kullanmayanlar arkalarını dönüp sessizce gitsinler?😝😄😄

Mide ağrısına iyi gelir ama bağımlılık derecesi yüksek bir ilaç diye biliyorum
Sen kullandın mı?
Benim panik atağım var stres kaygı vs için psikiyatrim verdi ve uyuyamadığım için bir ay sonra üniversite sınavım var onun için verdi
bir sıkıntı olursa bir hafta sonra gel dedi dün verdi. Uyuyamama gibi bir sıkıntı olursa. Eğer olmazsa sınavdan sonra gelirsin dedi sınava da bir ay var
Bende kullandım fakat kullandıktan sonra buyük abdestimde iltihap gibi balgama benzer şeyler geldi bağırsaklarımada kramp giriyor bu ilaç yapmış olabilir mi yoksa bu durumu ciddiye almalımıyım?
Sıkıntı oldu mu? Doktor bana 2 hafta once yazdi ama ben 2 3 kere kullandim. Basimi donduruyor terletiyor. Sanki uyusturucu almisim gibi. Kullanmayi birakmayi dusunuyorum
Ozelden mesaj atabilirsin.
Üstünden çok zaman geçti ama bende bı iyi ya da kötü etkisi olmamıştı. Sende yan etki yapmış olabilir belki
Cevap
0Cevap
Uyuşturucu gibi bağımlılık yapıyor elimdeki kutu bitti doktora gidemedim kriz geçirecek kadar kötü oluyorum yatamıyorum ne istediğimi bilmiyorum hale geldim
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?