Günah falan diyecekler hic yazmasin. Adetliken yapilir mi bilenler cevap versin?
Cevabın nedir?
+1 yılbal mumu var bilirmisin onlarla mısırlılar diğer ülkelerde insan kopyası yapıp insan antonomisin'deki vücutlara şekil veriyolar sen büyü müyüyle uğraşcağına bunları araştır saçma sapan iş yapıyonuz.. sonra cin şeytan musallat olursa görürsün hacıyla hocayla uğraşma karşıdaki insana istemediği sevmediği bilmediği şeyi yaptırmak çok büyük günahlardan biri direk sana kötü olarak geri döner örnek bir kayınvalidenin oğlundan gelinini ayırmak için hocaya gidip karışımlarla yaptığı büyü biraz saçma oldu ama ha senin dediğin ha bu örnek aynı şey :s
00 Yorumla
+1 yılyazmasın demissiniz ama; sakın uğraşmayın.. havas ilmi gerçektir, zikr edeceğiniz olası kelimelerin gücü yüksektir, hoş olmayan olaylar yaşayabilirsiniz..
10 Yorumla
Çirkinin trkisin büyüyle mi aşık edeceksin? Büyü ne ya umarım cin dadanır başına.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleğer mum büyüsünü adetliyken yaparsan mum g. tünden çıkar. s. s. s
33 Yorumla
Soran+1 yılo ne demek
- +1 yıl
vala çok deli yorumlar var baya güldüm burda bir saattir :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
9Cevap
+1 yılHayırlısını dilemek varken neden sınırlarınızı zorluyorsunuz anlamıyorum ya adam kötü biriyse şizofrense sapıksa
10 Yorumla
+1 yılHocam mumu yakıyorsun üstüne oturuyorsun yanık kokusu gelmeden kalkmıyorsun tamam
30 Yorumla
+1 yılyapılır büyü sonuçta zaten allahın yasakladığı şeyi şeytanı ilah edinip yapıyosun
10 YorumlaEvdemi kaldin 😃😃 evde kalmış kizlar yapiyo bunu hiç bu ise yaramaz ama 😃😃
00 Yorumla
+1 yılUğraşmayın şöyle şeylerle. Sonra hayatınız kararır biter
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılince uzun bir mumu alip vajinandan iceriye dogru sokuyorsun kan gelinceye kadar.. dilegini dileyip sonra mumu cikartiyorsun.. bu kadar..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe amacla yaliluyo bu büyü biraz bilgi versene
12 Yorumla
Soran+1 yılasik etme
Cevap sahibi+1 yılVaaay yilan seni :D
Ne işin var büyü ile delirdin mi
01 Yorumla
Soran+1 yılasik etcem
+1 yılYazık böyle şeylerle uğraşanlara
00 Yorumla
+1 yılmum büyücüsü nedir laa
00 Yorumlao nasıl oluyor