Benim annem beni sevmiyor gibi. Sürekli bana bağırıyor sürekli kızıyor hiç bana gülmüyor. Tek bir hareketimde kızıyor yüz ifadesi hep mutsuz hep yakınıyor benden Intaar edicem diyorum Çok yaşa diyor. Ne yapmam lazım sizce? Benimle aynı durumda olan var mı? ( Annesi olmayanda var annen olduğuna şükret gibi laga luga yapcaksan yapma)
Annen senden ne istiyor? Neden kiziyor bagriyor? Onu mutlu edecek seyler yapiyormusun? Ev islerinde yardim felan, yoksa bütün yük onda mi? Mesela dün ben annemin ayaklarini masaj yaptim cok mutlu oldu duasini aldim hamdolsun
Seviyordur muhakkak ama belki annenin yapisi boyledir sinirli falan bende evde cok bagirir cagiririm cunku sevgiyle alakasi yok ya da kadinin bir derdi vardir moralsizdir
Ne saygısız bir kadın galiba senin yaşın da küçük hani sana yemek yok demesinden öyle bir varsayım yaptım sen sen ol sakin intihar vb düşünme anneni pek umursama ne dese he de geç tak kulaklığı dinle müzik derslerine bak böyle kendini ezik hissetme o senin günahını alıyor elbet pişman olur ya da Allah hesap sorar
Her anne evladını sever.. seviyor seni (sevmese hiç sevmezdi) . Ama babanı sevmiyor fakat hayat onu bu evlilige ve babana mecbur birakmis. O da ister istemez bir sekilde dışavuruyo.. Morali bozuk olduğu zaman sana patlıyor çünkü babana benziyorsun. . senin tek suçun babana benziyor olmak. . Görmezden duymazdan gel. Veya al karşına konuş ciddi ciddi. . Sarıl öp. lutfen böyle yapma annecim vs de.. gönlünü kazan.. illa vicdan gelir
boşver senin sevgiye ihtiyacın yok. hayatını işini kazan. elbet bir gün aile de geçiyor. hani derler ya anne kötü dese de iyiyi düşünür diye. boşver iyi de kötü de dese senin ihtiyacın yok. eksilip artmıyor. pskolojik yönünü törpüle.
Annenin psikolojik sorunları olabilir veya sıkıntılı dönemden geçiyor olabilir ya da ya da ya da babanla ilgili sorunları sıkıntıları olabilir bu yüzden sen ona benzediğin için hıncını senden alıyor olabilir evet doğru değl ama insan psikolojisi işte naparsın sen çok duyma onu elbet geçici bir dönemdir
Bence yaptıklarını göster altta kalma. Her yaptığın şeyi gözüne sok bunu ben yaptım senin kızın otururken, sen yayılırken diye. Üzgünüm ama hak ediyor.
Annenin yastığından bir parça saç al. Ve gidip hastanede dna testi yaptır. Bu işin içinde bir terslik var. Sanki senden gizliyor. Sanki senden bir şekilde faydalanıyor normal değil bunlar
haklısın.. seni anlıyor ve hak veriyorum.. umarım maddi olarak özgürlüğüne kavusur ve ondan ayrılırsın en kısa sürede. Ama o zamana kadar genede hayırsız evlatlık yapma, üzme, kırma... oda insan...
0
4 Yorumla
Gizli Soran
+1 yıl
Saygısızlık yapmıyorum. :D Ona ne yapsamda yaranamıyorum artık onun için birşeyler yapmayı da bıraktım.
Umrunda olucağımı sanmıyorum. İlerde yalnız kalıp beni ararsa eğer hiçbir şekilde ilgilenmiycem. Sadece maddi olarak ihtiyaci olursa yardımcı olurum. Onun dışında bu saatten sonra düzelsede ona karşı olan duygularım değişmiycek.
Babanla annenin arasında senin bilmediğin bir husumet vardır ondan dedene falan bakmamıştır ya da zorla evlendirmişlerdir ondan babandan babana ait herşeyden mefret ediyor psikolojisi bozuk arada ondan sana çatıyor evladısın sevmemezlik edemez
Yooo ogretmenlik ya da hukuk alanin da kariyer de yapabilirsin sevilmek istiyorsan. İlla doktor olmalisin diye bir sart yok. İsin ozu basarili uretken ve faydali bir birey ol yoksa evlat olsan sevilmezsin.
Oyle tirt merdiven alti universtiler de okursan tabi ki is yok. Ancak kaliteli egitimin yanin da basarili bir sosyal hayat ve egitimle birlikte dinamik staj kariyeri yaparsan sen de hayati kotaranlar grubuna girersin. Bunun icin de ne gerekiyor. Haline sizlanmak yerine Calis Calis Calis genc hanim.
Ya he dede. Sizin zamaninizda lise mezunları doktor oluyordu. Gelmiş bana burda boş laf üretiyorsun Gel bakam bizim eğitim sistemimiz nasıl? Okusan da doktora yapsan da iş yok anladın mı beni kara cahil şimdi uzaklaş
olan sana olur emin ol bunlardan bir şey kazanamazsın intihar edeceksen kendin için et bu dünyaya söveceğin kadar söv tüm yapacaklarını yap sonra onurlu bir şekilde kendini öldür çünkü bende öyle düşünüyorum
bak guzel hanımefendi sen benim neler çektiğimi bilmeden bana din iman deme allah senin allahın benim değil olmasınıda istemiyorum 🙏iyi geceler @Gizemli92
Dünyada bin bir çeşit insan var bin bir çeşit anne var senin annen sana iyiyse bize kötü davranıyor bizim durumumuzu görmeden laf söylüyorsun. Öyle anneler var ki çocuğu doguruyorlar sonra salıyorlar neler neler var bilmeden konusuyorsun
En İyi Cevaplar