Diğer Uyumayı severmisiniz? uyku gece gelmek bilmez sabah gitmek bilmez sizin düzen nasıl? scrat_ Takip Et Xper 6 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 35 senedir uykumu alabilmiş değilim alabilen var mı :D geceki halim :D buda sabah uyanma halim :D Uyumayı severmisiniz? uyku gece gelmek bilmez sabah gitmek bilmez sizin düzen nasıl? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Diğer konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ameliyat öncesi anestezi uzmanı bilgilerimi alırken uykunuz düzenli mi diye sordu. Düzenli olarak geç uyurum dedim. Düzensiz yazdı. Oysaki o düzensizliğin içinde bir düzenim vardı bende benden içeri, anlayamadı... 1 3 Yorumla scrat_ +1 yıl terbiyesiz adam sensi, n düzensiz deseydin :D bu arada geçmiş olsun Yorumla saskinomayra +1 yıl Teşekkür ederim, geçti gitti 😊 Yorumla scrat_ +1 yıl rica ederim :) Yorumla
ekonometrimio Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl Uyumayı severim.😴😪Annemin deyimiyle de gece yatmak bilmez-gündüz kalkmak bilmez grubunun onursal üyesiyim😌😀 1 2 Yorumla scrat_ +1 yıl afferin sana :D Yorumla ekonometrimio +1 yıl Aferim bana😏😇 Yorumla
Evinlevin Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 45% +1 yıl @GerminalC işte ben böyleyim 😂😂 3 2 Yorumla GerminalC +1 yıl Tamam değiştirelim onu :)) Yorumla Evinlevin +1 yıl inşallah 😂😂 Yorumla
benisevsenebi Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Sevmeyen var mi. 1 1 Yorumla scrat_ +1 yıl valla var adam 6 da kalkıyor :D Yorumla
En İyi Cevaplar