dolunayda ağda yapıpta memnun kalanlar ve etkisini görenler oldu mu ?
denemelimiyiz yoksa bişey farketmiyor mu ?
denemelimiyiz yoksa bişey farketmiyor mu ?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Temmuz - Ağustos ayı epilasyon - Siyah Nokta Temizleme - Geç Uzayan Tırnak Kesim Tarihleri (Ben her ay tarihleri buradan vereceğim kızlar. )
Bu Ay Tek Tarih Var :
25 Ağustos 2013 saat 17.13'te başlayıp 28 Ağustos 2013 saat 02.08'e kadar istediğiniz bölgeyi alabilirsiniz. ( Tüyler kökünden alınacak. Jilet-makas vb. yüzeyden alınan hiçbir yöntem fayda sağlamaz. Kökten alınacak.. )
Ama önemli olan adet sonrasına denk gelmesi lazım. 1-2-3 gün öncesi olmaz. Sebebi ise BAYANLAR ADETLİYKEN VEYA ADETE YAKINKEN HORMONLAR TAVAN YAPAR ve TÜYLERİNİZ HIZLI VE SERT ÇIKAR ..
Ağustos Ayı "Saç Kesim" - "Saç Boyama" - "Hızlı Uzayan Tırnak Kesim" Tarihleri
1. Tarih :
31 Temmuz 19.41'den 3 Ağustos 07.29'a kadar Saçınızı boyayabilirsiniz. ( Renk açısından daha iyi sonuçlar elde edeceksiniz. ) ( ADETTE İSENİZ YAPMAYIN..! )
2. Tarih :
10 Ağustos 17.08'den 12 Ağustos 23.17'ye kadar Saçınızı boyayabilirsiniz. ( Renk açısından daha iyi sonuçlar elde edeceksiniz. ) ( ADETTE İSENİZ YAPMAYIN..! )
3. Tarih :
28 Ağustos 03.08'den - 30 Ağustos 14.32'ye kadar Saçınızı boyayabilirsiniz. ( Renk açısından daha iyi sonuçlar elde edeceksiniz. ) ( ADETTE İSENİZ YAPMAYIN..! )
Ağustos Ayı "Göğüs Küçültme" Tarihleri ( 2014 Yılına kadar Göğüs Büyütme tarihi olmayacak..! )
5 Ağustos 20.57'den 8 Ağustos 06.57'ye kadar yapacağınız bakımlar ve masajlar göğüslerinizi küçültmede olumlu etkiler yapacaktır.
Ağustos Ayı "Sigaranın Zararlarını En Aza İndiren TERE KÜRÜ" Tarihleri
2-3-4-5-6 Ağustos günleri yapacağınız TERE KÜRÜ sigaranın vücudunuza vermiş olduğu zararı en aza indirecek.
Ağustos Ayı "Bakım" Dönemleri
( Bu dönemlerde yapacağınız Cilt ve Saç Maskeleri 2 kat etkili olacaktır. Bu dönemlerde yapabileceğiniz maske tariflerini, konunun aşağısında bulunan linklerden öğrenebilirsiniz. )
Mineral Dönemleri : 8 Ağustos 07.57 - 10 Ağustos 16.08 , 17 Ağustos 07.25 - 19 Ağustos 07.07 , 25 Ağustos 17.13 - 28 Ağustos 02.08
Yağ Dönemleri : 31 Temmuz 19.41 - 3 Ağustos 07.29 ,10 Ağustos 17.08 - 12 Ağustos 23.17 , 19 Ağustos 08.07 - 21 Ağustos 07.44 , 28 Ağustos 03.08 - 30 Ağustos 14.32
Nem & Karbonhidrat Dönemleri : 3 Ağustos 08.29 - 5 Ağustos 19.57 , 13 Ağustos 00.17 - 15 Ağustos 04.04 , 21 Ağustos 08.44 - 23 Ağustos 10.13 , 30 Ağustos 15.32 - 2 Eylül 03.01
Protein & Vitamin Dönemleri : 5 Ağustos 20.57 - 8 Ağustos 06.57 , 15 Ağustos 05.04 - 17 Ağustos 06.25 , 23 Ağustos 11.13 - 25 Ağustos 16.13
Ağustos Ayı "Kilo Alma" ve "Kilo Verme" Dönemleri
Kilo Verme Dönemleri : 23 Temmuz 22.16 - 7 Ağustos 00.51 , 22 Ağustos 05.45 - 5 Eylül 14.37
Kilo Alma Dönemleri : 8 Ağustos 01.51 - 21 Ağustos 04.45
Ağustos Ayı "Büyüyen Faz" ve "Küçülen Faz" Dönemleri
( Büyüyen Faz : Saçınızı uzatacak kürler uygulayın. Ameliyatlardan Kaçının. - Küçülen Faz : Saçınızı Güçlendirecek kürler uygulayın. Ameliyatlar için uygun dönemdir. )
Küçülen Faz : 23 Temmuz 22.16 - 7 Ağustos 00.51 , 22 Ağustos 05.45 - 5 Eylül 14.37
Büyüyen Faz : 8 Ağustos 01.51 - 21 Ağustos 04.45
Kesinlikle etkili. Daha geç çıkıyo tüyler. 3 kere test ettim :)
deneyen birisi çıktı sonunda :D
insanlar o kadar bilgisiz ki cevaplarken üşendim sogudum insanlardan :D
Dolunay yani eski ay da daha olan okadar çok şey var ki aslında. Tüy meselesi onlardan sadece biri. Yenı ay da sebze ekersen cok gec buyur ya da buyumez ama eskı ayda dikersen hemencecik boy alır. AYRICA BUNLAR KOCAKARI SAÇMALIĞI DEĞİLDİR ARKADAŞLAR. BUYUKLERİMİZ ZAMANINDA AYA GÖRE TAKVİM ÇIKARIR İSLERINI OYLE HALLEDERDİ. Belki bilimsel değildir ama doğrudur. kanayan yaraya mikrop kapmasın diye işemek te büyüklerimizden kalmış bir bilgidir mesela. Deneyin dolunayda birkere ağda yapmayı ve ne kadar etkısi olduğunu görün. Weet de neymiş peeeh.
Eğer köylerde tanıdığınız yaşlı insanlar varsa sorun yoksa internette de vardır illaki.bende hepsi hakkında fikir sahibi değilim. Ama insan vücudunun dolunayda toksin dediğimiz zararlı maddeleri daha kolay attığını ve o gün içile ilacın etkisinin fazla sürmediğini biliyorum. Vücuttaki yaraların iyileşme hızı artar. Daha biliyorum amaşu anaklıma gelmiyor açıkcası kusura bakmayım.
dolunayda hormon miktarının değişmesi (istemsiz kısmına girmeyeceğim, hormonlar zaten isteğe bağlı salgılanmaz) muhtemelen yalandır. birsürü şey bize bilimmiş gibi yutturuluyor. bu da öyledir. deneylerle kanıtlandığını söylenir, halbuki ortada deney bile yoktur.
Olaya bilimsel olarak yaklaşırsak bu acaba neden dolunaya bağlı diye bir sorun ? Bir kaç bilim adamı insanın bir kısmının ay parçacıklarından oluştuğunu düşünüyor , ben söyledim siz anlayın ;)
Cevap
32Cevap
Dolunayı da ilk kez duydum. Kurt kadın mıyız biz de fark edecek anlamadım:)
Ama bildiğim bir şey varsa aylık olmasıyıca o özel döneme yakın asla yapılmamalı zira o zaman aşırı hassasiyet oluyor. Bunu kuaförlerin hepsi söylüyor dikkat ettim öyle gerçekten. Kaş bile aldırınca o kadar acıması ondanmış.
Beyler siz çıkın aradan.Herşeyi de duymayıverin artık. Hem artık sizden bile yapan var ne olmuş.
Şu erkeklerin gelmesini gizliler gibi engelleyecek bir düğme neden yapmamışlar ki KS ye:)
ben buradan duymuştum:)
:)) her şeye karışıyorlar olmaz ki..kökten çözüm üretmek lazım:)
Türkiyede innsanların ne kadar bilgisiz oldugunun bir göstergesiydi aslında bu cevaplar bir gidin araştırın gelin ya
Dolunaysa istemsiz olarak hormonlar değişir agdada onunla alakalı bir durum.
Yok sen direk jilet vur ay ışığına karşı romantik romantik
hahaha :D
iyi fikir töbe est :D
Tabi ya la
Evet dolunayda agda yarasan daha gec cikiyor diye duymuştum , ama gece gec agda yaparsan carpılırsın diyede duymuştum. Sanırım bundan sonra bisey duymasam daha iyi olucak :))
Millet Cern de protonları çarpıştırıp, maddeyi yoktan var etmeye uğraşır, bizim derdimize bak! Cem yılmazın, Ayda sevişenler esprisi geldi aklıma :D
Türkiyede innsanların ne kadar bilgisiz oldugunun bir göstergesiydi aslında bu cevaplar bir gidin araştırın gelin ya
Şimdide bunu mu buldunuz bunların hepsi hurafe inanmayın arkadaşlar geçen kuzenimle yürüyorum yolda siyah kedi geçti hemen saçını çekti neymiş siyah kedi görüpte saçını çekmezsen saçın dökülürmüşş allah allahh
Niye biz vampir miyiz hormonlar değişiyo
dolunayda kadın hormonları değişir derler ama ağda yapmanın buna bir etkisinin olacağını sanmıyorum :)
şükür bilipte gelen birisi çıktı. :)
bende öyle bir duyum aldım bikaç kadın deneyip baya baya etkisini görmüş normalde tüg 1 ayda çıkar ama onlarındki azalmıs görünür şekilde ve 3 aydan uzun bir süre çıkmamıs.
dolunayda kalp atısı hızlanıyorsa,kan sıcaklıgı değişiyorsa,karakter değişimine ugrayabi,liyorsak buda mümkün bence.
ben ağdanın markasını dolunay sandım:D yine mantıklıymışım
dolunayda ağda . dev marka:D
oha böyle bişeyi daha yeni duyuyorum bunlarıda mı görücektim yahu
dolunay - ağda ne alaka ?
üstün açıkmı uyudun :/
yahu bir gidin araştırın gelin bilmiyosanız hiç gelmeyin.
dolunayda özellikle kadınların hormonları değişir nabız artar bazıları sinirlenir kanı ısınır hormonlar tavan yapar agda ilede o alaka.
batıl falan demeyin hurafe degil ay yaklastıgı için oluyor muş muş muş :)
gece gece değil dolunay vakitleri farklıdır yani bazen dolunay 4:00 dayken bazen 14:40 ta olabiliyor
valla ben merak ettim bişey kaybetmem bir sefer deniycm faydasını görürsem sanada söylerim :D
onu mu takip edecez yaww. Zaten üşene üşene yapılıyor birde dolunay dört gözle beklenmez :D
Twilight filminin yan etkilerini gördük hadi kolay gele
dolunayın etkilerini biliyorum ama ağdayı ilk defa duymuş oldum daha mı az acısız oluyormuş peki dolunayda, açıklayabilir misin ?
acısı aynı oluyor anladıgım kadarıyla sadece azaaltıyormus çok çok fazla azaltıyormu.. ve 3 aydan daha uzun bir süre çıkmıyormus bazılarında baya etkili olmus bazıları pek etkisini görememiş o yüzden burda sordum.
hadi yaa mutlaka deniyeceğim öyleyse teşekkür ederim detaylıca açıkladığınız için meraklandım şimdi ilk dolunayda yapıcam :D
dolunayda kurt kadına dönüşüyom ben ağda işi sakat yani bana
ciddi bir soru soruyoruz da konuyu niye dagıtıyorsunuz :D
İlk defa duyuyorum dolunayda ağda ne ya eğer öyle bir şey varsa ben de sakallarımı dolunayda kesim daha geç çıksın :D
Dolunayin etkilerini duymuştum fakat o tür işleri yaparken hiç aklıma gelmedi, gelmesi mi lazım bilemedim.
dolunayda ağda mııı? ilk defa duyuyorum böyle birşey
Eğer dolunayda evrim geçirip kurtadam(kız) oluyorsan yararlı olabilir tabi ki.Erkekte değilsin ki almana gerek kalmasa benim gibi :D
O kadarını biz de biliyoruz da zaten gerekli cevaplar verildiği için oylesine birşey yazayım dedim
dolunayda ağda yapmayın carpılırsınız en iyisi günes doğarken
gün batımı ideal :)
sakızı al bas cek
seker kaynatıyorum ben sakız kalmamıs :( :D
ben dolunayda kıllanıyorum biraz kurtadamlık var bende :d
izlediğiniz macera filmleriyle alakalı sanırım bu kıl çıkma sendromu :)
memnun kalanları duydum da ne derece doğru olabilir ki ,inandırıcı gelmiyor.
hiç duymamıştım dolunayda ağda bende denim bakim fark edecekmi :D
ne zaman nasıl yaparsan yap 2 ay sonra tekrar çıkıyor güzelim.
ben denedim ama farketti mi bilmiyorum farkında değilim:d
:D
nası bir fantezi dünyanız var ya :D şaka bir yana saçma geldi
İşte bunlar hep, pagan kökenli inançlar... :)
ayrıca paganlara nasıl bagladın anlayamadım batıl inançları ona baglarlar genellikle kedi geçince saç çekmek sarımsak asmak gibi.
Dolunay iste ay dönümleri ile alakalıdır hormonların değişmesi vs.
*modern paganizm günlük hayatta pagan kökenli inanışlar *
link ksmını okumanı isterim burda sadece bir kısmı ele alınmıs sen gidipte wikipediaye paganizm nedir pagan nedir dersen sana ne oldugunu açıklar gidipte sarımsakla soganla alakası var mı bunları göstermez.
paganizmdeki inançlar patılca demiyorum onların yaptıgı dogadan güç alarak büyü yapmak ama bir bunu biraz daha değiştirip büyü degilde batıla çevirip günlük hayatımıza sokuyoruz.
:D önceki linkte ben tıklayınca bebek çıkıyor :D
şaka gibi rezillik :D
çorba oldu :D
yok yok güzel oldu, teşekkür ederim aydınlattığın için.
2 gündür, öyle bir aydınlandım ki, parıl parıl parlıyorum, zaten kafa da kel, iyice barizleşti bu parlaklık. :D
Her gören,''aa, yüzüne nur gelmiş.'' diyor, ben de, ''yok o nur diil, link geldi.'' diyorum, böyle böyle geyik üretim çiftliklerinde kullanıyorum bu linki bu aralar... :D
:D hahahaa
valla bende gül gül öldüm
normaldir biraz daha cevaplarsan sorumu berraklasmaya baslayacaksın kimsecikler göremiycek o nur yüzünü :D
evet gerçekten cam gibi olmussun :D
rahatlatıcı hosuma gitti teşekürler iyi geceler :)
oha :D
3 gündür aynı soru üzerinden konusuyoruz be
Günaydın diyimde ayıp olmasın bari. :D
Ne alaka ki aramızda kurtadamlar mı var yoksa?
:) hayır dolunayda hormonlar değişiyor onunla alakalı.
bakalım :D ks neler ögretiyor :D
Ne alaka turşu mu bu .s
bize bilgisiz diyene bak senden mi öğrencem bilgileri ? öğrenceklerimde böyleyse kalsın canım. sen şimdi merdiven altından da geçmiyosundur.
ismine bakaraktan merdiven altından geçip ölümsüz olmaya calıstıgını tahmin etmek hiçte zor degil :D
bebegim merdiven altı,nazar boncugu,tırnak kesme olayı falan dedigin gibi hurafe ama dolunayın insanları etkileme olayı bundan tamamen farklı bir olay.
senin söylediğinde tam anlamıyla hurafe canım :) farkettiğinde gel gör bir beni :)
''Aauuuuuu!'' eşliğinde iyi gider iyi :D
Ay ışığında elimi de tutmak ister misin?
:D
Sir ağda yaparsan sorun yok :)
oha bunu da duydum ya , daha da ölmem.
bencede sanane agdadan falan o zaman bu soruda ne işin var ? :D
evet özellikle kurtadamlarda
:D onlar aşrı kıllanıyorlar diye biliyorum ama
kurtadamlara inanıyorum demedim mitlere göre öyle :D
hormonların değiştigi dogru bu hormonların degişmesini abartıp kurtadam hikayesini oluşturmuşlar sanırım.
dolunay gecelerinde özellikle kadınlarda hormon değişikliği olur kanın ısınması,sinir,bunalma,kalp atısının hızlanması vs. ayın evresi dönümleri falan insan üzerinde küçükte olsa etki yaratıyormus.dolunay agda alakalı imiş ama ne kadar alakalı onu ögrenmek istedim.
ya biliyorum zaten şimdi içimdeki bilim adamını ortaya çıkartma :D ben hormon değişikliklerinin kökenine vurgu yapıyorum bu tamamen insanların uydurması hayal gücünden ibaret insanlığın evrimi sırasında ay etkili olabilirmişmiş ama buna dair bilimsel bir çalışma yok ayrıca bilim adamları şu an uzayda bulunan kozmonotlar üzerinde bunun teslerinide yapıyorlar gözle görülür bir değişim yok
Hicbirsey farketmiyor,inanma böyle seylere...
koca karı inanışları bunlar arkadaşlar yapmayın
TEEN WOLF İzlicek tim nereye geldim böyle
:D geç kaldın iki gün önceydi onun son bölümü
bknz:dizimag/& teen_wolf :D
bilmiyorum suyeşili çimen sarısı ülkenin kara çocuklarındanım ben :(
ülkenin dedik da su yeşili çimen sarısı anne babanın demedik :D
Evet ben de dolunayda koltukaltımı alıyorum :/
Evet var böyle bir şey , yapmamak lazım
bizim millet çok cahil bee :(
sorma.
ne bu dolunayda ağda yapmak,anlamadım
Dolunay Soysert var o mu acaba bu dolunay :D:D:D
dolunayda caiz değil mübarek
ben erkek olduğum için zaten gerek yok :)
yeni icatlar çıkmış haberimiz yok :(
kurt adammısınız :D ne alaka anlamadım :D
Dolunağdaaaaa...
o nasıı bişey laaa :D
fayda ediyor daha geç ve seyrek çıkıyor :)
ohohohooofffff:D
bi bitmediniz ..:)
o ne laaaaa ?*
bena saçma geliyor .
kafanı sadece uzun görünmek için mi kullanıyosun ?
kafamı uzun görünmek için kullanmıyorum seni aptal.
dolunayda istemsiz olarak hormonlar değişir bir araştır istersen.
la biliyon o zaman niye soruyosun bildiğin şeyi?
dolunay ne zaman :D
parlak bacaklaalr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar