Ben memlekete gittiğimde 1 hafta ev arkadaşım baktı kedime çok asabi ve sinirli olduğunu söylüyordu ki kedim normalde çok akıllıdır geldiğimde ise bu yarayı farkettim

oradaki tüyleri yolunmuş. Bunu kedi de yapmış olabilir arkadaşın da. Atıyorum bir sebepten kedi rahatsız olmuştur kaşınıp durmuştur huysuzluğu da ondandır kaşıya kaşıya tüy de yolunmuştur. Ya da arkadaşın tutarken tüyleri yolunmuştur acıyınca kedi de agresif davranmıştır gibi.. En doğrusu veterinere sormak olur
Kediler nankör olur derler ama benim kedim bana çok düşkün evde kalmadığım gün uyumaz bile ondan huysuzluk yaptığını düşünüyorz
stresten yapmış olabilir
Neyi stres yapacak ki kedi
Ya aslında bazen erkek arkadaşım da kalıyorum onda hiç uyumuyormuş şimdi sürekli odamın önünde bekliyormuş
Terk edilme değil bı arkadaşımız satın almış daha ay geçmeden bakamayacagını anlamış bende almak istediğimi söyledim ben bakıyorum daha doğrusu ev arkadaşımla beraber bakıyoruz kediler nankör derler ya ben buna inanmıyorum benim kedim nankör değil kesinlikle
Dün veterinere gittik ben yokken girip olmuş kulağı akmış boynuna tabi kedi bakımını bilmedikleri için farketmemişler buda kaşıya kaşıya yara etmiş kulak akıntısı için sprey verdiler yarayıda kapattık bir sorunumuz yok çok şükür:) ben mantardan şüphelenmiştim ondan korktum
Cevap
1Cevap
Dövmüş olabilir mi ya😔
Hayır ev arkadaşımda benim kadar kedime düşkün hatta ben memlekete götürecektim evde tek canım sıkılır hem onada eziyet olur yol götürme dedi
dovmus olmasin
İmkansız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar