Bir steam girl daha Merhaba 😄 ücretsiz uzun sürer kart satın almak.. en hızlı yolu kartları ucuz oyunlara yönelin , fazla birşey katmıyor ama steam seviyesi arkadaş slotu artıyor smile background falan atıyor birde ticaret için lvl önemli takas vs.. güven veriyo insana
Merhaba 🐹 Aah anladim peki bir oyundan dolayi seviye atladin diyelim. Devamli oynadikca level atlarmi yoksa surekli yeni oyun mu almam gerekiyor bunun icin 🙏🏻
Ama şöyle bir limit var bir oyun 5 kart ile rozet oluşturuyordur misal ama 3 kart düşürme limiti vardır geri kalan kartları takasla ya da para vererek alman lazım ve bir oyunda kart serisini tamamlayıp 5 kere rozet yapabilirsin 500 xp yapar genelde oyunun değeri çok düşük değilse 100 xp verir işleme başı , 200xp ile lvl atlanır
😊 soldaki listeden sen ve arkadaşlarına , basarsan hemen altına kategoriler gelecek rozetlere basarsan görürüsün nasıl kart düşürürüm? Sorusunun cevabıda var orda
Başarılar 💪 seni Cs:Go ya kazandıra bilirmiyim acaba? Bütün ön yargılarını yıkabilirim 😊 gta v , dying light , warframe , left 4 dead 2 gibi favorilerimde var tabi cs ile sınırlı değilim
moba ilgini çekiyorsa Dota 2 öneririm Cs go pek ilgini çekmez heralde level yükseltmek için uzun lafın kısası para harcaman lazım rozet kazanarak level yükseltebilirsin rozet de şu aşşağıdaki yazıda ki gibi kazanılıyor
Rozet kazanmak için oynadığınız oyundan kart düşürmeniz lazım. He eğer derseniz ki oynamadan kart düşürmek istiyorum diye o zaman Pazardan kart satın almanız gerekmektedir. Kart fiyatı oyununa göre değişebiliyor. Rozet için toplayacağınız kart sayısıda oyununa göre değişebilir. (Örneğin M&B Warband, rozet için 10 kart isterken, Left4Dead2, 8 kart istiyor.)
Bende de Bunlar var işte. Bulmaca seviyorsan Portal , Deponia ve Limbo ; Güzel hikayesi olan FPS oyunlarını seviyorsan Half Life , Black Mesa , Skyrim ; Belli bir amacı olmayıp kafana göre takılmayı seviyorsan Garry's Mod , The Stanley Parable ve Minecraft ; Takımla Beraber savaşmayı seviyorum diyorsan Team Fortress 2 , Left 4 Dead ve Rocket League'yi öneririm.
Aa anladim. Ben yayina baya ara verdim zaten yeni baslamistim alisiyordum ama okul engel oldu baya. Hayatimi duzene soktuktan sonra tekrar yayin yapmayi dusunuyorum. Ve iyi bir bilgisayarim olduktan sonra. Yayin yapmayi kaldiracak kadar 🐹
-Elite Dangerous deneyebilirsin ne tür oyunlar oynuyorsun? -Steam seviyeni hızlıca yükseltmenin tek yolu para yatırmaktır yoksa emek ve zaman ile olacak işler onlar.
Mmo oyunlari oynadim bir kac tane ama cokta sarmadi yinede giriyorum arada. Fpse alisik degilim ama bu son gunler Alien Swarm Reactive Drop oynuyorum surekli. Lolde oynuyorum genelde
Dota deneyebilirsin Left 4 Dead 2 zevklidir para vermek istemiyorum diyorsan Robocraft çocuk doludur ama güzel oyundur. Smite bedavadır, ingilizcen iyiyse internetten Town of Salem oynayabilirsin.
Unutmadan 18 yas altı lol oynayan ve takim oyunu nedir bilmeyen arkadaşlar rica ediyorum gelmesin (dota sigara gibidir sigaraya zam gelir birakacam dersin birakamazsin dotaya büyük bir patch gelir 1 2 hafta oyuna küssende birakamazsin sigara gibi yavaş yavaş kanser eder seni özellikle rus ve türk arkadaşlar bunu bilmene rağmen vazgecemezsin her oyununu ilk günki gibi heyecanla zevkle oynarsin tüm olumsuzluklara rağmen arkana dönüp bir bakarsın 12 sene olmuş bu güzel şiiri yazan eski sks başkanı emre arkadaşımı da selamlıyorum ) www.gamehonor.com/showthread.php/3308-Dota-Şiiri-)