Sevgilim kuryeci ben ise üniversite okuyorum. ayrilmak istediğimi onun kalbini kırmadan nasıl söylerim?

Bir kaç defa ayrılalim dedim ama bırakmıyor. Benimde mantıklı bir açıklamam yok aslında var ama onun kalbi krilmasin diye söylemek istemiyorum. Sebeb ise onun kuryeci olması sipariş kuryecisi. Hic gelecek vaad etmeyen amele mesleği.😒bunu bilmiuor muydun neden sevgili oldun diyeblrsnz. olmak istemedim zaten sadece arkadaş olmak istiyordum. Dyygusl bir animdan dolayı yakinlastik olay farklı bir yöne kaydı. Sevguli olduk. Ama bu işin sonu yok buluyorum ailem ona vermez beni. Ayrıca orta okul mezunu bana nasıl denk olabilir ki? Uzmanlık sınavına başvurcam askeriyede diyor ama ne zaman belli değil. Sizce uzman olmasını beklemeli miyim buna destek mı vereyi
Güncellemeler
+1 yıl
Dayanamayip maaşını sordum. Gunluk 90 Lira kazandığını söyledi.30 la çarpınca izinsiz toplamda 2700 lira yapıyor. Sizce bir kuryeci parçası bu kadar kazanabilir mı?
Sevgilim kuryeci ben ise üniversite okuyorum. ayrilmak istediğimi onun kalbini kırmadan nasıl söylerim?