Evlenince esinizle neler yapmak istersiniz nereyi görmek ne yemek istersiniz?

Benim istenme durumlarim var nasipse olacak insallah ben diyorum ki ayriyetten oturma odasi yapmayalim orasi bize özel olsun hani kitaplik olsun duvarlara gitmek istedigimiz yer ile ilgili resimler olsun, Haritamiz olsun ona göre gücümüz yettigi muddetce kacamaklar yapalim. Kitap okuyarim.
Denemedigimizi yiyelim, görmedigimiz yerleri görerim. Bunu yanliz yapmayalim aileler de olsun yerine göre Mesela pasta mi aldik 2 3 kisilik degil (Babasi da binada olacak) 10 12 kisilik olsun hep beraber yiyelim veya pogaca falan mi yaptik Alalim onu teyzemlere vb giderim diyorum. Paramiz mi yok cikalim disariya yürüyelim bir parka oturalim. Yemekleri vb beraber yapacagiz o bayagi hamarat tatli vb yapiyorda beceremiyor temizlik vb ona bakiyor simdi annesi olmadigi icin. Misafir mi geldi yemek yedikten sonra oturmayalim monopoly gibi genc oyunlarindan olsun evimizde oyle vakit gecirerim bulaşıkları dert etmeyelim tabi mac vb de izlemek isteyecekler o zaman kadinlar ayri yere gecer erkekler ayri yere gecer muhabbette edersin. 1 yere gitmek icin vb kumbara yapalim diyorum veya bir dilek kutumuz olsun nereye gidilecek diye aylik ona göre hedefimiz belli olsun paramizi koyarim kenara nisandan sonra defterler alacagiz ne yapmak istiyoruz yazacagiz. (Ikimizde gezmeyi cok seviyoruz yeni tanimamiza ragmen cok uyumluyuz) Sızinde var mi böyle fikirleriniz sunu yaparim vb diye tabiki de imkanlar dahilinde her hafta her ay bir yere gidemeyiz. Onun yerine ailelerin gönlünü yapabiliriz 2 saatlik ugramak gibi ( o degilde kizlarin kaderi her halde gittigin yerlerde hep is yapiyoruz)
Evlenince esinizle neler yapmak istersiniz nereyi görmek ne yemek istersiniz?