Çakıldıktan 2-3 sn sonra ölünmeli o acıya katkanılır mı :D
Yüksekten atlanınca ne hissediliyo olabilir
Çakıldıktan 2-3 sn sonra ölünmeli o acıya katkanılır mı :D
Yanlış hatırlıyor olabilir. Hitler intihar etmeden ( ettirilmeden ) önce yani silah şakağına dayanmadan önce. SS subaylarına ona bir ilaç vermişler o anın acısını yaşamasın diye. Silahı bundan sonra ateşlemiş ve merminin o giriş anındaki acısını hissetmeden ölmüş. 1 saniye sonra belki de ölecek adam bu acıyı yaşamasın diye böyle birşey yapılmış. Yakın zamanlı bir olay bir asker çarşıdayken yüksekçe bir tepeye oturmuş ayaklarını salmış çekirdek yiyip kola içiyormuş. Oraya çok gitme düşersin diyen inzibatlara kulak asmayan çocuk ordan aşağıya doğru salmış kendini ve çakılmış. 10 dakika hayatta kalan çocuk acıdan kıvranıyormuş. Kısa bir süre de olsa hissediliyormuş kısacası
Ohaa çakılmanın acısıyla 10dk kıvranmakkk
atla senin hayal gücün sanırsam çok kuvvetli :) gizli kardeş onun için sana önerim atlayacağım yerde havuz oldunu düşün ve atlarkan :) şunları yap :) link atlerken düşerkende böyle olur herhalde link :) kanka
:D hahah
:) ölüm helvenı yemeye gelebilirim adresini ver :)
İntahar etmeye niyetim yok :D
4.katta oturuyorum ve camları silerken aşağı baktım. Düşündüm o yüzden. Elim ıslak oluyor ya pencereden tutamasam kaysa falan. Ordan çıktı hep bu sorular :(
Aynenn :D
aman :) teyze don giymiş altına sen giydin mi bakayım :) haha alem ya ksdeki arkadaşlarım
Nereden atladığına göre, o çakılmanın etkisi ve acısı değişir tabi. Mesela uzuuun bir yerden atlarsın çakıldığında daha sert vurursun başını. E o zamanda acıyı daha kısa hissedersin çünkü organların işlevlerini daha çabuk sürede kaybeder. Uzun değilde ona göre daha kısa yerden atlarsan, çakıldığında acıyı daha uzun hissedersin mantıken. :)
Beyin ustu cakilirsa hemen olebilir ama can cekisme oranida var bnce. Cook kotu bisidir acisini yasamak. Dusunsene bir bosluktayken ufacik bir cukura takilip dustgmzde canimiz nasil yanio.
Cevap
5Cevap
Ne kadar yüksekten düştüğünüze, nereye düştüğünüze ve ne şekilde düştüğünüze bağlı doğal olarak.
Çok yüksekten düşen insanların bir kısmı daha yere çarpmadan kalp krizinden ya da şoktan ölürlermiş.
En temizi o olur herhalde
Emin değilim, insanı şoktan ya da kalp krizinden öldürebilecek kadar şiddetli bir panik hali kulağa ürkütücü geliyor.
Ykseklik korkusu olan biri belki havadayken ölebilir.
Özellikle korkan birisinin daha çok etkilenmesi beklenir tabii ama olmazsa olmaz bir koşul olduğunu sanmıyorum. Büyük bir şok olmalı insan için.
Evet haklısın
cok yuksekse havada kalp krizi ya da bayilma olasi, ve bu durumda ani bir olüm de mümkün, gökdelen ya da derin bir ucurum. ama intihar hic hos degil her sorunun mutlaka bir cozumu vardir.
İntharı örnek verdim çünkü intahar edenler dışında kimse kendini yüksekten atmaz durduk yere.
sporcular haric tabi ve askerler
Onların işi ama.
bence yere yapisir yapismaz ölüyorlardir :D
bekle ben bir 5. kattan atlayıp geliyorum deneme yapalım sonra söylediklerimiz yanlış kaçmasın :P
:Dd
Kafa üstü düşersen muhtemelen bilincin kapanır ve hiçbir şey hissetmezsin. Olurda bacaklarının üzerine düşersen vay haline...
acıyı hisseder tabiki. çakılmanın şiddetine göre acıyı hissetmenin süresi değişir
Beyninin pekmezi akar muhtemelen.
:) alemsin ya
acıyı hissediyorlardır diye düşünüyorum
icim karıncalanıyoyala
Acıyı hissederler sonrada ölürler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar