Anne babam birbirini aldatıyor, ne yapacağım?

ciddiye alarak yardım eder misiniz ne yapmalıyım?2 yıl önce falan annemin babamı sanaldan bir adamla aldattığını öğrendim. annem eski telefonunu kullanmam için bana verdi ama telefonu sıfırlamamış. o gün evde değildim. telefonu keşfedeyim dedim böyle dosyaların hepsine tek tek baktım. wp gönderilenler dosyasına gireyim dedim. aşağı indikçe tarih geriye gitti karşıma kötü görüntüler çıktı. yok seni seviyorumu herşeyimsini yok başka hesapları falan. ikisinin birbirine gönderdikleri fotoğraflar annemin haberim olmayan elbiseleri falan. sonra bilmiyorum o an zor tuttum kendimi ağlamamak için. ben bu olayı tam 2 sene önce öğrendim o zamandn beri bir sürü şeye tanık oldum. annem bana hiç telefonunu falan elletmiyor sürekli birisiyle konuşuyor telefonda falan. telefondan erkek sesi olduğu gayet belli. ismi de sait mi ne ya bunlar yetmiyor hayat kes bilekleri diyor bana bir gün babamın telefonuna bakıyordum sonra video izledim gittim geldim video kapanmış adınını da hatırlamadım geçmişe bakayım dedim edepsiz edepsiz videolar yok şu... sahnesi o bu anladınız siz zaten. ben artık bozdum kafayı ikisiyle birden kavga ettim kendimi zor tuttum herşeyi söylememek için. biliyorum annesi babası olmayanlarda var ama hiç olmazsa onlar annem veya babam iyiydi şöyleydi diyor. sonra ikisiyle büyük kavgalar ediyordum intihara kalkma yolundaydım her telefona baktığımda geçmişde hep bu tarz video oluyor. bugn telefonu bıraktı bende bir baktım bir uygulama indirmiş ilişki buluyorsun fotoğraflar koymuş yaşını aylık gelirini herşeyi yazmış aradığı kişinin yaş aralığını falan bazı kadınlara selam falan demiş. artık babamdanda annemdende tiksiniyorum. ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum dışarıda bir yerde anne kız ya da baba kız gördüğümde orda ölmek istiyorum... Ne yapacağım bu ya hayatında tek başıma kaldım. kimseye de anlatamıyorum. Annem bir ay önce sınavlarının bitmesini bekliyorum dedi, sınavlarım neredeyse bitti boşansak kimde kalırsın falan diyor
Anne babam birbirini aldatıyor, ne yapacağım?