Bu kedi geri zekalı mı? Ona tecavüz ettiğimi mi sanıyor? Kedisi olanlar lütfen cevaplasın?

Merhabalar 1 ay önce aldığım 3 aylık kedimin canım olduğunu düşünmeye başladım. Kedime böyle demek istemiyorum ama durumu tanımlayacak başka bir kelime bulamadım. Öncelikle 1 aydır bir kere bile yalanması gereken yerini yaladığını görmedim. O kadar pis kokuyor ki artık onu kucağıma bile alamıyorum pantalonuma değecek endişesiyle. Hatta bir keresinde uyandığımda suratımda oturuyordu ve hayatımdaki en iğrenç şeydi benim için. Ayrıca kendi pisliğine basıyor ve farkında bile olmuyor biraz önce patisinin arasından kocaman bir parçayı zar zor çıkardım, daha önce de olmuştu 2 kere. Bazen de bacağıma atlayamıyor ve düşerken tırnaklarını çıkarıp bacağıma tutunmaya çalışıyor bacaklarımın her tarafı faça çekmişim gibi duruyor şu anda resmen. Her neyse tecavüz kısmına gelelim, dün en son dayanamadım ve bunun poposunu sildim ama o kadar kirliydi ki 1 dakika falan sürdü ve o sırada şekilden şekile girdi. Rahatlatmak için elimden ne geliyorsa yaptım ama dünden beri benden korkuyor, sabah beni dudağıma saldırarak uyandırdı ve dudağım yarıldı. Uyurken zayıf olduğumu düşündüğü için yapmış olmalı yani sanırım şu anda beni öldürmek istiyor. Daha önce de kedi beslemiştim ve hiçbiri böyle değildi. Sizce gerçekten ona tecavüz ettiğimi mi sanıyor? Sizce bu davranışlar 3 aylık bir kedi için normal mi? Bu kadar uzun yazıyı okuduysanız gerçekten çok teşekkür ederim lütfen bir cevap da bırakın gerçekten çok ihtiyacım var.
Bu kedi geri zekalı mı? Ona tecavüz ettiğimi mi sanıyor? Kedisi olanlar lütfen cevaplasın?