Diğer Bir kerede benim istediğim olsa ne olur 😐🙏? Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir kerede benim istediğim olsa ne olur 😐🙏?Ulan bir insanin yuzu hic mi gülmez? Hiç mi sansi yaver gitmez beyler konu para falan degil paranin agababasi var bende ama yok olmayinca olmuyor lan lanet olsun ya niye olmuyo niye? Bir kerede benim istediğim olsa ne olur 😐🙏? Cevapla Fal Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
secretwe Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Arkadaşım üzülme hayırlı değilmiş Rabbim insaallah karşına kıymet bilen birini çıkarsın seni çok mutlu edecek birini 0 0 Yorumla
fnur07 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 +1 yıl Hayırlısi gecmis olsun 1 1 Yorumla Dostoviski +1 yıl Saol Yorumla
Tatlıbirüye Takip Et Bilge Yaş: 37 +1 yıl Diğer konusunda 401 cevap paylaştı. yapacak birşey yok 😉 1 0 Yorumla
minnik52 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Sigara almaya gidiyorum 😑 geçmiş olsun 😑 0 1 Yorumla Dostoviski +1 yıl Banada al Yorumla
nediyosunbacım Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 30% +1 yıl baska kız mı kalmadi 0 5 Yorumla PenQueen18 +1 yıl knk senin yorumu görünce gülme krizine gircektim nerdeyse 😂 çünkü nickin, verdiğin cevaptan daha çok anlam ifade ediyor bu soru için 😂😂😂 Yorumla nediyosunbacım +1 yıl bir penguene gore fazla neselisin 😂 Yorumla PenQueen18 +1 yıl hic de bile profilim cok ciddili 😌😌 Yorumla Dostoviski +1 yıl Ol mu yoooooorr Yorumla nediyosunbacım +1 yıl goruruz seneye neler degismiyor guzel kardesim bu da gecer elbet Yorumla
En İyi Cevaplar