ananın * teletabinin antenlerini sokar göbeğindeki televizyondan ulusal p*rno yayını yaparımananı özgürlük heykelinin yanmayan meşalesinde * şehri duman ederimhollywood bulvarında donla gezen ananın * topuklu ayakkabı sokayımananı ikiz kulelerinin yedinci katına cıkartır * uçakla girerim.. ananın o dazlak kafasına teflon tavayla vurur sersemletir *. ananın buruşmuş * tefal ütü basar dümdüz ederim. ananın * windows 7 kurar mavi ekran hatası verinceye kadar *. ananın * telefon kablosu sokar paralel hattan bacını sever tangasını arayan ananın kafasını dolap kapagına sıkıştırır müjde ar gibi * inmediği icin yüzme bilmeyen ananı büyük pasificte 1 ton boşalan beyaz balinalarla beraber-- * olimpiyat yüzme şampiyonasında altın madalya kazandırırımkırmızı eşarp giyip ormanda kırmızı başlıklı kız gibi takılan anana kurt gibi yaklaşır * param parça ederimmmpikachuuuuuuuuu diye camdan atlayan sipastik ananın * poke topu fırlatırımananı balbasaurun sarmaşık kırbacıyla dolar pikacuyla kanka olur veririm elektriğiedisonla kanka olur ananı fakir mahallenizde yanmayan sokak direğine bağlar * * trafoyu patlatırımhani benim gençliğim nerde diyen bacım cocugu seni. tavşan kostümü giyip fotograf cektirince kendini playboy dergisinde kapak sanan ananın * evdeki elektrik süpürgesini sokarımananla karşılıklı salsa yaparken piste takla atarak giren bacım cocugu kardeşini popon *.. ananla karşılıklı * ay çekirdeği cıtlatırım kabuklarını babanın suratına fırlatırımevde göbeğini yere deydirerek sınav cekince kendini atletik sanan abini popon *... saclarını arkaya tarayınca kendini tarık akan sanan babanıda popon *... tokyo drifti izleyip köyde traktörle drift yapmaya calısan abinin popon kamyonla gireyim.. kilotlu corapla denize giren kız kardeşinin kafasını suya sokup bogulana kadar *.. ananı çeeeeeeeeeeeeeeee.. googleye türbanlı karı * yazan dedeni popon *. camiden tabut calıp dedesine tabut satan ananı tabutun icinde * öldürürüm... ananın * kolumu sokar kücük kardeşlerini cıkartırımananı neil amstrongla beraber aya cıkartıp * hardcore movie alırım altın portakal film festivalinde aldıgım ödülü ananın * sokarımananın * harry poterin assasını sokar kücük kücük büyücüler cıkartırım.. ananın * pandora kutusu sokar icinden tavşan cıkartırımananın * duracel pill atar 10 kata kadar daha güçlü *. ananı national geographic belgeselinde * insanlar arslan ciftlesmesi görür.. ananın * 5+1 hoparlör sokar kolonları titretirimananı hollandadaki altın portakal film festivaline götürür * portakal ağacını sokarımanana gerilla kostümü giydirir şanlı türk ordusunun icine atıp harmandalı oynattıktan sonra * c4 yerlestirip havaya ucururumananı ramsstein konserinde pistte * du hast şarkısını tersten okuttururumbabanın o kokmuş corabını ananın * sokarımananı galatasaray fenerbahçe derbisinde kale yapar musa sow gibi hatrick yaparımkaradenizin cılgın dalgalarında sörf yapmaya calısırqene diye fotograf cektiren bacının * sörf tahtasını sokarımananın * nokia 3310 sokar polifonik müzik eşliğinde *. ananı klavyemin üstünde * paintte yaprak resmi cizip kız kardeşine gönderirim. ananı jerry kılıgına sokar tom gibi kovalarım elbet bir köşede yakalar *. hain antuan diye haykıran kız kardeşini atımın üstünde yan giderken * öldürürüm. ananı afrikada * kıtlığı yaşayan 3 bacaklı familyasının arasına atar paramparça olana kadar *. ananı bruce lee gibi havada 30 parande atarak * barnebau stadınnın orta sahasında * 70 milyon ispanyol ollaaaaa diye bagırır.. ananla karşılıklı okey oynuyum okeyi ananın kafasına vurayım beyin trawmesi gecirriken * * polis jobu sokar ay memur bey lütfen yavaş olun diye çığlık attırırımananı hamit gibi 365 gün * geriye kalan 6 saatte direğe vururumananı ağrı dağının eteğinde * ibrahim tatlıses halay çekerananın * kemençe sokar üzerinde horon teperimalt alta ben bacım cocuguyum yazınca kendini akrostiş şiir yazdım sanan bacım cocuguananla yamyam ayininde karşılıklı barış çubuğu içer totem heykelinin tepesine oturttururuminşaat direğinde striptiz yapmaya calısırken bacagını kıran ananın kafasına kiremit atar bayıltıp *"
201 Yorumla- 1 yıl
nostaljik baya
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin yüzünden derslerde ve sınavlarda can çekişiyoruz
90 Yorumla
+1 yılintegrali bulmayaydın iyiydi üniversitede mat 2yi 5 kere aldım 😂
00 Yorumla
+1 yılAllah tependen baksın, eşşekler tepsin seni demek istiyorum..
70 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
+1 yılananın * teletabinin antenlerini sokar göbeğindeki televizyondan ulusal p*rno yayını yaparımananı özgürlük heykelinin yanmayan meşalesinde * şehri duman ederimhollywood bulvarında donla gezen ananın * topuklu ayakkabı sokayımananı ikiz kulelerinin yedinci katına cıkartır * uçakla girerim.. ananın o dazlak kafasına teflon tavayla vurur sersemletir *. ananın buruşmuş * tefal ütü basar dümdüz ederim. ananın * windows 7 kurar mavi ekran hatası verinceye kadar *. ananın * telefon kablosu sokar paralel hattan bacını sever tangasını arayan ananın kafasını dolap kapagına sıkıştırır müjde ar gibi * inmediği icin yüzme bilmeyen ananı büyük pasificte 1 ton boşalan beyaz balinalarla beraber-- * olimpiyat yüzme şampiyonasında altın madalya kazandırırımkırmızı eşarp giyip ormanda kırmızı başlıklı kız gibi takılan anana kurt gibi yaklaşır * param parça ederimmmpikachuuuuuuuuu diye camdan atlayan sipastik ananın * poke topu fırlatırımananı balbasaurun sarmaşık kırbacıyla dolar pikacuyla kanka olur veririm elektriğiedisonla kanka olur ananı fakir mahallenizde yanmayan sokak direğine bağlar * * trafoyu patlatırımhani benim gençliğim nerde diyen bacım cocugu seni. tavşan kostümü giyip fotograf cektirince kendini playboy dergisinde kapak sanan ananın * evdeki elektrik süpürgesini sokarımananla karşılıklı salsa yaparken piste takla atarak giren bacım cocugu kardeşini popon *.. ananla karşılıklı * ay çekirdeği cıtlatırım kabuklarını babanın suratına fırlatırımevde göbeğini yere deydirerek sınav cekince kendini atletik sanan abini popon *... saclarını arkaya tarayınca kendini tarık akan sanan babanıda popon *... tokyo drifti izleyip köyde traktörle drift yapmaya calısan abinin popon kamyonla gireyim.. kilotlu corapla denize giren kız kardeşinin kafasını suya sokup bogulana kadar *.. ananı çeeeeeeeeeeeeeeee.. googleye türbanlı karı * yazan dedeni popon *. camiden tabut calıp dedesine tabut satan ananı tabutun icinde * öldürürüm... ananın * kolumu sokar kücük kardeşlerini cıkartırımananı neil amstrongla beraber aya cıkartıp * hardcore movie alırım altın portakal film festivalinde aldıgım ödülü ananın * sokarımananın * harry poterin assasını sokar kücük kücük büyücüler cıkartırım.. ananın * pandora kutusu sokar icinden tavşan cıkartırımananın * duracel pill atar 10 kata kadar daha güçlü *. ananı national geographic belgeselinde * insanlar arslan ciftlesmesi görür.. ananın * 5+1 hoparlör sokar kolonları titretirimananı hollandadaki altın portakal film festivaline götürür * portakal ağacını sokarımanana gerilla kostümü giydirir şanlı türk ordusunun icine atıp harmandalı oynattıktan sonra * c4 yerlestirip havaya ucururumananı ramsstein konserinde pistte * du hast şarkısını tersten okuttururumbabanın o kokmuş corabını ananın * sokarımananı galatasaray fenerbahçe derbisinde kale yapar musa sow gibi hatrick yaparımkaradenizin cılgın dalgalarında sörf yapmaya calısırqene diye fotograf cektiren bacının * sörf tahtasını sokarımananın * nokia 3310 sokar polifonik müzik eşliğinde *. ananı klavyemin üstünde * paintte yaprak resmi cizip kız kardeşine gönderirim. ananı jerry kılıgına sokar tom gibi kovalarım elbet bir köşede yakalar *. hain antuan diye haykıran kız kardeşini atımın üstünde yan giderken * öldürürüm. ananı afrikada * kıtlığı yaşayan 3 bacaklı familyasının arasına atar paramparça olana kadar *. ananı bruce lee gibi havada 30 parande atarak * barnebau stadınnın orta sahasında * 70 milyon ispanyol ollaaaaa diye bagırır.. ananla karşılıklı okey oynuyum okeyi ananın kafasına vurayım beyin trawmesi gecirriken * * polis jobu sokar ay memur bey lütfen yavaş olun diye çığlık attırırımananı hamit gibi 365 gün * geriye kalan 6 saatte direğe vururumananı ağrı dağının eteğinde * ibrahim tatlıses halay çekerananın * kemençe sokar üzerinde horon teperimalt alta ben bacım cocuguyum yazınca kendini akrostiş şiir yazdım sanan bacım cocuguananla yamyam ayininde karşılıklı barış çubuğu içer totem heykelinin tepesine oturttururuminşaat direğinde striptiz yapmaya calısırken bacagını kıran ananın kafasına kiremit atar bayıltıp * ebesinin kıllıa amcığının ortalarından sağ ve sola açı yapmış dillerini hadi ordan evladının ta annesini böyle tavana asiim şut saatiyle maç saati arasındaki fark boyunca anneni çatur çutur kız arkadaşınla beraber götürrüken kim engelleyebilir ki ebenin * dikine * gözlüğünün sapını * kodumun açtırma ağzını sever yüzünü * popon * anzorotun antilop taşşaa yalamış versiyonu seni seni taburenin üzerine çıkartıp berber çırağıyla beraber halaay çekerken hepinizin tek tek * koymak üzere yola çıkan konvoyun ta 4 tekerini skim desen de ananı bir * baban ayakta alkışlar diye tahmin etsende kardeşim oturmak zorundasın * çünkü beyninin sol lobunu akşam simidi gibi çıtır çıtır götürmüşler diye beklesnde boşuna çünkü seni cem uzanın seçim kampanyasında * seni * kodumn konvoy beyinli ibişi kardeşim sol bölgesine muhtaç kalırken tabutta sever seni * koyim di mi kardeşim başı bu dünyanın en uzun küfrü olsa nolur * atmosfer i traposferi magma katmanına başım girsin sana da sıra dağlar ve toroslar girsin * koyim balta girmemiş ormanlar sana grisin girsin de çıkamasın derkeen klavyenin tuşları istanbulun kuşları popon girdi di mi at kardeşim rosto şekli almış kavayleyi * gibi al içine içinde kalsın ki akıllansın aklını hadi ordan akılsızının kardeşim silüeti ebenin * 3 yıl 10 ay mahkum edilsin * kodumun yargısında infazını skim senin senin mezarını skim * kodumunun salağı gibi gözüken 3 başlı kardeşim girsin sana senin ayakkabının tabanını skim senin reji ekibinin * koyim prodüktörünü skim cast ekibindeki akan yazıları skim popon akan yazı derken star warstaki darth wader ın o kara maskesini skim ben o siyah pelerini yere sariim üzerinde manitasını skim * kodumunn jedi si jedi demişken türkiye ye gelmesi yalan olan amerikalı grup jedi mind tricks i skim ki amerikalı diyince aklıma 35 yaş üstü kardeşim gelmiş jenna jamesson geldi onun da * koyim herkes hadi ordan onu ferre filmlerinde başrol oynayarak at kardeşim da bu yıl tek aday olarak gösterildi hele onun yanında dolaşan o kısa boylu esmer kızı boğaz köprüsünde gişe de beklerken ücret ödendi yazısı belirdiği anda sağ taraftaki polis kordonu eşliğinde skiiim * koduuumunun kardeşim görünümlü at insanının ta sakasını hadi ordan saka çükü kılıklı ibişovski. şu anda aldığımız bir habere göre ebenin * Ankara gündeminde canlı canlı skiolarmış ben öyle duydum duydum ki unutmuşsun kardeşim rengini sikten göte akışlarla * yaşıyorum dertli amlara giren işte ben zeki müren balığını skim * koyim rexin ora yokuş aşşaa girsin popon at taşşaa otur taşşa da gel bi başaa kardeşim wahşi başşaaaaaa * kodumun yavşaaaaaaaaa seni· internete koysalar hostunu gardi domainini ben * * kodumun blogunun da * kordum ama koyamıom şu an bunları yazdığım klavyemin enter ını skim * koyim o ne biçim enter öyle hele klavyemdeki space tuşu sana girsin * koyim klavye sana girsin işlemcim ve gforce um da annene hediyem olsun * beyinli ibişcanlı * kodumun yatık batığı senii seni var ya titaniğin batık bölgesinde skiim seni seni güvertede skim de tüm tayfa gaza gelsin onlarda seni sevsin * kodum iskele alabandayı duyduğum anda kardeşim havada kardeşim otur başım girsin sana yarısı anana yarısı babana yarısı manitana kaç tane yarısı var diye sorma * kodumun meraklısı tüm tayfa sikio seni kardeşim motorize ekibi ebesinin * siktğiminin deniz kara ve hava güçleri seni teker teker oturtur koltuğa bağrır o duruşa bi vuruş kaç kuruş diye * yolunu hadi ordan yaraaak başlı insan görünümlü at kuyruklu ibiş * güzel kardeşim seni msn de eklerim offline offline *. msn live ın son eklentisi yüklenirken % 72 olduğu zaman ananın * öyle bir koyarım ki direk download biter. senin gibi güzel kardeşim nuri alço sikse o bile yarıda bırakır gibi gözüksede kardeşim oturursun. kosovalının * koydurtma şimdi bacım yan gelip yan yatarken osururken çıkardığı birey *, ağzının iç dokusunu * senin, senin var ya sinirlerini * * kodumun taslak halindeki bacım , canım arkadaşım bıkmayan kaşar, seni mtv'nin bitch sixteen programında gösteri yaparken *, seni mr. marcus * * çoğaltır * koyim duygularına attırayım da duygu seli olsun kaşarlanmış küfür etmicem bacım * benchten gelip katkıda buluniim çekoslovakyalılaştıramadıklarımızın ebesinin kıllıa amcığının ortalarından sağ ve sola açı yapmış dillerini hadi ordan evladının ta annesini böyle tavana asiim şut saatiyle maç saati arasındaki fark boyunca anneni çatur çutur kız arkadaşınla beraber götürrüken kim engelleyebilir ki ebenin * dikine * gözlüğünün sapını * kodumun açtırma ağzını sever yüzünü * popon * anzorotun antilop taşşaa yalamış versiyonu seni seni taburenin üzerine çıkartıp berber çırağıyla beraber halaay çekerken hepinizin tek tek * koymak üzere yola çıkan konvoyun ta 4 tekerini skim desen de ananı bir * baban ayakta alkışlar diye tahmin etsende kardeşim oturmak zorundasın * çünkü beyninin sol lobunu akşam simidi gibi çıtır çıtır götürmüşler diye beklesnde boşuna çünkü seni cem uzanın seçim kampanyasında * seni * kodumn konvoy beyinli ibişi kardeşim sol bölgesine muhtaç kalırken tabutta sever seni * koyim di mi kardeşim başı bu dünyanın en uzun küfrü olsa nolur * atmosfer i traposferi magma katmanına başım girsin sana da sıra dağlar ve toroslar girsin * koyim balta girmemiş ormanlar sana grisin girsin de çıkamasın derkeen klavyenin tuşları istanbulun kuşları popon girdi di mi at kardeşim rosto şekli almış kavayleyi * gibi al içine içinde kalsın ki akıllansın aklını hadi ordan akılsızının kardeşim silüeti ebenin * 3 yıl 10 ay mahkum edilsin * kodumun yargısında infazını skim senin senin mezarını skim * kodumunun salağı gibi gözüken 3 başlı kardeşim girsin sana senin ayakkabının tabanını skim senin reji ekibinin * koyim prodüktörünü skim cast ekibindeki akan yazıları skim popon akan yazı derken star warstaki darth wader ın o kara maskesini skim ben o siyah pelerini yere sariim üzerinde manitasını skim * kodumunn jedi si jedi demişken türkiye ye gelmesi yalan olan amerikalı grup jedi mind tricks i skim ki amerikalı diyince aklıma 35 yaş üstü kardeşim gelmiş jenna jamesson geldi onun da * koyim herkes hadi ordan onu ferre filmlerinde başrol oynayarak at kardeşim da bu yıl tek aday olarak gösterildi hele onun yanında dolaşan o kısa boylu esmer kızı boğaz köprüsünde gişe de beklerken ücret ödendi yazısı belirdiği anda sağ taraftaki polis kordonu eşliğinde skiiim * koduuumunun kardeşim görünümlü at insanının ta sakasını hadi ordan saka çükü kılıklı ibişovski. şu anda aldığımız bir habere göre ebenin * Ankara gündeminde canlı canlı skiolarmış ben öyle duydum duydum ki unutmuşsun kardeşim rengini sikten göte akışlarla * yaşıyorum dertli amlara giren işte ben zeki müren balığını skim * koyim rexin ora yokuş aşşaa girsin popon at taşşaa otur taşşa da gel bi başaa kardeşim wahşi başşaaaaaa * kodumun yavşaaaaaaaaa seni· internete koysalar hostunu gardi domainini ben * * kodumun blogunun da * kordum ama koyamıom şu an bunları yazdığım klavyemin enter ını skim * koyim o ne biçim enter öyle hele klavyemdeki space tuşu sana girsin * koyim klavye sana girsin işlemcim ve gforce um da annene hediyem olsun * beyinli ibişcanlı * kodumun yatık batığı senii seni var ya titaniğin batık bölgesinde skiim seni seni güvertede skim de tüm tayfa gaza gelsin onlarda seni sevsin * kodum iskele alabandayı duyduğum anda kardeşim havada kardeşim otur başım girsin sana yarısı anana yarısı babana yarısı manitana kaç tane yarısı var diye sorma * kodumun meraklısı tüm tayfa sikio seni kardeşim motorize ekibi ebesinin * siktğiminin deniz kara ve hava güçleri seni teker teker oturtur koltuğa bağrır o duruşa bi vuruş kaç kuruş diye * yolunu hadi ordan yaraaak başlı insan görünümlü at kuyruklu ibiş * güzel kardeşim seni msn de eklerim offline offline *. msn live ın son eklentisi yüklenirken % 72 olduğu zaman ananın * öyle bir koyarım ki direk download biter. senin gibi güzel kardeşim nuri alço sikse o bile yarıda bırakır gibi gözüksede kardeşim oturursun. kosovalının * koydurtma şimdi bacım yan gelip yan yatarken osururken çıkardığı birey *, ağzının iç dokusunu * senin, senin var ya sinirlerini * * kodumun taslak halindeki bacım , canım arkadaşım bıkmayan kaşar, seni mtv'nin bitch sixteen programında gösteri yaparken *, seni mr. marcus * * çoğaltır * koyim duygularına attırayım da duygu seli olsun kaşarlanmış küfür etmicem bacım enin ananı babanı gelmişini geçmişini bugününü yarınını geleceğini karını dostunu eşini ex aşklarını varsa çocuklarını yoksa büyükbaba ve annelerini, dayını halanı teyzeni amcanı enişteni kayınçonu baldızını, her türlü akrabanı köylünü yakınını uzağını, fikirlerini, davranışlarını, karakterini, ruhunu, kişiliğini, sıfatını, zamirini, yüklemini, yaptıklarını, yapacaklarını, eylemlerini, böbreğini, dalağını zütünü, dıbını, yurdunu, akciğerini, bağırsaklarını, ayakparmaklarını, kulağını, burnunu, ağzını yüzünü dişlerini acı acı gibeyim. ananın dıbını giberim huur çocuğu takun torunu itin sıçtığı. senin anana da kız kardeşine de ablana da teyzene de halana da sülalendeki bütün dişilere de yannanımı tattırırım, gibtikten sonra da amlarını bıçakla kesip köpeklere yediririm. huur çocuğu. ananı öyle giberim bacını öyle sektiririm ki gibik ananın huur anası ah keşke lex steele bana da kaysaydı der. ananın dıbına çam dikerim huur çocuğu. anan spermimle abdest alır sülalesini develere gibtirdiğimin çocuğu. doğmamış bebeğinin zütü benim kobram ile tanışır doğar doğmaz. hatta senin karının amından giber blow job yapmadan karının ağzını spermimle doldururum. ananı menopoza sokmam anana sokarım. bu yüzden baban gibimi yalar böyle bir teşekkür ritüeli olan gibik bir aile işte bu huur çocuğunun ailesi. anan geneleve gitse genelevdekiler namuslu kalır ananın yanında. ciğerlerine sıçtığımın evladı ananın dıbına buldozerin topunu sokayım. sonuç olarak ananın cinsel hayatını renklendirdim, baban yıllardır bunu yapamadığı için, hatta seni de ananı başkasına gibtirerek bir bin olarak dünyaya getirttiği için başşak yalayarak bana şükranlarını sundu. bu işin sırrını sordu. babanın suratına sıçarak sırrımı paylaştım. doğmamış çocuğunun suratını gibtiğimi de atlamamalıyım. ve senin ananı gibe gibe patlatırım, mezardan çıkartıp ananın zütünü keserim. senin gibi orrrospu çocukları boş lakırdılarıyla sözlüğün takunu çıkarttılar ve ben senin gibi binlerin anasının dıbına oklava sokup sülalesine gibe gibe orgazm yaşatıcam. daha sonra da onların kuyruklarını zütlerine sıkıştırıp gittiklerini izliycem ebesinin kıllıa amcığının ortalarından sağ ve sola açı yapmış dillerini gibtiğimin evladının ta annesini böyle tavana asiim şut saatiyle maç saati arasındaki fark boyunca anneni çatur çutur kız arkadaşınla beraber zütürrüken kim engelleyebilir ki ebenin dıbının dikine giberim gözlüğünün sapını dıbına kodumun açtırma ağzını sever yüzünü bin zütünün * anzorotun antilop taşşaa yalamış versiyonu seni seni taburenin üzerine çıkartıp berber çırağıyla beraber halaay çekerken hepinizin tek tek dıbına koymak üzere yola çıkan konvoyun ta 4 tekerini skim desen de ananı bir giberim baban ayakta alkışlar diye tahmin etsende kardeşim oturmak zorundasın * çünkü beyninin sol lobunu akşam simidi gibi çıtır çıtır zütürmüşler diye beklesnde boşuna çünkü seni cem uzanın seçim kampanyasında giberim seni dıbına kodumn konvoy beyinli ibişi kardeşim sol bölgesine muhtaç kalırken tabutta sever seni dıbına koyim di mi kardeşim başı bu dünyanın en uzun küfrü olsa nolur gibeyim atmosfer i traposferi magma katmanına başım girsin sana da sıra dağlar ve toroslar girsin dıbına koyim balta girmemiş ormanlar sana grisin girsin de çıkamasın derkeen klavyenin tuşları istanbulun kuşları zütüne girdi di mi at kardeşim rosto şekli almış kavayleyi * gibi al içine içinde kalsın ki akıllansın aklını gibtiğiminin akılsızının yannan silüeti ebenin dıbına 3 yıl 10 ay mahkum edilsin dıbına kodumun yargısında infazını skim senin senin mezarını skim dıbına kodumunun salağı gibi gözüken 3 başlı yannan girsin sana senin ayakkabının tabanını skim senin reji ekibinin dıbına koyim prodüktörünü skim cast ekibindeki akan yazıları skim zütüne akan yazı derken star warstaki darth wader ın o kara maskesini skim ben o siyah pelerini yere sariim üzerinde manitasını skim dıbına kodumunn jedi si jedi demişken türkiye ye gelmesi yalan olan amerikalı grup jedi mind tricks i skim ki amerikalı diyince aklıma 35 yaş üstü kardeşim gelmiş jenna jamesson geldi onun da dıbına koyim herkes gibti onu ferre filmlerinde başrol oynayarak at kardeşim da bu yıl tek aday olarak gösterildi hele onun yanında dolaşan o kısa boylu esmer kızı boğaz köprüsünde gişe de beklerken ücret ödendi yazısı belirdiği anda sağ taraftaki polis kordonu eşliğinde skiiim dıbına koduuumunun kardeşim görünümlü at insanının ta sakasını gibtiğiminin saka çükü kılıklı ibişovski. şu anda aldığımız bir habere göre ebenin dıbını Ankara gündeminde canlı canlı skiolarmış ben öyle duydum duydum ki unutmuşsun yannanımın rengini gibten züte akışlarla * yaşıyorum dertli amlara giren işte ben zeki müren balığını skim dıbına koyim rexin ora yokuş aşşaa girsin zütüne at taşşaa otur taşşa da gel bi başaa kardeşim wahşi başşaaaaaa dıbına kodumun yavşaaaaaaaaa seni· internete koysalar hostunu gardi domainini ben giberim dıbına kodumun blogunun da dıbına kordum ama koyamıom şu an bunları yazdığım klavyemin enter ını skim dıbına koyim o ne biçim enter öyle hele klavyemdeki space tuşu sana girsin dıbına koyim klavye sana girsin işlemcim ve gforce um da annene hediyem olsun * beyinli ibişcanlı dıbına kodumun yatık batığı senii seni var ya titaniğin batık bölgesinde skiim seni seni güvertede skim de tüm tayfa gaza gelsin onlarda seni gibsin dıbına kodum iskele alabandayı duyduğum anda kardeşim havada kardeşim otur başım girsin sana yarısı anana yarısı babana yarısı manitana kaç tane yarısı var diye sorma dıbına kodumun meraklısı tüm tayfa gibio seni kardeşim motorize ekibi ebesinin dıbını gibtğiminin deniz kara ve hava güçleri seni teker teker oturtur koltuğa bağrır o duruşa bi vuruş kaç kuruş diye dıbını yolunu gibtiğiminin yaraaak başlı insan görünümlü at kuyruklu ibiş * muallaksi seni msn de eklerim offline offline giberim. msn live ın son eklentisi yüklenirken % 72 olduğu zaman ananın dıbına öyle bir koyarım ki direk download biter. senin gibi muallakleri nuri alço gibse o bile yarıda bırakır gibi gözüksede kardeşim oturursun. kosovalının dıbına koydurtma şimdi huurnun yan gelip yan yatarken osururken çıkardığı birey bin, ağzının iç dokusunu gibeyim senin, senin var ya sinirlerini gibeyim dıbına kodumun taslak halindeki huursu , züt vermekten bıkmayan kaşar, seni mtv'nin bitch sixteen programında gösteri yaparken gibiyim, seni mr. marcus giber giber çoğaltır dıbına koyim duygularına attırayım da duygu seli olsun kaşarlanmış zütveren huurebenin dıbına benchten gelip katkıda buluniim.
111 Yorumla- +1 yıl
Nasıl bir kindir lann buu icini soğutmuşsunnn tebrik ederimm ne diyim bilemedim 👏👏👏
1 yılAllah senin kabrini 9 Sekstilyon zoom ile görülmeyecek kadar küçük yapsın tipinde hayır yok zaten seni doğuran ananın a*nakoyayim cehennemin 7. Katında iblisler gotüne 9 kilometre kızgın alevli boru sokar inşallah
20 Yorumla
1 yılAllah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın senin yüzünden eğitim sistemi çok zor önümüzde lgs yks var derslerde sınavlarda can çekişiyoruz türkiyede hayat zor zaten derslerde zor hep senin yüzünden geldi bunlar başımızaaaaaaa
10 Yorumla
+1 yılÖbür dünyada senin belanı * olm 9grenciler olarak toplu * seansı yapacaz olm sanaaaa (not matematiğim cok iyi yine de sövmek istedim)
20 YorumlaAllah uzun ömür versin. Sanane be adam sanane bizim başımıza yok onun x bölü karesinin artışının... Sanane git otur hayat işte niye bizi uğraştırıyon
40 Yorumla
+1 yılhayatımın içine ettin keşke doğmasaydın bide bez bebekteki şoker e cok benziyor
40 Yorumla
+1 yılAllah kısmetini kapatsın eşşekler ters baksın orsbcucu çiçek evladı demek isterdim
00 Yorumlaumarim yatacak yerin yoktur portlek gozlu veled
30 Yorumla
+1 yılSonuçta biri bulacaktı. Çokta şey yapma derdim
30 YorumlaCehennemde görüşürüz.
60 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 772 cevap paylaştı. zamanında çok beddualar etmiştim
30 Yorumla
+1 yılUlan! o*u*bu çocuğu! derim...
60 Yorumla
+1 yılAllah razı olsun kardeş.
00 Yorumla
+1 yılMatematiği ilk bulan bu değil canım
12 Yorumla- +1 yıl
Modern Matematiğin kurucusu olarak kabul edilir
- +1 yıl
Matematik demişsin modern matematik başka matematik başka 🙂
Allah belanı... 😂😂😂
30 YorumlaAllah razı olsun ne diyelim :D
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 4,1b cevap paylaştı. seni sevmiyorum kabul et gerçek bu
10 Yorumla
+1 yılÇok şey demek isterim ama kaldırılır
10 Yorumla
+1 yılsenin ananın piiii sayısını bulsunlar
30 Yorumla
+1 yılÇok beddua yedin geçmiş olsun kardeş. ss 🐼
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanka bulmayaydın daha iyiydi🙄😎
10 Yorumla
+1 yılNiye buldun ki matematiği derdim 😐😐
10 YorumlaAllah uzun ömür versin
00 Yorumla