Diğer Hayat bazen bitti dediğimiz yerden devam eder mi? Cankan56 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Her bitiş yeni bir başlangıcın habercisi, her son hayata atılan yeni bir adımdır“bitti” dediğimiz yerde hayat tekrar başlar mi... Hayat bazen bitti dediğimiz yerden devam eder mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ℳarstakiℬalici Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Allah bitti demeden bitmez. Biz kendi kendimize küçük ölümler yaratıyoruz sadece. O yüzden hayat hep ufak bitişlerden ibaret. İlla ki bir başlangıcı da oluyor biz istesek de istemesek de. 0 1 Yorumla Cankan56 +1 yıl Aynen ne yapsakta boş takdiri ilahi ne isterse o olur Yorumla
AleySykes Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Evet. Uçurumlardan kaç kere döndüm ben. 1 5 Yorumla Cankan56 +1 yıl nasıl oldu peki Yorumla AleySykes +1 yıl Erkek arkadaşım sayesinde hep o yardım eli uzattı Yorumla Cankan56 +1 yıl bırakmasında yardım etsinnher daim Yorumla AleySykes +1 yıl Amin amin Yorumla Cankan56 +1 yıl 🖒🖒🖒 Yorumla
ZeusunOğluu Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 48% +1 yıl allah bir kapıyı kapar bin kapıyı açar 1 0 Yorumla
çayımınşekeriii Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl bilmem, hiç basima gelmedi.. 1 1 Yorumla Cankan56 +1 yıl benimde gelmedi ama ilginç ya da hatirlamiyoruz Yorumla
desigirll Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Etmez 1 4 Yorumla Cankan56 +1 yıl eder sadece umutsuzluğa kapılma Yorumla desigirll +1 yıl O evreyi gectim coktan Yorumla Cankan56 +1 yıl senin için yeni başlıyor Yorumla desigirll +1 yıl Hayir Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 39 +1 yıl bittiği yerde kalmalı.. 0 1 Yorumla Cankan56 +1 yıl Neden ama kaldığı yerde devam etmez ki.. Yorumla
En İyi Cevaplar