Sıkı olursa gece elin şişer falan diyorlar sizce sıkı mı?

bandajdan sonraki tenini görmek gerekir. parmaklarının rengi bunu belirtir. bandaj kan akışını engellemeyecek şekilde sarılmalıdır.
Normal ama havasız gibi geliyor
elde uyuşma soğuma karıncalanma yok ise sorun yok demektir.
Peki teşekkürler
rica ederim geçmiş olsun.
Sağolun 😊
yok.. tam hissedemiyoruz burada bakarak sıkımı gevşek mi olduğunu.. :) Kol morardıysa gevşet biraz.. :) :)
Morarmadi ama biraz sıkı gibu
yok.. o elastik bant zaten.. korkma bişey olmaz.. yarın çıkarıp biri tekrar sarsın..
Teşekkürler 😊
rica ederim.. Geçmiş olsun.. :)
evet ama ski olmasi ii bsy degl -.-
Peki sağol
Cevap
9Cevap
Öncelik geçmiş olsun evet parmaklarını fazla sıkmışsin yapabiliyorsan biraz gevset
Peki teşekkürler
Bilmiyosun ki ne saçmalayasin, sıkı olduğu bakılarak anlaşılmaz hissedilerek anlaşılır yani bakan bir değil takan sen söyleyeceksin bunu
Kırıcı sözlere gerek yoktu ilk defa bandaja alındı elim ailem köye gitti evde tekim ne yapacagimi şaşırdım size sorayım dedim bu kadar tepkiye gerek yoktu
Tamam özür dilerim canım bilemedim. Elini sıkıyosa gevşek kan dolaşımını engellemesin kangren olursun dikkat et çok gevşek de olmasın sıkmasın da, geçmiş olsun iyi geceler
Teşekkürler sagolun
Sıkı olmasın kardeş biraz rahat olsun hava alsın mümkünse
cok sıkması iyi değil
Pek morarmadi veya uyuşmadi ama sıkı gibi
Parmak ucları soğuk ve renk değiştirmişse soğuktur
İyi durumda bence
Teşekkürler
Geçmiş olsun mu?
Anlamadım?
😂😂😂
Bandaj senin elinde canısı sıkıp sıkmadığını biz nasıl bilelim kendin ayarla😋
Sağol valla ben bunu bilmiyordum 😲😲😲 dışarıdan sıkı gözüküyor mu? Biraz sıkıyor zaten
Evet sıkı görünüyor şöyle dışardan bakınca biraz gevşet canım 🤓
Peki sağol
Rica ederim 🤠
geçmiş olsun noldu
Ezilmiş
Duvara yumruk atmıştım
Proje dosyalarima kardeşim kahve dokmustu ve son gündü gece saat 2 gibiydi galiba dosya kağıdı poşet dosya sabaha kadar onla uğraştım sinirden ışte
Hayır ondan değil gecenin 2sinde kağıt poşet dosya aradım ya
Teşekkürler
Burdan nasıl anlaya biliriz
Elin uyuşuyor parmağının başını sıktırınca bırakınca rengi aşırı açılıyorsa sıkıdır
Geçmiş olsun
Teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar