Arkadaşlar çok hevesliyiz böyle küçük bize 5-6 balık tutturacak ucuz olta takımını nerden bulabilirim? Şimdiden teşekkürler. bir de hep erkek mi vardır balık tutmada? Rahatsız olmayız di mi?
Heves için balık tutmak istiyorum ucuz bir olta takımını nerden bulabilirim?
yok be kuzu yayıldılar kızıldenızden akdenıze geldı ordan yayıldı hertarafa. tuttugun balıgı da kemirir balık tutma zevkinin içine eder o balık. zehırlı balon balıgı canım yenmez. tıslayan bırsey bırde
nerde tutucaksınız ne tutucaksınız bir söyle bakalım
1
14 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya öyle küçük balık falan fark etmez yeter ki tutalım İstanbul da herhangi bir yerde bilmiyorum onu araştırıcaz :) Sizin öneriniz var mı olta konusunda?
en ucuzundan yine 150 200 tl gider bime 101 e küçük oltalar var onlardan alıcan en basit istavrit çaparisi alıcan 100 150 gram kurşun alıcan atıcan 3 50 4 00 mt kamış kullanamazsınız siz alsanızda yanınızda bilen biri gerek hafta içi gidin orda insanlarla uğraşırsınız boğazdan başka bir yerde zor olur kandilli iskelesine gitmeden solda sakin bir yer var oraya gidin hafta içi sakin olur biraz ama kalabalıksa sakın olta falan atmayın herkesi toplarsınız tartışırsınız
Ya çok teşekkür ederim çok açıklayıcı anlatmışssınız tavsiyelerinizi dinliycem. Bir de el oltası oluyormuş kıyıda işe yarıyormuş onunla balık tutulmaz mı :)
el oltası mezgit izmarit çırçır kaya balığı gelincik gelir birde resimlerini koyduklarım gelir çok dikkat edin çarpar zehirler gidip hastaneye serum iğne yemeyin boşuna
babamla çocukken çok gitmiştim tüm balıkları bilirim artık yazları sadece zıpkın atıyorum levrek ve kefale ekmekli parakete oltası atarsanız kefalde gelir ama boğaz kefali kokar yenmez
Ahtapot mu ya çok korktum şu an onlar çok pahalı şeyler değil mi o kadar kolay mı tutuluyor sizin bahsettiğiniz zehirli olanları sanırım. Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler