Diğer Rilakkuma Peluş Ayıları nerede bulabilirim? R3dbull79 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Rilakkuma peluş ayıları Türkiye'de nerede bulabilirim bilen gören ya da alan varsa lütfen yardımcı olabilir mi? Rilakkuma Peluş Ayıları nerede bulabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Chuiris Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 51% +1 yıl Rilakkuma japonlara has bir kurgu 😂 Sadece asya ülkelerinde bulabilirsin bu yüzden Türkiye'de arayarak zaman kaybı yapma Aliexpressten sipariş ver 0 4 Yorumla R3dbull79 +1 yıl Aliexpress'e baktım satıcılar hiç güvenilir gelmedi acaba Türkiye'de bulabilir miyim diye şansımı denemek istedim. Aliexpress'ten hiç alışveriş yapmadığım için biraz tedirginim. Yorumla Chuiris +1 yıl Tedirgin olmana gerek yok ben daha önce sipariş verdim sorun olmadı Yorumla R3dbull79 +1 yıl Almak istediğim satıcının daha önce hiç satışı yok ondan biraz tedirginim. Siz daha önce bu peluş ayılardan sipariş ettiniz mi? Yorumla Chuiris +1 yıl Etmedim Yorumla
En İyi Cevaplar