Bence guzeli tarif etmeye calisirken cok zorlayinca boyle bir tanim cikmis olabilir. Hercek olamayacak kadar guzelse gercekten, gercek olmayabilir. Ha cok guzelse, mesela bir kere afyon kaymagi yemistim, kivami mukemmeldi, her seyi yerli yerindeydi, bitirene kadar gercekti. Ne zaman tanimlamaya kalktim, yasadigim hissi anlatmaya calisirken aslinda tatliyi gerceklikten de biraz cikardim. O anda gercek degildi belki mesela. Gercekken aslinda o kadar guzel olmuyor belki, simulasyonu daha guzeldir belki de.
Belki de. Bugun arkadasimla konusurken genel mevzulardan, iste bilirsin o sana sevgilisini anlatir sen yorum yaparsin sen anlatirsin o yapar falan, iliskimden sikayet etmeye basladim. Bak simdi sikayet konusuna: ya bilmiyorum sanirim ilgisizlesti, hayatinda ywni bir doneme giriyordur belki bensiz." artik bana yalvarmiyor mesela" eskinden harikaydi. Adam bana yalvarmiyor artik diye eski iliskim gercek olamayacak kadar guzel geliyor su anda. Gercekken gercekten o kadar muhtesem de degildi. Ya biraz once girdim eve, yatmis mesela. Eskiden nerdeyse sokakta beklerdi. İste. Dert.
Dünyanın birden düzeleceği yoktur; ama insan kendini sıkan şey karşısında o kadar sabırsızdır ki, her ne pahasına olursa olsun ondan kurtulmak ister. Binlerce örnek de gösteriyor ki dünya böyle çabuk iyileşme aramaktan hep zarar görür: Durumunda genel bir iyileşme olmadıkça, bir an dertten kurtulması iyileşmesi demek değildir.
En İyi Cevaplar