Bara giden kızlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Cok genis olduklarini mi yoksa normal mi geliyor?
Cevabın nedir?
Bazen sorulara nasıl cevap vereceğimi şaşırıyorum.
Birincisi geniş ne yahu? Senin beğenmediğin o "geniş" insanlar sabah okula giderken, marketten alışveriş yaparken, bankada sıra beklerken de geniş oluyor mantıken. Bunun bar gibi mekanlarla alakası yok.
İkincisi barlar kerane değil. Yıllardır insanların kafasına bar diye altı pavyon üstü pansiyon mekanlar empoze edildiği için bazı tipler direkt bini sikiciklir diyi çik kirkiyirim moduna giriyor. Alakası yok.
Üçüncüsü erkekler seninle herhangi bir yerde tanışmak isteyebilir, yakınlaşmak isteyebilir bunlar insanlık adına normal şeyler sonuçta sporla üreme gibi bir fonksiyonumuz yok. Hayır der geçersin istemediğin şeylere. Tabi ben görmemiş gibi içip içip g. tu başı dağıtacağım diyorsan tehlike sadece barlarda her yerde seni bulabilir.
Sonuç olarak bir bara girdiğinde kollarını açıp biz de seni bekliyorduk diyen yağlı zenciler seni karşılamayacak.
Bu arada bara gidip alkol kullanmayan tanıdıklarım var, bu durum da oldukça garip kabul ediyorum.016 Yorumla
Soran+1 yılBen her bara giden kötü demiyorum. Ama cokta iyi insanlar demem. Hayır benim çevremde erkekler genelde bara gidip kiz düşürmek derdinde olduklari için biri bar diyince kötü anlarim doğal olarak
Soran+1 yılKezbanlik mi? Defol git bence sen burdan hemen hemde !!! Tanımadığım erkek beni evine davet ediyo ilk günden terbiyesiz gibi bu normsl oylemi!!! Yazıklar olsun gerçekten diyecek şey bulamadim
Soran+1 yılIlk günden evime gel diyo barin üstünde evim var diyor! Evime goturup bilmem ne yaparim sana diyor bu normal oylemi !
- +1 yıl
Saf arkadaşım adam insan gibi niyetini belli etmiş gören de uyku ilacı verip eve attı sanacak. İnsanlar sevişiyor sen sevişmesen de. Git kendine asla seks yapmıyorum yazan bir tshirt yaptır ve onunla dolaş bence hem sen rahat edersin hem erkekler de durduk yere tecavüzcü konumuna düşmüş olmaz.
Soran+1 yılBir git gerçekten ya. kesin sende yaptigin için savunuyosun belli yani. Sana bişey diyimmi bu yasima kadar kimseyle bisey yasamadim. Böyle teklifler gelmesi cidden çok can sıkıcı. Millet ne güzel düzgün insanlar buluyo ama ben bulamıyorum ne kadar kötü dimi
- +1 yıl
Bak sana ne diyeceğim. Olur da bir erkek seni kandırır, seninle birlikte olmak isterse korkma. O kadar garip bir kafa yapın var ki sen daha kemerini çözmeden adam seni kapının önüne koyar. Cidden günlük hayatta adam gibi oturup iki sohbet edilecek birine benzemiyorsun bu yüzden korkma 10 yıldır bir kadın sesi duymaya hasret adamlar sana ancak 3 dakika tahammül edebilir.
Soran+1 yılHerşeyi bildigini zannediyorsun böyle devam et. Daha tanımıyorsn boş konusuyosun. Ben zaten biliyodum beni anlamayacagini
Soran+1 yılSen çok kişiyle seks yapmissindir burdan öyle duruyo. Ama ben kimseyle bişey yasamadim. Ben sadece senin gibi insanlarla konuşamam. Sadece senin gibi
Soran+1 yılAman bir git ya s*lak
Soran+1 yılTemiz yasadigim için evt en iyisini hak ediyorum dogru dedin. Yanlış anlama seks yapan insanlara kirli demiyorum ama kendimede temiz değilim diyemem
Soran+1 yılBirileriyle bişey yaşama meraklisi değilim zaten senin gibi
Soran+1 yılPsikolojinmi bozuk ne bana bulasiyosun. Bu öfke ne ya?
Soran+1 yılO*ospuluga meraklı değilim evet birileriyle yatmak çok mukemmel bişey değil acinilasi bisey
En İyi Cevaplar
Bara , cluba gitmek kotu degil hangi amacla gittigine bagli. Sey gibi dusun meyhane. Erkeklerin bazilari eglenmeye dansoze giderken bazilarida dertlerini konusmaya gidiyor.
Kizlardada ekmek parasi icin gidende var. 😀😂
Normal insan gibi eglenmye gidende.01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyosun😊
- Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılOncelikle ben su 'Genis' lafini kullanan insanlarla su bile icilmemesi gerektigini dusunuyorum.
Bara gitti diye birine kisilik analizi kasmak da kisiliksizligin yansimasi olur ancak.
Ben barda cirkef uyuzlar disinda, guleryuzlu, muhabbeti iyi, bir suru geyik insan tanidim kimisi kadin kimisi erkek.
Ama mesela 'Ay ben bara gitmem' diyen tanidigim kadinlarin % 70'i evlat olsa sevilmeyecek, himbil, sinirbozucu uyuzlardi.
O kizlar genis mi bilmem, ama kimileri cok 'dar' bu ulkede. Kendi gectigi bir yerden gecmeyen herkesten kendini ustun saniyor bunlar bir de.117 Yorumla
Soran+1 yılBara giden genelde kötü görülür ama orada ne yaptigini bilmediğimiz sürece laf atilamaz zaten. Ama geneli rahat insanlardir doğru buda
- +1 yıl
Onlarda bir rahatlik yok, sen cok kasintisin.
Bar dedigin milletin toplanip grup seks yaptigi bir yer degil.
"Bara giden kotu gorunur", o dedigin kendini bilmez hirbolarin memlekette cok olmasindan kaynaklaniyor.
'Geneli rahat insanlarmis', ya ne olacak? Birisi yol sordugunda 'Aaaa, erkek!!' diyerek kacacak halleri yok.
Kadinlarin hemcinslerine boyle sacma sapan yaftalarda bulunmalari, sanilanin aksine sorunun erkekler olmadigina delalet hakkaten.
Soran+1 yılYa benim annem babam beni gece disari cikartmaz kiz cocuguyum bişey olur diye haksizlarmi. Türkiye burası sapik var dolu yani. Ayrıca toplu gidilirse bişey olmaz ama bir erkekle ya da tanimadigin bir erkekle gidersen seni kullanir
- +1 yıl
'Tanimadigin bir erkekle gidersen seni kullanir' kasagi misin sen? Esya misin?
Erkek dedigin sey seni zikmeye programlanmis, bir acigini arayan sapiklar surusunun uyesi falan degil.
'Ulkede cok sapik var' diyor, sokaga da cikmayin bari, zaten bu sapiklar, tecavuzler falan biraz da kadinlar sinsin, sussun diye adeta tesvik ediliyor.
Bizim millet Almanya'ya yerlestiginde de kizini sokaga salmiyor, orda da mi her yer Turkiye'deki gibi sapik kayniyor?
Sozun ozu, erkekler ve hayat konusundaki goruslerin cidden hastalikli.
'Bu benim gorusum, herkesin fikri kendine' falan diye kiviracaksan da bu gercek degismiyor.
Soran+1 yılBaşımdan geçen bir olayı anlaticam. Üniversitede tek başıma bir bankta oturuyodum yanıma çocuk geldi tanıştık falan. Sonra çocuk kendi evinden bahsetmeye basladi evim çok büyük sonra cok guzel yemek yaparim evimin duvarını boyadim vs. Amacı eve atmakti. Ve daha sonra barlar sokağında oturduğunu söyledi . Bir tane bardan bahsetti ve barin üstünde kendi evinin olduğunu söyledi. Ve beni bara götürecekti. Sonra da icirdikten sonra eve. Sence bu arkadaş çok mi iyi niyetli? Ilk günden abartmiyorum ilk günden evinden bahseden ve bara götürmeye çalışan erkek? Bana bu erkegi sakin savunma kivirma gerçekten
- +1 yıl
Adam sana kendini beyaz atli prens olarak tanitmamis.
Simdi soyle bir sorun var, sana cok ters gelse de, tanisip seks yapan insanlar var ve bu arkadas da bu acidan yaklasmis sana.
Reddetmissin, seni zorla bir yere mi goturmeye kalkti, alikoymaya mi kalkti, ne oldu yani?
Ben ortada kendisini kotulemene neden olacak seyin ne oldugunu anlamadim, adamin senden beklentileri ile kriterlerin tutmamis, reddetmissin.
Bu kendisini sapik, tacizci, tecavuzcu falan yapmaz.
Asiniz artik boyle seyleri. Kimse size barlardan cikmayin, gidin milletle seks yapin falan demiyor.
Ama boyle manyakca paranoyalardan da kurtulun bir zahmet.
Soran+1 yılBenim gibi birine sorması gercekten zoruma gitti. Ya ben hiç öyle bir kiz değilim düzgün kişileri hak ediyorum ama kimler karşıma çıkıyor? Isyan ediyo rum bu duruma ondan kiziyorum
- +1 yıl
Olaya bakisinin hastalikli oldugunu soylemis miydim?
Bu neyin kibri? "Ben bunlari haketmiyorum" falan, kendini boyle adamlarla ayni ortamda buluyorsan, demek ki bunu hakediyorsundur.
Niye bu kadar kasiliyorsun?
Ayrica bana 'Bu adami savunma' diye anlattin, simdi cikip "Ben bunu haketmiyorum ama" diyorsun, canini sikan sey sana boyle sorular yoneltilmesi mi, yoksa boyle insanlarin varligi mi tam anlasilmiyor.
Soran+1 yılBöyle şeyler sorulmasi kibir değil bu gerçek ler. Ben cidden hak etmiyorum. Kimseyle şu yasima kadar yakinlasmamis insanım şöyle teklif gelmesi cidden çok can sıkıcı. Sen anlamazsin
Soran+1 yılHak etmiyorum. Zaten durduk yereyanima gelen insanlardi. Onlarla aynı ortamda bulunmam zaten
- +1 yıl
Anlasilacak birsey yok.
Olayi kesinlikle anlamayacagin bir acidan anlatayim
Birinin seninle seks yapmak istemesi, aslinda senin adina iltifat bile sayilabilir.
'Ben bunu haketmiyorum' ortada sana yapilan bir hakaret falan yok.
Bir erkegin seni cinsel acidan begenmesinin nesi sana batiyor ki zaten?
Soran+1 yılOfff kardesim anlamiyomusun. Ben ciddi ilişki istiyorum adamlar ilk günden eve cagiriyo ve ertesi günde kicima tekme yiyeceğim belli yani neresi güzel bunun beni gerçekten seven biri olmAdi sırf cinselik yani
- +1 yıl
Ciddi iliski ile cinselligin alakasi yok, ki senin beklentilerinle uymamasi sana bir yanlis yapildigi anlamina da gelmiyor.
Ask denen sey seksli falan birseydir zate, n cinselligi iliskinin disinda bir yere koy manin hakkaten bir mantigi yok.
Soran+1 yılSen anlamadin. Ilk günden cinsellikmi olurmus. Bu şey demek oluyo. Karsindaki seni sadece cinsel obje gibi goruyo. Seni sevmiyo. Zaten sadece cinsellik varsa sevmiyodur
- +1 yıl
Ilk gunden seni sevmesi zaten mumkun degil, bunu istemese seni sevmis olmayacakti zaten.
Soran+1 yılIlk günden cinsellik isteyip evime gel demeside normal değil o zaman
- Diğer konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılBişey soracaım çok samimi ol lütfen kafe demiyorum hiç gerçek anlamda bar a gittin mi? 12- 3 arası bulundun mu yani
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır hiç gitmedim. Istesemde gidemem. Annem babam hava kararmadan eve gel diyen insanlar. Yani izin vermezler gece gece bir yere
- +1 yıl
Bar lar sandığınız gibi bir ortam değil, oraya giden kız çok iffetli de olabilir namuslu da, aynı durum erkekler içinde geçerli. Ben de bar a gitmeyi sevmem bana gürültülü gelir ama bazen takıldığım olur ve sana şunu temin ederim hiç tanımadığın bir adamın sana asla yalan söylemediği tek yerdir. Bu arada alkol almak zorunda da değilsin alkolsüz mükemmel kokteyl ler yapılıyor ben de alkol almayan bir adamım. Bu ülkede ağzı ile içen ve içtiği halde saygısını kaybetmeyen çok adam var. Bakınız İstanbul da barların olduğu ve en elit yerler en huzurlu ve güvenli yerlerdir. (Taksim i çık suriyeli doldu beyoğlu dahil.)
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
27Cevap
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKimle gittiğine bağlı ve sürükli gidiyorsa eskortlara laf etmrsin
31 Yorumla
Soran+1 yılDoğru dedin
Ben gitmem ama, giden hakkın da da kötü birşey düşünmem.
12 Yorumla
Soran+1 yılEn iyisi 😊
Diğer konusunda 27,4b cevap paylaştı. Eglenmeyi seven insan olduklarını düşünüyorum ve zengin malum bira 15 tl
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
Diğer konusunda 9,3b cevap paylaştı. Geniş? Bara gidince orgy mi yapılıyor yahu ! Ne saçmalıyorsunuz arkadaş nasıl bir kafanız var. Evinde örgüsünü örenlerden ne genişler gördük ne...
19 Yorumla
Soran+1 yılBeni bara götürmeye çalışan tanimadigim çok erkek oldu. Yok barlar sokaginda oturuyorum
Soran+1 yılIşte barin üstünde evim var vs
Soran+1 yılIşte beni bara goturdukten sonra eve atacaktı bildiğin neresi iyi niyetli bunun
Soran+1 yılBenim oturdugum çevredeki tüm erkekler böyle hepsinin amacı eve kiz atmak kiz düşürmek vs
Soran+1 yılNe yapalım yani. Ben bir tane iyi gormedim bara gidip iyi olan. Nerde bardan bahseden biri var orada pislik oluyo
Soran+1 yılIyi olanlari karşıma ciksaymis o zaman
Soran+1 yılYoksa ben bişey demiyorum içki bar vs. Bend e içki içmiş insanım sonuçta
- Diğer konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılbara giden kızların bara gittiğini düşünüyorum. normal işte.
10 Yorumla - Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBize gece klüplerinde viski açan kız değil, sahura börek açan kız lazım O kadar 😉
60 Yorumla - Diğer konusunda 18,8b cevap paylaştı.
+1 yılerkekler meyhaneye gidebiliyorsa kadınlarda bara gidebilir... benim için normal kaldı ki geniş kelimesini kullanmam bana yakışmaz..
00 Yorumla
+1 yılgeniş olduklarını ve alkol kullandıklarını düşünüyorum
20 YorumlaDiğer konusunda 698 cevap paylaştı. alakası bile yok bara gidiyor diye genişmi olunuyormuş sacma
02 Yorumla
Soran+1 yılYani çoğu öyle ama her giden öyle değil tabiki
İçki içen birini dogru bulmuyorum iradesini kaybediyor sonuçta..
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet içki kötü gerçekten doğru
Soran+1 yılInsani yoldan çıkartır doğru zararli aliskanliklar
Herkesin eğlenmeye hakkı var ben gayet normal görüyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılYani toplu gidilirse sıkıntı yok yani. Al hiç tanımadığı erkekle yalnız giderse sıkıntı o zaman
Soran+1 yılOnu diyorum ışte ilk günden tanıştığı kızı bara götürmeye çalışan erkek çok var. Ama sevgiliylede yanlış geliyo bana öyle şeyler
Ne alaka ya eğlenmek için de gidilebilir kızın geniş olduğunu göstermez bu
04 Yorumla
Soran+1 yılDuruma göre değişir ışte. Ama orada çok pis erkeklse oluyo cidden. Kiz dusurmeye calisan. Gitsende toplu gidicen yani erkekle tek başına değil
Soran+1 yılToplu gitmekte sıkıntı yok. Pis yerler olduğu için daha güvenli olur
- Diğer konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin kendi hayati kendi tercihi beni ilgilendirmez
10 Yorumla İsteyen bara gider, isteyen eve. Kendi hayatı insanların.
00 YorumlaDiğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Arkadaş grubuyla veya sevgilisiyle gidebilir çok normal
16 Yorumla
Soran+1 yılArkadaş grubu iyi de sevgili gözümü korkutur
Soran+1 yılSevgili olmaz. Cok rahat geniş geliyo bana öyle
Soran+1 yılGece gece gitmek saçma geliyor. Gündüz cuvalami girdi
+1 yılo mekana kızlar gitsin ki bar olsun dimi yoksa meyhane olur yani :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
+1 yılGayet normal. Bunda anormal olarak ne gördün de sordun?
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim cevremdeki erkekler genelde bar gibi yerleri kiz düşürmek için kullanıyor ondan anormal gördüm
- +1 yıl
Genelde değil öyle ama giden kişiye göre değişir
hiç bara gitmemiş türbanlı kızlardan iyidirler bence
04 Yorumla
Soran+1 yılBen türbanlı değilim ama gitmedim. Turbanla ilgisi yokki
Soran+1 yılBende içkiye karşı değilim özel günlerde kullanırım sadece
- +1 yıl
Senin gibi serefsizler de kaşarları tercih eder zaten. Onlarla ilişkiye girmek daha kolay olur. Namuslular g*tnüze giriyor sizin. Allah yolunda olunca kuduruyorsunuz ac köpekler!!
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok geniş nedir ya normal olan odur zaten her şey usulünce yapıldığı sürece içinde kötülük barınmadığı sürece problem yok
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet katılıyorum buna 😊😊
Cevap sahibi+1 yılne kadar da güzel katılman
+1 yılbarlar erkeğe has yerler mi? eğlenmek isteyen kızlar ne yapsın?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleğlencelik kızlar çerez niyetine iyi ki varlar
124 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılne deyim evlenmelik mi 😂
Soran+1 yılE yani haklısın evlenmelik değil 😊
Cevap sahibi+1 yılYani bunu kabül edecek erkekte en az onun kadar karaktersizdir
ya benim anlamadığım bu soruyu sen kendin için sormadın mı?😂 küfür bekliyordum ben karşılık olarak onun içinde gizliden kızdırmak amaçlı görüş yaptım bu şekilde 😂
Soran+1 yılHayır ben hiç gitmedim bara
Soran+1 yılKendim için sormadım. Sadece erkekler beni hep bara veya eve atmaya çalıştıkları için bu soruyu sordum. Barin iyi tarafini goremedim çünkü
Cevap sahibi+1 yılHiç gitme boşver bazı yorumlarını okudum şimdi züppeler sallamış aklı sıra bunlar yüzünden bozukluk var zaten az daha abartsa tövbe tövbe cami diyecek nerdeyse şerefsiz her türlü pisliğin döndüpü yerdir bar uyuşturucuya falan düşen insanlar bulunduğu ortam işte gitme ne gereği var sen gibi kızlar olsun zira diğerleri baya var pislikler
Cevap sahibi+1 yılsakın ola gitme valla o tür insanlardan da uzak durmanı tavsiye ederim her türlü pisliğe bulaşırsın sonra
Soran+1 yılAynen öyle pis ortam. Bari savunan kisiler de her türlü pisligi yaptığı için boyle savunup duruyorlar.
Cevap sahibi+1 yılTabiki öyle kendilerine benzetiyorlar işte böyle böyle kene gibiler boşver bak ne güzel aklı başında insansın yazık etme kendine ( ben dediğim gibi sinirlendirmek amaçlı ironu yaptım ilk yorumda)
Soran+1 yılHele bir kiz var burada laf atıyorum diye oldurecekti beni. Yok ben kimseyle bişey yasayamayacagim için çok acinasiymisim 😂 g*rizekali.
Cevap sahibi+1 yılHaha😂😂 o salak kendini kandırıyor takılma onlar anca böyle avunurlar kullanılıp atılırlar sevilmezler yani... ama senin gibi insanlar sevilir değer görür bunu unutma
Soran+1 yıltamam anladım ben onu zaten 😊
Soran+1 yılZaten ben anladım o kizda çok kullanilip atilmis belliki içi yanmis bana satasti. Yazık ne diyim
Cevap sahibi+1 yılTakma boşver sen kendine bak ha bak yanlış anlama lütfen sana gördüğümü yaşadığımdan yola çıkarak akıl vermek değil.. kimseyi kınama başına gelir Allah yardımcısı olsun de gitsin
Soran+1 yılYok yok kimseyi kinamam öyle huylarim yok ama laf atilmak zoruma gitti
Cevap sahibi+1 yıliçinde yarası bar işte nasıl rahatlayacak bu şekilde kendini rahatlatıyor kendince aman geç o geri kafalıyı ya evlenecekleri zamanda neresini diktirecekleri davasına düşmüyorlar mı? sitede hiç denk gelmedin mi ben çok gördüm namusssuzluğu yapıyorlar övünüyorlar evleneceği zaman da derde düşüyorlar sen kendini yolunu bozma o tarz insanlardan da uzak dur ailenin yüzünü kara çıkarma yeter insan nevsine hakim olabilmeli haramı helali bilmeli takılma onların dediğine afedersin o. rspuluk onların yaptığı
- +1 yıl
Gençler selam
Arkamdan dedikoducu teyzeler gibi nefes almadan yürümüşsünüz fakat şöyle bir durum var; sen görüş sahibi, sen bir Meriçsin. Kendi fikri olmayan, iki güler yüz görünce aslında amacım seni kızdırmaktı deyip 180 derece dönen bir insansın; soruyu soran zaten evlerden ırak herkesin ona tecavüz edeceğini düşünüyor çünkü dünyadaki son kadın kendisi...
Siz burada birbirinizi yalayın bir şey demiyorum zira herkesin yancıya ihtiyacı var fakat unutma sen bu kıza yol tarifi sorsan seni sapık olarak itham edecek. Bunu düşün de savun eig için yalakalık yapma değmez.
Yani bir de evli miyim değil miyim in miyim cin miyim diye bilgi sahibi olmadan beni fahise yaptınız bu da sizin kirli fikirleriniz. İyi ki bara gitmiyorsunuz da sizin gibi dedikoducular eksik kalıyor.
Cevap sahibi+1 yılaleyküm selam boşa yazmışsın o. ruspulrı ti ye almıyorum okumadım
Soran+1 yılAy g*tüm ya g*rizekali tanimadan konuşuyor boş boş nasılda zoruna gitmiş zavallimin😂
Soran+1 yılKizim konusma salak salak ya
- Diğer konusunda 18,9b cevap paylaştı.
+1 yılyollu
21 Yorumla
Soran+1 yılBana göre duruma göre değişir. Arkadaslarinla Toplu halde gidersen sıkıntı olmaz. Ama tanimadigin bir erkekle bara gidersen sıkıntı olur
+1 yılNormal. Kafa dagitmak eglenmek herkesin hakki
03 Yorumla
Soran+1 yılGece gece bir kizin gitmesi korkutucu 😊 pis tipler de çok oluyo oralarda. Ben mesela istesemde gidemezdim . anne babam izin vermiyor gece dışarı cikmama
- +1 yıl
Kendini biliyorsa , hic bise olmaz. Laf atan dengesizler var. bir kac tane ama ben tek bayan gormedim.2-3 lu bayan arkadas grublari
Soran+1 yılTopluca iyi oluyo ama yalnız olmaz.
Eğlenmeyi seven kızlarız
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm
- Diğer konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılıyı seyler dusunmuyorum ısım olmaz
20 Yorumla
+1 yılGitmem
126 Yorumla- +1 yıl
Büyük konuştum kesinlikle
Allah affetsin
Sende gitme sakın
Soran+1 yılDoğru diyosun bende gitmem demem 😊 ama iyi bir yer oldugunu söyleyemem sadece. Gitmem şu anki durumumda mümkün değil zaten
- +1 yıl
Allah göstermesin gitmiyorum
Sen niye gitmiştin
Ve neden gitmek istiyorsun?
Soran+1 yılGitmedim bara gitmekte istemiyorum. Sadece kötü amaçlarla beni bara götürmeye çalışan erkekler çok oldu
- +1 yıl
Gitme de zaten
Allah onları bildigi gibi yapsın kimsenin başına vermesin
Sende erkekle muhattap olma konuşma bara gitme
Soran+1 yılBana kezban diyo buradakiler. Ne kezbani ya. Adam ilk günden bara davet ediyo. Sonra da barin üstünde evim var diyo. Bunun neresi normal
- +1 yıl
Muhattap olma temiz yaşa hayatını
İyi birine benziyosun tahminim doğruysa
Soran+1 yıl😊😊 hayır yani sırf yanlış buluyorum diye suçlu oldum
- +1 yıl
Anlamadım
Sen neden gizlisin beni takip edebiliyor musun
Soran+1 yılSeni takip edicem 😊 . Ama yeni kayıt oldum mesajlasamayiz ikimiz
- +1 yıl
Ettin mi
Ben seni niye takip edemiyorum
Soran+1 yılBen sana istek attim ama beklemede diyor kabul etmemissin
- +1 yıl
Onayladım
Sen misin 2 tane kızdan gelmiş
Hangisi sensin
Soran+1 yılVgs yazıyo ya o benim
- +1 yıl
Evet anladım
İsmin nedir
Soran+1 yılDefne senin?
- +1 yıl
Nickte yazıyo
Soran+1 yılMemnun oldum :)
- +1 yıl
Nickte yaziyo ama
- +1 yıl
İsmim Asiye değil
Soran+1 yılNe o zaman
- +1 yıl
Gerçekten memnun oldun mu benden?
Soran+1 yılSen erkeksin galiba çok belli ediyosun
- +1 yıl
Hayır degil
Sana öyle geldi - +1 yıl
Kendini birşey sanmaya başladın iyice
- +1 yıl
Kendine gel biran önce
Bilmem gidebilir ama tek tuk olmali
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok geniş olduklarını düşünüyorum
20 YorumlaDiğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Normal bara giden erkekten farki yoktur
00 Yorumla
+1 yılNormal tabiki de boyle seyler.
00 Yorumla
+1 yılGenis
10 Yorumla- Diğer konusunda 19,6b cevap paylaştı.
+1 yılgitme amacına bağlı
10 Yorumla Eğlenmek hakkı
00 YorumlaDiğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Normal tabikide.
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılNormal..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaya genişler
11 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünuyorum ama duruma göre değişir yinede
Gizli Üye(25-29)+1 yıldegisir.
00 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi