21 Eylülde başlıyor!
var mı buradan gelecek olan?
yüksek ihtimal Preslava, Azis, Galena gelecek!
kaçırılmaz yaa<33
var mı buradan gelecek olan?
yüksek ihtimal Preslava, Azis, Galena gelecek!
kaçırılmaz yaa<33
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bursa osmanlı diyarı buram buram osmanlı kokuyor her köşesi başka bir cennet her köşesi başka bir diyar bursa anlatılmaz yaşanır...
Bulgaristan türkleri mi katılıyor nasıl bu amaç nedir yani ne gibi etkinlikler var.
sabah başlıyor 3 gün 3 gece sürüyor, panayır işte, lunapark falan kuruluyor, takı falan satılıyor... eşya, saat, herşey.
ucuz hem.
evet bulgaristan türkleri için düzenleniyor.
gündüzleri yine müzil var, az tanınan bulgaristanlı insanlar gelip şarkı söylüyor.
akşamları da çok şaşalı bir konser oluyor. havaii fişekler falan. BGnin en ünlüleri geliyor
Teşekkürler
Cevap
7Cevap
Ağzına ettiğimin kızı kıskandım verecrm 1 yıldıziı sana.
ulan bulgaria yazmıs bide orasi eski osmanlı topragi be hemende bulgar manyagi olmussunuz bulgaristan isyancılarla kuralan bir devlettir bulgaria diye bişey yoktur !
seni ekleme nedenim bg den olduğun için di ama kabul etmicek sen söyle geri alirim bende bg liyim ondan yolladımdı !
Küfür veya hakaret etmedim neden durup duruken engelledin
Siz kaç yılında geldiniz Türkiye'ye benim göçmen arkadaşlarım son derece geleneklerine bağlılar ama sen biraz asimile olmuşsun
Bursayı çok seviyorum ama gelemem. Zaten istemem de Azisle falan.adfgds.
Azis e laf söyledim kız beni engelledi aman dikkat et yeni hesap almak zorunda kaldım :))
İliqn yok mu ya ?
Azis gelirse sen git biz gelmiyoz
Bulgar değiliz bulgaristan Türküyüz diyosun ama bulgaria ne ayak :D Bulgar şarkısı dinlemek hoşuna gidiyo falan.İşte biz buna yozlaşma diyoruz.Bulgarların etkisinde çok kalmışın.Türk'üm deme o halde
evet bana kaldı,gavur adetlerine ve onlara özenip ortada Türk'üm diye gezemezsin.
+1
Azis gelecekse orayı basmaya giderim
bulgar kızları güzel geçerken uğrarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar