Neden erkekler düzgün kiz görünce kaçıyor? Erkekler hangi yaşta ciddi düşünür?
Cevabın nedir?
Ben sevmiyorum düzgün kızları. Hatta tiksinti duyuyorum. Tavırları bir değişik oluyor. Ben düzgünüm aman bozulmayayim aman elalem ne der tribindeler hep. İçlerindeki pisliği bir türlü çıkartamıyorlar korkak oldukları için. Görüntü düzgün gibi olsa da içleri pis. Hep bir kasıntı halindeler. Sürekli bir gerginlik var tutumlarında. Hatasız davranma çabası... Ve bunu nimetten saymalari... Çok itici. Kimisi bekaretini bile pazarlama ezikliğine düşebiliyor. Bakire oluşunu düzgünlükten sayıp, koz olarak kullanıyor; şaka gibi.
Ama yamuk kızlar öyle mi? Abicim hayat o kızlarda biliyo musun? Valla bak. Sokmusum dünyasına yemişim elalemi deyip istediği gibi yaşıyor. Düşündüğü gibi konuşuyor. Dürüsttür, çünkü yalan konuşma gereği hissetmiyor. Ben buyum oğlum beğenirsen alır beğenmezsen s. tir olup gidersin diyor. Paranla işi olmaz seni sen olduğun için sever. Zamanında yaşadım iyi bilirim. Ve hala özlemle anarim o günlerimi..
Su an "düzgün" bir kızla tanistirdilar beni, en son vatsap tan yazdığı şey "ayrı ev olmazsa anlaşamayiz" anlamında bir şeydi. Sığır onunla evlenicem sanıyor heralde.
O eski yamuk sevgilim olsaydı "ya aşkım s. tir et onu da akşam gelirken yoğurt al makarnaya sos hazırlicam" derdi. Böyle de samimi relax biriydi. Ah ah ne desem az size018 Yorumla
Soran+1 yılBenimde parayla ışim olmaz çok saçma dusuniyosun6😊😊
Soran+1 yılBen bu dediklerin gibi değilim neyse
Soran+1 yılHatasız davranma çabası dedin. Bunun nedeni hiç tecrübe olmadigi için korkmaktan olur. Ama böyle bu çabam olmadi. Zaten olmadigi için kactilar hep benden
Soran+1 yılYani kacarsin evet. Ilk günden evine davet eden tiplerdensen zaten bencede kaç yoksa o kiz seni mahveder
Soran+1 yıl😂😂😂😂
Soran+1 yılKezban dış görünüş olarak nasildir sence 😊😊
Soran+1 yılKezbanla ozelden gorussen bir. Belki cirkin bu kiz değildir 😉
Soran+1 yılkardeşim bey
Soran+1 yılKezbanlik daha iyi k*sar olmaktan 😊 en azindan o*spu demiyo kimse arkandn
Soran+1 yılYani haklıyım. Namuslu olunca kezban olmayinca k*sar derler. Yani ne yapsan suçtur. Ama her ortamda bu böyle değildir. Nezih insanlarin bulunduğu ortama girersen ne kimse sana o*spu mede kimse sana kezban der
Soran+1 yılŞöyle nezih düzgün oturaklı modern insanlari kast ediyorum böyle saçma küçük şeylere takilmaz o insanlar. Cok geniş cerceveden bakarlar herşeye. Onlar için herşey sevişmek sevgili gibi küçük şeyler değildir. Onlar için dünyada çok yapılacak şeyler vardır
Soran+1 yılHatta en sevdikleri şey yurt dışı gezmektir aynı benim gibi.
En İyi Cevaplar
+1 yılÇünkü düzgün erkekleri sevmiyorsunuz da ondan:) Sen söyle dısına bakmadan tanı bakayım erkeği görürüm o zaman seni düzgün kızı seven düzgün erkek var mı yok mu:)
04 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün erkeklere bayiliyorum desem
- +1 yıl
Bak benim yaptıklarımı bir Allah bir ben bilirim. Düzgün erkeğe karsı da kızlar nankör. O yüzden karsılıklı bunlar.
Soran+1 yılBen çok temizim serseri erkeklerle yapamıyorum zaten onlarda beni istemiyor. Anliyormusun😊😊
- +1 yıl
Ya en basiti ben sana fotomu atsam özelden anında bir bahane bulur kabul etmezsin tanısmayı hani daha tanımadan düzgün müyüm değil miyim bilemezsin :)
+1 yılBen duzgun kizim beni seviyolar.
01 Yorumla
Soran+1 yılKötü niyetli denk gelmemistir sana
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
22Cevap
+1 yılBen de buna rakip olarak;
kadınlar kötü erkeklere aşık olup, iyi erkeklerle dertleşirler diyorum.13 Yorumla
Soran+1 yılBen çok temiz bir kizim. Ama serseri arkadaşım erkek sevmiyorum. Sanssizim birde. Kac tane serseri p*ç denk geldi. Tek dertlerinin cinselik olduğunu görünce inan ki soğudum. Ama düzgün farklı erkeklere bayiliyorum ben 😊 tipik basit erkek olmuyolar farklı bir cekicilikleri var
- +1 yıl
Anladım.
Erkekler de gösteriş meraklısı kızların peşine düşüyor.
Soran+1 yılYani bende öyle kibirli olmadigim için küçük görüyor s*laklar
Ben okadar korkuyorumki kendimden düzgün bir kızın hayatını mahvederim diye 😞
22 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel 😊
Diğer konusunda 783 cevap paylaştı. Bende aynı şeyi kızlar için düşünüyorum aslında. Ben severim düzgün kızları ama onlar düzgün erkek sevmiyor galiba
18 Yorumla
Soran+1 yılBen düzgün kizim. Serseri erkekleri sevmiyorum aklım başımda g*rizekali değilim. Huzur vermeyen erkegi ne yapalim
Soran+1 yılBen varim ama çok farklı biriyim. Düzgün kizda farklı olur zaten
Soran+1 yılO yüzden sıkıntı çekiyorum. Kizlarla bile arkadaşlık kuramiyorum bunun yüzünden. Biseyler yaşamış kızlar bile farklı düşünüyor farklı oluyo cunnkü benden
Soran+1 yılBende opusmedim. Ama kimse ınanmiyo. Herkes herkesi kendi gibi saniyo çok komik cidden
+1 yılDüzgün olmakla sıkıcı olmak çok farklı şeyler pekala düzgün ve edepli aynı zamanda da eğlenceli ve cıvıl cıvıl olabilirsiniz bunu bir düşünün
10 Yorumla
+1 yılBende tam tersini düşünüyorum. Düzgün insan olmanın cinsiyeti olmaz.
11 Yorumla
Soran+1 yılYani evet
- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılyaşla alakası yok karşındaki kişi buna değer olduğunu hissettirdiğinde düşünür 20 de olabilir 30 da
01 Yorumla
Soran+1 yıl20 yaşında olgun erkek gormedim. Belki 23 24 olur
- Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAynı şey sizin için de geçerli. Hep kekolara bakıyosunuz. Ben düzgün kız arıyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Yaz bana bir
Soran+1 yılIyi takip edeyim sen yazarsin
- Diğer konusunda 569 cevap paylaştı.
+1 yılne alaka be kendini düzgün düşünüyon kimse sana bakmıyor diye sevilen kızları or yapma ayıp
05 Yorumla
Soran+1 yılYok ya ondan değil. Ya cinsellik istiyolar ilk gunlerden bende istemeyince kaciyolr
Soran+1 yılSevilip sevilmemek çok uzmez beni
- +1 yıl
düzgün kızdan kaçmak değil adamlar vereni arıyor sen de nasıl erkekler buluyon be
Soran+1 yılKeşke ben bulsam. Onlar beni buluyo insnirmisin
- +1 yıl
bulursun daha erken :)
+1 yılNerde düzgün kız kim o sevmeyen bir göster hele
17 Yorumla
Soran+1 yılCevremdeki tüm erkekler böyle kizlari küçük görüyor
- +1 yıl
Onları küçük görenin aklına ediyim ben
Soran+1 yılAsagida biri kezban diyo bana çok komik birisi çok güldüm ona 😊😊 Allah iyilogini8versin onun
- +1 yıl
Boşver sen onları sen bildiğin yoldan şaşma :)
Soran+1 yılYa öyle erkekleri çok degersiz görüyorum 😊 çok sifirlar
- +1 yıl
İletişime geçer misin :)
Soran+1 yılPeki. Takip edeyim sen mesaj at
- Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılDüzgün kızdan kaçan eğlence arıyordur
21 Yorumla
Soran+1 yılBravoo 👏👏👏
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim yaşımda ciddi düşünür ama düzgün kızlar serseri erkeklerin peşinden gidiyor.
120 Yorumla
Soran+1 yılBen duzgunum serseri erkekleri hiç sevmem. Ancak sorun yaratiyorlar benim gozumde
Cevap sahibi+1 yılCiddi mı düşünüyorsun
Cevap sahibi+1 yılya da ciddiden kastın nedir
Soran+1 yılŞu an ciddi bisey düşünmediğim için sevgili hiç yapmıyorum yapsamda tamamen ciddi düşüneceğim için
Cevap sahibi+1 yılSenin nasıl bir yapın var
Soran+1 yılAsla takilamsm biriyle. Kendimi pislik ve kirlenmis gibi hissediyorum. Üstün vicdan azabı çekerim öyle bir yapı yani
Cevap sahibi+1 yılSizin yaşınız kaç
Soran+1 yıl20 . Hiç sevgilim olmadi ondan böyle kötü hissederdim biriyle takilsam
Cevap sahibi+1 yılOkul okuyor musunuz
Soran+1 yılEvet üniversite okuyorum
Cevap sahibi+1 yılGeleceğe yönelik düşüncelerini merak ettim.
Neler yapmak istiyorsun
Soran+1 yılYurt dışına çıkıp gezmek istiyorum her yeri
Cevap sahibi+1 yılYurt dışından gelince
Soran+1 yılYurt disinda yaşamak istiyorum
Soran+1 yılOradan yabancı biriyle evlenmek. Teyzem yurt dışında işi var çalışıyor restoranları var. Oraya temelli gidersem bulurum birini
Cevap sahibi+1 yılMental yapın uyarsa yabancı bir erkekle evlenmek senin uygunsa neden olmasın
Soran+1 yılInsallah 😊 böyle bir istegim de yok değil 😂 keşke koreli yakışıklı bir erkekle evlensem 😂😂😂 ya da ısveçli biri
Cevap sahibi+1 yılCiddi misin
Soran+1 yılEvet ciddiyim şaka yapmiyorum😊
Cevap sahibi+1 yılHakkında hayırlısı olsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılEsas duzgun erkekler sevilmez. Sen mesela kim bilir kac tane duzgun elemani reddettin simdi gelipte bana burda boş konuşma
012 Yorumla
Soran+1 yılBenden kimse hoşlandığını söylemiyor 😊😊 sadece 2 3 kişi oda p*ç tipler. Keşke düzgün gelse atlarim üstüne
Cevap sahibi+1 yılBirak ya yalancisiniz hepiniz. Hep mukemmel olsun istiyorsunuz ama kendiniz mukemmel degilsiniz.
Soran+1 yılBen öyle değilim. Keşke tanisaydin beni 😊
Soran+1 yılO zaman görüp anlardin. Ama bu seferde bana sen böyle olamazsin numara yapiyosun filan derdin. Onca kotu niyetli adam geldi bana. Neden reddettim peki sence
Cevap sahibi+1 yılTanisalim o zaman dkdkdkkff
Cevap sahibi+1 yılsakasina dedim tabi hemen sapık deme !
Soran+1 yılYooo. Ben sana bile yazmayacaktimki
Cevap sahibi+1 yılyazmayacaktimki derken? Yazmani beklemedim zaten sapik demeni bekledim
Soran+1 yılIşte sapık demeyecektim
Cevap sahibi+1 yılhm tamam tesekkurler o zaman :) bu arada yukarida yalanci dedigim icin falan ozur dilerim kotu hissettim kendimi. Insanlari tanimadan yargilamamak gerekiyor
Soran+1 yılEvet dogru. Bende çoğu zaman yargilarim ama yanlış bişey. Ama yargılamada haklilik payı var herkesin iyi insan kalmadiki
Cevap sahibi+1 yılHaklısın malesef :/ iyi insani bulmak gercekten zor ama inaniyorum bir gun bulucaz
düzgün kızlar nerde 😂😂😂
06 Yorumla
Soran+1 yılBurda 😂
Soran+1 yılMars 😂😂
Soran+1 yılAhaha😂
Diğer konusunda 648 cevap paylaştı. Kaçmak ne alaka neyinden kaçıyorlar
010 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik vermiyorum ondan
Soran+1 yılHayır ya. Kötü niyetli olanlar kaçıyor zaten. Sevse kacmazlardi 😊😊 ilk günden cinsellik konusuyolar ondan ya da ima ediliyor
Soran+1 yılSen iyi niyetli ve ciddi bir erkeksin ondan. Takılma derdi olan yani tek gecelik düşüncesi olanlarin umrunda bile olmuyor
- +1 yıl
Belkide daha olmamış insanları tanıyorsun, yaşın kaç bilmiyorum ama ergenlik döneminde kendilerine söylemesem de aklım başka yerlere gidiyordu mesela. Tabi zamanla değişti, kişisel gelişimle de alakalı biraz ama toplum olarak gelişime bakış açımız daha basit olduğu için bu yönde fazla bir değişim olmuyor
Soran+1 yıl20 yasindayim 😊 benim yasimdaki erkekler hele universitede hiç iyi olmuyolar
Soran+1 yılBurdan bana yazman imkansız. Sapik degilsen yazamazsin o kadar yıllık içinde degilsin heralde. Daha beni görmeden falan
+1 yılO nerden çıktı tabiki düzgün kızları severiz
08 Yorumla
Soran+1 yılYoo😊 ben duzgunum ama cevremdeki erkekler benim gibi birini istemiyor
- +1 yıl
Ben düzgün kızı el üstünde tutarım
Soran+1 yılYaşın büyük o yüzden şaşırmadım
- +1 yıl
Alakası bile yok asıl benim yaşımdakiler herşeyi yaşayabilecek kızlarla sevgili olmak ister
Soran+1 yılYani yasin büyük ya evlilik düşünmeye daha yatkinsindir
- +1 yıl
Saçma düşünce
Soran+1 yılYani en azından 20 yasindaki erkek hiç dusunmez. Eğer sacmaysa hiç evlenemeyecegim aşikar
- +1 yıl
Boşver evlenme
+1 yıldüzgün kız varsa beni bulsun nikahı basıcam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇirkin oluyolar genelde
06 Yorumla
Soran+1 yılBen guzelim cirkin değil
Soran+1 yılOn yargı yapma
Cevap sahibi+1 yılGenelleme yaptım genelde ne kadar güzel kız varsa yoldan çıkmış oluyorda ondan yoksa ben severim. Tabii akıllı olması gerek yinede güzel ama mal olanda çok... :)
Soran+1 yılAnliyorum:) ama cirkin değilim kesinlikle. Bunu biliyorum . Guzellik derecem ne kadar bilemem ama
Cevap sahibi+1 yılZeka da önemli ama 😊
Soran+1 yılKonusabilirmiyiz
+1 yılaynı şeyler sizler için de geçerli
00 Yorumlabenim de kaderim öyle
014 Yorumla
Soran+1 yıl😕😔😔
Soran+1 yılBu iyilik lanet birşey
Soran+1 yılEvet suç sevmem. Iyi kalplilik bu yaşamda bişey kazandirmaz
arıyoz😊
00 Yorumlabilmem
00 YorumlaSeviyoz
01 Yorumla