Valla burda pkkyı destekleyen taraf çok (izmir) küçük kürdistan olmasa iyi 😡O kadar güldüm ki çocuğum o tipte doğarsa ne yapcam diyorum Allah düşmanın bile hayırlısını nasip etsin şimdi şunla ;şu bir mi? Heyt maşallah! 🇹🇷
Bebeğiniz kime benzer çirkin mi olur diye hiç düşündünüz mü?
ya bir bitmedi kürt düsmanliğiniz. bir irkta toplumda her zaman guzel olan da var cirkin olan da bunu irka baglamak sacma ki guzellige onem vermek daha da sacma
İzmirin iç kesiminde sadece kürtlerin yaşadığo yaşadığı mahalleler var hepsi bir değil elbette ırkçı değilim ama Türk bayrağını indirim paçavra asanı var karakol önünden geçip hareket çekeni var in karşıyaka sahiline hemen belli eder kendini fosforlu yarlerim😂😂
Ben bıçaklandım ailem izmirden gönderdi tek çocuksun ne halt yicen diye ama ben sınava girip gata yazcam bayan tabip teğmen olucam abim şehit valla yüzlerine karşı diyorum ırkçılıksa vatan sevmek ırkçıyım bayrak seven kürt de benim türk de sen öyle apo diyip kardeş ayağına yatcan he valla beni konuşturma damarım kabardı ver mehteri ver😂😂❤️
@çilekgibii saçmalama neyin hayalini kuruyorsun git cocuk doğur büyüt erkek olursa asker gibi eğit askerliğe hazırla ne işin var senin erkeklerin içinde tecavüze uğrarsın
En İyi Cevaplar