1 yildir birbirilerini taniyorlar
Kiz uni 1 hemsirelik okuyo
Erkek subay biraz da capkin
Bu iliski hakkinda dusunceleriniz nelerdir
Kiz uni 1 hemsirelik okuyo
Erkek subay biraz da capkin
Bu iliski hakkinda dusunceleriniz nelerdir
Çapkın erkekler sevince tam seviyor diye birşey var ve doğruluğuna inanıyorum. Sadece akıllı bir kadın olmak lazım. Vazgeçilmez olduğunu kanıtlamak lazım. Yaşa gelince. Bence maksimum 10 yaşta dayanmalı. 11 olsaydı hayır derdim. Ama 10 ola bilir
O beni elinde tutmak icin bir sey yapmiyorki brn ne yapabilirim ama cok seviyorum gercekten
Gecen yil basladi basta o bana bakiyordu sonra ben ona ama yasimi ogrenince uzaklasti sanirim sonra onu sevdigimi soyledim
Benimki de şu anda bir on dokuza yirmi sekiz ilişkisi. Erkek arkadaşım hekim ben de fizyoterapist adayı.. Ona aşık değilim. Ama seviyorum, bir yıldır hiçbir sorunumuz olmadı. Sizin de olmaz inşallah. Tebrik ederim.. Gül güle;)
Insallah
Böyle olur genelde hep bir çekiciliği vardır aradaki yaş farkının. Birde bu erkeğin iyi bir işi var ise tadından yenmez.
Hayir ama cidden seviyorum
Kıza söyleyinde gümbürtüye gitmesin :-)
Neden 😄
Cevap
15Cevap
kız daha genç kendinden 10 yaş büyük biri ile vakit kaybedip gençliğini harcamasın
Ama seviyorum
emin ol ilerde çok sıkıntınız olur
biraz yasin ilerledigin de neden olmayacagini kendin bulursun "adam capkin" sorunun cevabini biraz kendin vermissin zaten klasik subaylar iste
Butun subaylar boyle mi oluyo
Bazı kızlarımız ne kadar geniş mezhepli... Ben daha abimden büyük birine o gözle bakamazken... Abim benden 5 yaş büyük, sen diyorsun 10 yaş.
Ben 18'ken niye alemin abaza orta yaşlısı beni bulmazdı ki acaba... Hayret yani. Bazen erkeklerde değil de bizim saçma kızlarımızda arıyorum suçu.
Öz abimden baskasina abi gozuyle bakmiyorum sen buna genis mezhep diyebilirsin belki ama normali bu
Yeni adet? Iyice geleneklerine uygun turk kizi gibi gorunebilmek icin sacmaliyorsun
İki ölü 3.5 yaralı beş onda beş de yarı ölü yani 0.5x0.5 işte neyse
@pollyyyy kaç yaşındasın?
@pollyyyy söylücem
@pollyyyy :/
niye öyle yaptın
@pollyyyy 😂😅
@pollyyyy hemen evlenek biz
@pollyyyy lan yürü git :D
Sadece yaşa bakarak ilişki yorumlanmaz aranızdaki iletişim falan filan her şey önemli
10 yaş fark biraz fazla ama birbirlerini seviyorlarsa neden olmasın? zaten erkeklerin beyni daha geç gelişiyormuş kız olgun erkek seviyor demek ki.
Herkes yaşıtıyla görüşmesi bence daha mantıklı en fazla aralarında 3 4 yaş olmalı daha fazlası biraz sıkıntı yaratabilir diye düşünüyorum
Erkek çapkınsa olmaz o iş gözü dönmücek erkeğin ağa (: tek hedef olcak sevdiği
Yaş sorun değilde erkek çapkınsa istemezdim ben olsaydım yani
asD:ASDQWD erkek subay biraz da capkin yazmıs AS:DASDASDASDASD
Ama oyle napabilirim 😂😂😂
Aşkın yaşı olmaz klişesinden vazgeçin.. aşkın yinede bir yaşı vardır, bu uyum için gereklidir..
olmaz canım olmaz. olursa da o subay başka yollardan oldurur
İlişki uzmanımıyız biz yaşla meslekle aşıkn ilgisi yok o senin sen onun aklından çıkmıyorsanız gerisi önemsiz
olmaz 28 38 olsa olur ama 18 28 OLMAZ
Neden
fikir ayriliklari olur 18 yasindaki bir kiz cocuk cunku daha
Aynen
yaş sıkıntı etmem ben ✩
geçeceksin o işi yaş baya bir
valla neden olmasın :D
Kiz kendi yaş grubuna baksin çok üzülür yoksa
aşk sınır tanımaz ama buda çok fazlaaa
Capkin herseyi bitiriyor
bu ilismi seks e gider
Kiz erkege gore cok kucuk yasi daha