Bir erkek böyle bir kızla bir arada olmaktan çekinir mi durumu yoksa falan?
Yetememe korkusu olur mu?
Yetememe korkusu olur mu?
statü farklılığından çekinme durumları olabilir... çünkü erkek maddi olarak kadının ağırlığında ezilirse , kendini geri planda hisseder bektenti ve isteklerini onun düzeyine göre çıkartamazsa erkek olarak bunu kendi içinde kaldıramaz.. aslında korku tam diyemeyiz sadece maddi olanakları göze alamama durumudur...
teşekkürler EİG için 🙏
tabiki olur ekonomik güç günümüz şartlarında önemli kızın parfüm parası kadar ev kirası vermek koyar adama
evet korkar. iş hayatında belli bir yeri olan kadınlardan da korkarlar.
Valla benim erkek arkadaşım korkmuyor aksine ne görse istiyor benden 🙄
Dmek ki o yüzü vermişsiniz
Cevap
39Cevap
bakış açısına bağlı ama rahmetli nenemin bunla ilgili hiç unutmadığım müstehcen bir lafı vardır : "kadının parası giriş kapısına asılı eşeğin şeyi gibidir; her girişte çıkışta sana çarpar." :))
Çekinmek değilde sen yaşamadığın ilgi ve sevgi eksikliğiini önemsenme isteğini para ile kapatıyorsan bu büyük sorun...
valla ben çok çekinirim rahat edemem o durumlarda kızı kullanıp kızın parasını yiyebilecek arkadaşlar var ama ben daha o rahatlığa erişemedim
korkmam neyinden korkicam zeki kadinlardan korkarim ben ama onlarinda nesli tukenmek uzere
Yooo olmaz ama öylesi denk gelmedi beee kaçırmazdım :D
iç güveysi giderim hemen :P
@Ttbis
işin şakası biyana da para önemsiz diyenler samimiyetsizce geliyor çünkü düzgün bir hayat yaşamak için paranında önemi var, parasız bir erkekte olmaz bayanda ama bayanın parasından çok erkeğin gücü olmalı bana göre ama sevmişsin güzel bir ilişkin var ozaman kadının parası geliri çok olsun bir sorun olmaz..
başka erkekleri bilemem ama ben de olmaz. gayet de keyifli de bir durum hatta.
Kısacası zengin bir kızla işim olmaz
Korkma felan degil sadece zengin olduğu için işim olmaz
Ben korkarım..
yetememekten değil ama ezik olmaktan.. bu hoşuma gitmez..
Zengin bir kız görmedim 41 yıllık hayatımda. En zengin olanı bile ne görse istedi benden. Bende seve seve aldım, şikayetçi değilim.
yani biraz cekinirim cubku burdaki arkadaslar gibi kiz parasi yicek kapasitede bir adam degilim cunku
maddi durumunun benden iyi olmasında benim için bir sakınca yok ama aramızda uçurum olacak kadar bir fark varsa istemem. davul bile dengi dengine
zengin olup olmamak önemli değil kadınlara çok yaklasmamak lazım
hiç korkmam, şımarıksa korkarım ayakları yere basmayan biriyse korkulur. karakterini olgunlaştırabilmişse sorun olmaz :)
olur bence kulağa hoş gelsede erkek açısından
kötü
yoo niye korkiyim mk en fazla param yok der keser atarım ne sanki mezaramı sokacak kız beni hayırdır
Kıza bağlı kız hisstrmesse bişey olmaz ama illaki hisstrir
maddi olarak yetememe endişesi olur evet
yoo ne korkcam parasını yeriz beraber
Kaçacak delik ararım kdkdkd
zengin kız varda bize mi denk gelmedi
ben zengin bir kızla ilişki yaşamam.
hayır..
öyle bir korkum hiç olmadı..
hiç bilmiyorum zengin olmadım 😂
erkekler kaldiramaz zengin kızları
erkekten erkege degişir
zengin kız değilde zengin kayınpeder yeterli