Ben senin yere düşürdüğün halde hemen alıp çiğnediğin sakıza karışmıyorsam sende bana karışmayacaksın. Belki ben rahatsız oluyorum annemin içtiği su bardağından su içmeye.
Neden yargılıyorsunuz, nerde özgürlük?
Neden yargılıyorsunuz, nerde özgürlük?
yargilamiyorum ki ama o seni 9 sene karninda tasimis orda nerde beslendin biliyomusun 😂 sutu nerden ictin veya annen ekmek cigneyip hicmi vurdugun biyere koymadi su dunyada tek igrenmeyecegim kisidir baskasinin bardagindan bende icmem yargilamiyorum sadece sacma geliyor yere dusen bir sakizi cignemekte asiri derecede mikrop uretir sakincali
sakin ol reis
ben de aynı durumdayım. babamla her zaman tartışıyoruz bu yüzden. içemiyorum bu yaşıma gelmişim nasıl değişebilirim ki? kimsenin bardağından su içemem ya da aynı tabaktan bir şey yiyemem ve normal olan olması gereken bu bence.
Ben de içemiyorum, o konularda hassasım. Yoğurt, salata tipi şeylerde falan tabak ayırırım.
Cevap
8Cevap
valla babama yapmıştım onu çok güzel bir laf etti şuna bak benden düşmüş beni beğenmiyor dedi o gün bu gündür pek irite olmuyorum :D
sevgilisinin ağzından su içenlerden tiksinmiyonuzda oz annesinin su bardağın dan su içen bir kızı mi yargılıyorsunuz yazık ya devir çok deismis...
yargilamayin su kizi yahu yeter
Yargilamak, yargitaya mahsustur.
Bre kafir, Allaha mahsustur asd
Ben hukukun ustunde bir guc gormedim.
Yüce İsa.
Ben de iğrenirim kimsenin bardağından içemem
Kim yargılıyor yav😂😂
Yargılamıyorum ama insan çıktığı yeri unutmamalı
Annesi Soğan Sarımsak Yer Belki Kızı Yemez
kafana göre,
Kim yargıladı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?