En güzel ayaklara sahip bayan ünlü kim?

Beyler soru açık ve net..? link vererek paylaşabilirsiniz.. benim favorim Nichole Kidmanın o beyaz ve pembe ayakları harika...
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben sadewce bir fetiş birisinin bir bayanın ayağından hoşlandığını sanmıyorum..Fetiş adam olayı ayin haline getirir ama her erkek eminim sevdiği kızın ayaklarına masaj yapm ya da bazen bir buse kondurmak istyor ya da yapıyordur o yüzden fetişsin gibi abuk subuk hitaplarda bulunmayın rahat olun..

mesela adamlar talk showlarında jennifer anistonun ayağını bile öpüyor biz şu formda bile aahaaaaaaaa fetişş...gibi tepki veriyoruz..:DDDDD
Güncellemeler
+1 yıl
bizim bir ev arkadaşı sahibinden.com dan bir bayan ayakkabısı almıştı sahibi giyerken resimlerini koymuştu arkadaş ayakkabıyı almak istedğini ve ayaklarınızın çok güzel olduğunu bu nedenle ayakkabıyla birlikte satan bayandan ten rengi çorabınıda istemişti ister inanın ister inanmayın ama bayan resimdeki gibi ten rengi çorabınıda göndermişti..ama gerçekten hoş bir kokuda vardı bayan parfümde sıkmıştı çoraba..:))))) arkdaş artık o ayakkabı ve çorapla unutulmaz geceler yaşadığına eminim..:)))))
Güncellemeler
+1 yıl
bu da senin için Aiakos2..
En güzel ayaklara sahip bayan ünlü kim?