21 yasindayim. İnternette falan gezinirken , ekşi de vs. İnsanlarin yazdigi yazilarin uuzun uzun ve bilgi dolu olduklarini gorunce kendimde bir eksiklik hissediyorum ya da daha cok hayat konusunda yetismis insanlari. . Lise meslek lisesiydi. Unide güzel bir bolum kazandim ama küçük bir şehir. Herseye biraz gec kalmisim yani. Ailesi egitimini düşünen insanlar Şu an daha ileride. Kendine bir yol gosterilmiş ve ornek alacak birini bulmus olanlar hep daha iyi yerlerde. Açık dusunceli birisiyim ama hic rahat degilim. bir turlu asamadim.
Okul arkadaslarima uzak da olsam bir araya geldigimizde konuştukları şeyler erkek meselesi. Ben daha cok iyi olan bir erkekden kacıyorum. Kizlar neyine guvemiyor anlamiyorum. Sadece guzlellik yetiyor yani. Amacim biri olsun degil ama kendini yetiştirmiş biri oldugunda da onun yaninda yeterli olayim. Ne yapmalıyim sizce? Böyle olan var mi?
Okul arkadaslarima uzak da olsam bir araya geldigimizde konuştukları şeyler erkek meselesi. Ben daha cok iyi olan bir erkekden kacıyorum. Kizlar neyine guvemiyor anlamiyorum. Sadece guzlellik yetiyor yani. Amacim biri olsun degil ama kendini yetiştirmiş biri oldugunda da onun yaninda yeterli olayim. Ne yapmalıyim sizce? Böyle olan var mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer