İlgimi çeken gerçek ve film/dizi karakterlerinden çok etkileniyorum, sürekli karakter ve meslek değişimi, içsel sorun yaşıyorum?

İzlediğim ve bana hitap eden beğendiğim bir yabanci dizi veya filmde ki başrollerin karakterlerini içsel olarak kendime uyarlama telaşı içine girişiyorum. Önce polis oluyorum o dizi bitiyor sonra pilot oluyorum o bitiyor mühendis oluyorum o bitiyor doktor oluyorum yani kendimi olma telaşı içine sokuyorum. İlerde senaryo yazarı olmak istiyorum hayalim bu ancak yaratacağım karakterleri gerçekten uygulayacağım icin o karakteri yazdığımda bana sadece hayalini kurmak düşerken gercekte o insanlarin var olduğunu o hayati yaşadığını düşününce yazdigim o karaktere bürünüp atıyorum politikaci bir karakter yarattiysam politikaci olmak istiyorum çabalıyor araştırıyorum. Lütfen bir çare bulun sorun nedir? Kafamda net hedefim yok şunu olacağım diyemiyorum gün geçiyor önüme bir haber bir film veya bir seçim çıkıyor mesela dün ki gibi bu nasil hükümet diyip siyasetçi olmak için işe girisiyorum bu nasil yazar diyip köşe yazari olmak icin işe koyuluyorum her gün farkli bir sey olmak istiyorum araştırıyorum günüm saatlerim böyle böyle boş geçiyor. Ne yapacagim ne önerisiniz psikolojiden anlayan birileri varsa sorun nedir?
İlgimi çeken gerçek ve film/dizi karakterlerinden çok etkileniyorum, sürekli karakter ve meslek değişimi, içsel sorun yaşıyorum?