Google dan yanlışlıkla onayladım dedim. Hemen telefona mesaj geldi. Boyle birşey Benden abonelik parası kesilecek mi? 2 dakika icinde iptale basmıştım :(
Mobil veriden bağlanırken vpn kullan. Chrome ayarlarına gir veri tasarrufunu aç ya da. Bunu ben de yaşadım. Telefon uygulamalarıyla sunulan virüs var bir de uygulamayı açtığın anda telefon donuyor. Telefon kendine geldikten bir kaç dk sonra abonelik mesajı alıyorsun. Bana bu şekilde 50 TL geçirdiler. Operatörü aradım ses vermedi en son abonelik servisinin müşteri hizmetleri numarasını arayıp ağız dolusu küfür ettim. Şikayetvar'a yazdım sonuç alamadım.
Bir kaç ay sonra Vodafone faturama indirim bedeli yansıttı. Bunun içindi yanılmıyorsam.
Sen yine iyisin faturalı hatta neler yapıyorlar bir bilsen. Hattına TL yükleme onun yerine paket yükle. Bayilerde yüklüyorlar örneğin 6 ay geçerli 500 dakika konuşma 15 20 lira veriyorsun hattına tanımlanıyor
Google dan siteye giriyordum. Onay falan cikti onaylsdim gitdim siteye. Sonra uyr yapmislar bisi yapmadan ne numarami verdim. Mobil veri acikti sadece wifi yok diye. Normal dite sandim girerken bazen oluyo diye. Mesajlada uyesinix dendi
Bu sistem onay mesajı istemez mobil veri üzerinden işliyor. Web sayfasında bir kutucuk olur onu işaretler tamam dersen faturana bedel yansır. Mobil veri bağlantısı üzerinden yapıyorlar bunu operatörlerin iş güzarlığı. Turkcell, Avea ve Vodafone ortaklığıyla oluyor bu dolandırıcılık. Bunu yapan virüsler var bana ondan denk geldi geçirdiler.
hangi operetörü kullanıyorsan müştri hzmtlerini ara onlarsana bir numara veriyor ve onumarayı arayıp abone olup olmadığını öğreniyorsun aboneysen ordan iptal ediliyor isteğiniz üzerine
İptal edildi yansidi 14 lira da bisi sorucam Benim 26dan 40 liraya cikti. Gidip bunun 14unu yatirabiliyo muyum? İlla 40 mi yatirmam gerek? Bizimkiler bilmemeli
Faturan kesildikten sonra yatıracaksın. Hattın faturalı sanırım. Geçmiş olsun. Operatörü ara bu servisleri görmek istemediğini söyle. İtirazda bulun bence.
En İyi Cevaplar