Diğer Neden mavi sebze ve meyve yok? Sizce olmalı mıydı? Hangi meyve ve sebzenin mavi renk olmasını isterdiniz😊? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncel Neden mavi sebze ve meyve yok? Sizce olmalı mıydı? Hangi meyve ve sebzenin mavi renk olmasını isterdiniz😊? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SuпSet Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl bütün gün bunu mu düşündün 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hııı Yorumla
yuKaiツ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Hilallllllllll 1 2 Yorumla yuKaiツ +1 yıl bu soru 1 yil oncede kaldi kimse gelmez buraya Yorumla hilallmiss +1 yıl mavi limonmavi biber Yorumla
HayaletMan Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. Var ama çok sz 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne mesela? Yorumla HayaletMan +1 yıl Googledan destek alırsanız yardımcı olacaktır sayin gizli 😊 Yorumla Soran +1 yıl Yok da ben ondan sana soruyorum ne var diye😀 Yorumla HayaletMan +1 yıl Valla varmış geçenlerde görmüştüm ama imalat hatasımi bilemem 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bütün gün bunu mu düşündün
Hııı
Hilallllllllll
bu soru 1 yil oncede kaldi kimse gelmez buraya
mavi limon
mavi biber
Var ama çok sz
Ne mesela?
Googledan destek alırsanız yardımcı olacaktır sayin gizli 😊