uçağa binmek istiyorummm amaaa:)hiçbir şey bilmiyorum nasıl bilinir nerden bilet alınır kontrolleri nasıldır korkmak değil benim ki ne yapcağımı bilmyrm benm bodrum-istanbul ya da bodrum-ankara
öğrenmem lazım
öğrenmem lazım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer internetten al biletini sonra havaalanına git iç hatlar tabikide bu durumda seninki,sonra checkin yaptıracaksın atıyorum thy dan aldın kontrolden geçip giriş yaptıktan snr thy nın check in noktasını zaten göreceksin neyse orda işlemini yapacak valizini alacaklar. sonra nerden girmen gerektiği yazacak zaten dev ekranlarda ona göre tekrar kontrolden geçip giriş yapacaksın.uçak muhtemelen rötar yapacak,bekleyeceksin sonra ucaga almaya baslayacaklar ve bineceksin
netten veya bilet satan ofislerden biletini al.Havalanına git bilet aldığın firmaya ait gişeye git söylenişi çek in (check-in) olan kelimeyi söyle yani check-in yaptıracağım de.Bagajın varsa onu orda alırlar eline koltuk numaranın ve bilgilerinin yazdığı bir kart verirler.Kartta yazan peronun önüne git orda bekle kapı açılınca ya Allah de dal :) hepsi bukadar
ya Allah :D
Çok basit internet üzerinden ya da firmadan biletini alıcaksın. 1 saat kala filan chek inn yaptırıcaksın bineceğin yerde zaten sorsan gösterirler. ondan sonra kapı numaralarını takip ede ede doğru kapıyı bulacaksın. orada seni yönlendirecekler. son kez aramadan geçtikten sonra uçağa binip uçacaksın :)
Cevap
5Cevap
netten alırsın havaalanına gidince chech-in yaptıracaksın yani koltuk yeri bagaj işi vs. oluyor bu zaten orda da yardım ederler gerisi kolay arkanı dön ve giriş kapısına gidip uçağını bekle
Google amcaya sor:) Ya da ara uçak firmasından bilgi al.
netten al havaalanına git koyun sürüsü gibi uy ortama
kasaptan alıcaksın bileti
netden al herkes ne yapıyorsa aynısını yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar