cevaba gelince...
adam hıçkırık tuttuğu için bara gidip su sipraiş ediyor. barmen olayı kavrıyor, ve daha etkili olsun diye tabancayı çekiyor. adam korkunca hıçkırık kesiliyor. e suya da ihtiyaç kalmıyor. teşekkür edip bye bye.

Şey olabilir belki, adam suyu kafasından aşağı boca edip kendine gelmek istemiştir, bunu farkeden barmen-çılgın barmen nasıl farketmiş bilemiyorum ama- kendine gelmesi için silah doğrultmuş, olabilir.
niye teşekkür etsin ki ama
Su bekliyordu, ama beklediği şey gelmedi ve bunun getirdiği şaşkınlık aslında onu kendine getirdi, kafası açıldı. Derken suyu isteme amacı yerini buldu ve suya gerek kalmadan, teşekkürünü edip yola koyuldu.
Ayrıca kendini çok zorlamadan bu tarz sorulara yanıt bulan insanların şizofrenliğe daha yatkın belki de şizofrenlik eşiğinde bulunduğu söyleniyor. Edilgen fiil, kim kim-ler söylemiş bilmiyorum ama bence haklılar.
sıradışı zihinlerin sıradışı yaklaşımları olacağı doğrudur. ama cevap doğru değil.
şizofreni ise derya. o konuda okumadan konuşmamak gerek.
👍🏻.
Kimsenin bilmediği bir soru sormayı dene. Daha önce gördüm bu soruyu yani biliyorum cevabını
güzel ülkemixiz ergenleri arasında neyin popüler olduğunu takip etmiyorum ki kuzum, belki yardımcı olursun bir dahakine
Belki😊
herkes internetten bakmış yazmış ben yazmıyorum bilmiyordum baktım öğrendim ama gerek yok hileye :)
bunların topu bir şeylerin yoksunluğunu yaşıyor.
amaan salla kardeşim bende bilmiyordum aklima da gelmedi sadece öğrenmek için baktım öyle cevaplar ki gelmesi zor bir soru hemen cevaplar dakikasinda geldi çünkü internette onlar yazıyor :)
:) kendi bilecekleri iş. zeka yoktu, gene yok.
hıçkırık tutan adama garson silahını doğrultur onu korkutup hıçkırığını kesmek için :)
Cevap
7Cevap
Tabanca su tabancası olabilir?
Ya da ölümüne susamıştır😕
Adamı hıçkırık tutmuş, garson da korkutarak hıçkırığını kesmiş.
Canina mi susamis aslinda 😄
haha güzel
Adamı hıçkırık tutmuş😏
Su tabancasi mi xncnfkd
Özelden hemen cevabı istiyorum bekliyorum. 🌺
adamı koruyor içerken yılan yaklasmasin die😃
Kendi aralarında bir şifreleme olabilir.
Bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar