nerd olduğunu iddia edip evli ya da nişanlı olduklarını anında belirtenler oldu :)
nerdleri bakımsız ve çirkin insanlar olarak tanımlayanlar oldu
aynı hukuk öğrenisi azar sonrası gülücüğüme komik mi!?!?!? gibi bir yanıt verdi.
nerd bulamadım :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Varsayalim var ki hic sanmiyorum nerd kizlardan bu sitede olacagindan cunku onlar sorularina cevaplari burada aramaz google efendiye sorarlar. Diger kizlar gibi burada sevgili ya da partner aramaya da girmezler bu nedenle burada bulabilecegini sanmiyorum. Bulsan da sana cevap vereceklerini sanmiyorum.
Cevap ve yorumlara baktim once ve tam da dusundugum gibi cikti. Burada aradigini bulamazsin. Ancak bulacagin kizlari eklersin partner olarak sansini denersin bak o olur iste. Bu arada bunu senin icin yazmadim taslamamdir bu :)))
Bence nerd olan birisi bakımsız olmaz.Kendini ve çevresini düzenli tutmak ister, onun beyni de düzenlidir, bilgisayarındaki dosyalar da düzenlidir.Nereye elini atsa aradığını bulur..Kendisini de çevresi kadar güzel ve düzenli tutar..Benim fikrimce..
Sen insanları bu tarz şeylere göre değerlendiriyorsan işimiz var :D
sizin eğitim seviyeniz ne acaba ?
ben mühendislik fakültesi mezunuyum böyle akademisyendir mühendistir arıyorsun o yüzden merak ettim sizin eğitim seviyenizi.ben nişanlıyım ayrıca aradığın ben değilim normal bir üye olarak merak benim ki
tabiki de ben sadece bir vasıf arıyorsanız dilerim sizde bazı vasıflara sahipsinizdir anlamında sordum,sanıyorum sahipsiniz.dilerim aradıgınızı bulursunuz
Cevap
2Cevap
Tıp okumaya başlayacağım bu sene. Ama nerd olmak senin tanımına göre gerçktn kendini yetiştirmiş olmk. Bu durumda çok vasat olmadıkça nerde okuduğun önemli değil bence
Galiba ben nerd olmuş oluyorum.Ama şimdi hava atıyor diyenler çıkabilir.Beni tanıyan bilir diyorum sadece ;)
son kararım :)
Amy farrah fowler midir yani? Kendimi yuksek bir yerden atmayi tercih ederim.
Nervous mu Nervod mu? okuyamadım :)
Hehe yok onu okudum da asıl sorun U harfinin hmm nasıl desem ''tümseğe'' denk gelmesi olmuş :)))
Gerektirmez. Lakin cogunun aslinda ( bana gore ) onemli olan makyaj, moda, bakim konularindan haberi olmadigi yadsinamaz. Tabi muhendislikte tek tuk kadina benzeyen insanlar gormek mumkun. Hos zaten tek tuk kadin oluyor. Her neyse. Nerd bir disi aramak ( disiden kastim vajinaya sahip demek degildir ) samanlikta igne aramak gibi bir sey. Yeaaa sen nerden bilirsinki o sadece dizi teranesi yapmayalim. Zira bogazicinde muhendislikteyim. Gozlem denen de bir sey var hani.
Olmaz fazla terimsel ve kaba ;)
Omzuma geldi ahhhh :P Yok yahu öyle değil canım, erkek olarak bir kadına ''Fotoda U harfi memene denk gelmiş hay bin kunduz!'' demek bence kaba :D Sen de sana serbest :D Kahrolsun bağzı şeyler :P
Tamam o zaman: memen U'ya değdi panik oldum :P :D meslektaşım benim ;))))
Kahlocum sayende engellenecek kişiler patır patır dökülüyor işimi kolaylaştırıyorsun :*
Sigarayı yutuyordum gülmekten Allah kahretmesin seni ya hahahahahahahahha :D
Belki de boyut sıkıntısı yaşanıyordur.Kıskanılma sonra hahahah ;D
Bu keyfiyette bir arayışın sizde de bir farkındalık olduğuna işaret kabul ediyorum.
Bu soruya gizli cevap verme olayına kahkahayla güldüm :)
Hukuk okuyorum , 2. sınıfa geçtim . Ayrıca gözlerim bozuk ' Nerd ' gözlüğü takıyorum evde :/
nerdi bilmem de pert olan çok fazla
biri benimi arıyor ne :D
tam bir meslegm yok okumaktayım fakat sevgilim var ayrıca kenıdımı geliştiren bı bayanım bence var ole ınsanlar bu sıtede :)
Bu benim -,- .
kolay değil olum hakim karşısında laf anlatmak heyy :)
Belli seviyenden :/ Seviyesiz , sen anca süt okursun zaten . Hukuk okuyacak , her dersten 3000 sayfa çalışıp öğrenecek kapasite ne gezer sende?! Birde aptal gibi buraya benimle olan konuşmanı yazıyorsun , bilgisiz . 2-3 basit insandan duyduğun gözlemlere buraya gelip ahkam kesersin anca . Hukuk en zor bölümlerden biridir .
geldiimmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar