disko (disiplin ve ceza evi) mahkeme haricinde 1 komutanın tek bir lafı ile akıllanabileceğin yerdir. allahtan öyle birşey yaşamadım kimseyede yaşatmasın çok kötü şimdide kalktı diyolar ama pek zannetmiyorum. sağına soluna bile bakmak yaşaktır başın öne eğik ellerin yanda sabit bir şekilde ilerlemek çok kötü birşey görünce acıyorsun ama oraya boşu boşuna atmıyorlar ayırca oraya girenlerin teskeresinede not düşüyor şu kadar gün disko ceza almıştır diye. yani işin aslı gidip oraya kop kop yok .:D
o iş konutana bağlı telefon yakalatan gidecek diye bir kural yok oradaki kişi nasıl bir görev yapıyor onu göz önünde bulundururlar mesala komutan şoförü, haberci, yazıcı bunlara pek bişey olmaz önemsiz bir görevde ise komutanın insiyatifine bağlı.
Herhalde telefon da kamera sosyal medya v. b şeyler olduğu dikkat çekici şeyler olduğu için askere sokmuyor olabilirler sonuçta kamera ile orayı burayı çekip sosyal medyaya atan insanlar, oyun oynayıp sosyal medyaya girip dikkati dağılan askerler olur diye sokulmuyor olabilir belki, tabi bazıları kamerasız tuşlu telefon sokabildiğimizi söyledi bende emin değilim askere gitmedim
Ne eğlence yeri bildigin dayak yeme yeri :( ne kadar kalktiysa bile dayak hala var hele o ağza alinmayacak küfürler zaten insanı çileden çıkarmaya yetiyor ***
bu disco kalktı iyi oldu diyenler siz askeriyeyi kumdan kalelermi sandınız 1000 adamı kontrol etmesini kolaymı zannediyorsunuz böyle yıpratıcı şeylerin olması gerekki disiplinsizliğin başınabuyrukluğun zararlarını öğrensin