Gözümün önünde kız arkadaşıma taciz ettiler hiç birşey yapamadım polisemi gitsek?

Cumartesi gecesi kız arkadaşımla taksime içmeye gitmiştik saat gece 02.30 olmuştu tam eve dönmeye karar vermiştik ama otobüs bulamadık üzerimizde parada kalmamıştı mecbur yürümeye karar verdik taksimden fatihe kadar yürüyecektik çokta uzak sayılmaz bilen bilir zaten yolda sakin sakin giderken tam Unkapanı köprüsünün altında 5 tane tinerci önümüzü kesti 2 tane köpekleri vardı işin kötü tarafı o günde ilk defa kız arkadaşımın açık giyinmesine izin vermiştim altında mini elbise vardı bu şerefsizzler bizi ağaçlık sote biyere çekti ister istemez korkmuştum kalabalıklardı sonra ikisi beni yere yatırıp boğazına bıçak dayadılar diğerleri de kız arkadaşımı ağaca dayanıp öpmeye başladılar bacaklarını kalçalarını okşuyorlardı sertçe taciz ettiler sonra bağırmaya başladık hızlıca kaçtılar kız arkadaşımın boynu her yeri mosmordu şu an kimseye anlatmadık bunu ama ben daha fazla dayanamıyorum polisemi gitsek?
Güncellemeler
+1 yıl
5 kişi+ 2 köpek? O an napabilirdim ki tepki versem dahada zararlı çıkardık
Gözümün önünde kız arkadaşıma taciz ettiler hiç birşey yapamadım polisemi gitsek?