Yagmur yagsin isterdim bu sabah Merhaba soylu sevdam merhaba Ipil ipil dussun betona Merhaba sevgili vatan merhaba Ve ucuk gece guvercini Nazli nazli ucsun buluta merhaba Butun sabahlarin bu saati En fazla sevdigim vakit Son kez merhaba.
Ben ne zaman araba yıkasam bana yağmurun garezi varmış gibi ortalığı ıslatır bırakır araba gene yıkanmamış gibi olur hadi bakalım sen olsan severmisin sevgilimizde yokki el ele tutuşup romantik bir exsın yaşayalım yani şimdilik sevmek için nedenim yok 😢
Yağmurda yürümeyi ve ıslanmayı çok severim. Sanki yağmura karışıyormuşum gibi. Sanki yağmur bütün yaşanmışlıklarımı alıp götürecekmiş gibi. Çok huzur vericidir. Hele efkarlıysanız çıkın yağmura yürüyün. Kendinizi yağmurla bütünleşmiş gibi hissettiğiniz o duygu çok özel.
Evde otururken sevmek ya da sevmemek kolay. Ama bir çiftçi için mesela yağmurun çok başka anlamları vardır. Anasonu kuruduktan sonra döver mesela yağmur yağmasın diye dua ederler. Ekinini yeni ekmiş biri 15 gün boyunca havaya bakar yağsın diye. ya da benim part time çalıştığım yerde yağmur olursa firmalar tatile çıkar iş olur çok çalışırsın. Yani yağmurun güzelliği cocuklukta kaldı. Büyüyünce herşey basitleşiyor. Ya işine yarar ya da zarar verir.
Hiç sevmem. İslanirim pantolonuma yürürken su atlar falan sinir olurum :) sadece evdeysem balkonda isem çay içiyorsam o şekil izlemesini severim o kadar
En İyi Cevaplar