Babam annemi aldatıyor annem de bunu biliyor ne yapmalıyım?

Annem babamdan en başından beri çok çekti. Daha ilk okul çağlarımda ona boşanmasını söyledim ama tabi dinlemedi beni. Hatta üstüne o durumda iki tane daha çocuk yaptılar.
Biri sekiz biri bir yaşında iki kız kardeşim var.
Annem yaklaşık bir sene önce babamın telefonunu açık bulmuş ve mesajlarını görmüş.
Gece babam yattıktan sonra geldi bana da gösterdi.
Genç olmama rağmen kadınlarla konuşmalarından iğrendim resmen.
Annem bunu güzelce babama söyledi ve o da özür dilerim pişmanım filan diyerek geçiştirdi.
Son zamanlarda telefon elinden düşmüyor babamın. Zaten feyste bikaç köklü gurubun yöneticisi. Teşkilat toplantısı bahanesiyle de sürekli ilçe dışına çıkıyor.
Geçen gün annem yine babamla arkadaşları telefonda konuşurken duymuş. Açık açık bir kadınla flörtleştiğini söylemiş. Ama kadında yolluymuş biraz bikaç kişiyi idare ediyormuş arkadaşlarıda kadının da babamın da evli olduklarını bildikleri halde babamı teselli etmişler.
Annem bu iğrenç konuşmalara şahit olduğu halde hem hır gür çıkmasın hemde biz ortada kalmayalım diye hala bişey yapmak niyetinde değil. Babama duyduklarını anlatmış ama saçma sapan bahanelerle geçiştirmiş yine babam.
Ben bu durumda ne yapmalıyım? Annemi mi ikna etsem yoksa babamın annesine babasına mı söylesem onlar bir güzelce konuşma yapsalar?
Babam annemi aldatıyor annem de bunu biliyor ne yapmalıyım?