Ciddiye alıp güzel bir şeyler yazarlar umarım
Beyninizi zorlayın biraz
Beyninizi zorlayın biraz
meraklı olursan bir sonuç elde ettiğinde mutluluk hissine kapılıyorsan matematik mükemmel bir gereç olur senin için.
düşünsene başkalarının zorlandığı birşeyi sen sonuçlandırıyorsun bu çok hoş bir durum ;)
sevmeyi istersen matematik de kendini sana sevdirecektir ;)
Teşekkürler
Matematik aşktır, hayatın ta kendisidir, insan sevdiği şeyi daha kolay öğrenir, ders olarak görmeyeceksin matematiği önce, bulmaca gibi, oyun oynuyormuş gibi, sevdiğin bir şey yapıyormuş gibi sayılarla denklemlerle uğraş, gerisi gelir :)
Biraz daha uzun yazar mısın :D ödev yapıyorum da
sorduğun soru mu ödev konusu yani :D doğru mu anladım teyit eder misin
Evet hagha
diğer yorumlardan da analiz yap ve sonunda hepsini sentez yap, ve bir de google'dan da yararlan matematik nasıl sevilir, matematik nasıl sevdirilir, matematik dersini nasıl sevebiliriz diye arat :)
Herşeyi devletten bekleme :) , benim aklıma bunlar geldi şimdilik :)
Yok zaten onları yaparak 9 röportaj çıkardım. Sende biraz şimdi uzatmasaydon senden de 1 tane çıkarırım neyse iş bana kaldı
peki o zaman kolay gelsin sana :)
sevenlerde yapabilince seviyor zaten sende iyice calis dene bak yapabilirsen seveceksin
Cevap
14Cevap
Biraz mantığı kavramak lazım. Mantık oturttuktan sonra soruların sistematik olarak çözümünü yapabildiğinde zevk alırsın. Ben öyle yaptım ama temel oluşturmak lazım
matematiğe aşık olacaksın onun gibi güzel ders mı var seveceksin
Nasıl olacağız ne yapmalıyız
istekli olacaksın matematiği bı öğrendin mi unutmuyorsun sözel gibi nankör ders değil matematik aşktır
İstemediğin birşeyi. Kendini zorlaya zorlaya 1 hafta yaparsan, uygularsan bir süre sonra senin hoşuna gitmeye başlıyacaktır. Denemekten zarar gelmez canım kardeşim
yarın vizesi var ama bende sevmiyorum ve şu an sevmediğim için çalışamıyorum...
Sevemezsin. Ama söyle düşün. Domatesin iyi bir domates olmasi, daha iyi olgunlasmasi için gübre kullanılır. Sende matematigi bir gübre gibi gör.
sevemessin beni mat dersi 3 den 6 ya kadar iyi sonra - ye düştü la
Islemleri yaparken zevk almaya bak mesela soruyu cozunce mutlu olmalisin bir problem hepsi sayilarla dans et iste yani😃
toplama cikarma carpma bolme yaparak canım 😂😂🌷⚘
Offffffffff
yaa kizma canım bnce derse kendini verip daha cok dinlemeli o dersi istemelisin🌷⚘
Matematiği sevemezsin ama anlayabilirsin
Sayısal zekaya sahip olarak.
Yoksa nasıl severiz
12 yıldır sevemedim
en zevkli ders
sevlmz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar