sımdı dusunuyorum 11:30 da bu haltı yemıs tabıkı polısler yakalamıs ya hanı yakınlarına haber verıldı gec saatlerde anası bacısı karısı kızı her kımse yanına gelmek ıcın sokaga cıkacak halıylen herkesın altında ozel aracı yokya onlarda toplus tasıma aracı kullansa ve bu adamın yanına gıtmek ısteseler ama o toplu tasımadakı kısıler ne ısınız var bu saatte nıyetınız bellı dese tecavuz etse o kısıde bu namusuz herıfe desekı ne ıslerı vardı bu saatte dese acaba ne hısseder bunun gıbılerını sorgusuz sualsız neden demeden alıp sokagın ortasında cırılcıplak soyup bır taraflarına kazık sokacaksın
Sen tecavüz et diye tövbe ya. Şu Türkiye de bakın türkiye diyorum. Geç saatte dışarıda bulunan iş dışında en fazla 100 kişi vardır. Ama iş dışında gece o saatlerde dışarıda bulunan milyonlarca erkek var. Kadınlar tecavüz taciz gibi şeylerden korkarak yaşıyor. Ben mesela çalıştığım iş yerinde kendimden küçüğe bile abi diyorum. Her hangi bir yanlış anlaşılmaya mahiyet vermemek için. Kadınlar artık korkmamalı. Kadınların korkmadığı bir dünya olmalı.
Sevgilisinden ayrilmiştir morali bozuktur çıkar. Evde şiddetli bir kavga ortami vardir duymamak için cıkar. Karni acıkmıştır markete çıkar. Canı sıkılmıştır çıkar Sanane ulan Allah misin sen. İsterse sabaha kadar çıkar. Bu senin o ahlaksızlığı yapmana sebepse eger babamda senin bacını miksin.
11de kadınlar için sokağa çıkma yasağı mı geliyomuş neden çıkamasın ki şu zihniyeti değiştirsek bir adım daha gelişcez de değiştiremiyoruz işte ne yazık ki
Çok değil ya bir kaç ssne önce şeriat var dediğimiz iran bizden daha rahat hale gelirken yıllar içinde biz git gide şöyle insanlar yüzünden geriye gidiyoruz. Ay bide pişkin pişkin savunmuş kendini adam.
11den sonra heryer erkeklerin, kedilerin köpeklerin mi? Derim ki yeni bir şehir kuralım. Bu kafadakileri oraya gönderelim, yaşasınlar. Şehrin anahtarı da ben de dursun. 😊
Erkeklere saat 22.00'den sonra sokağa çıkma yasağının getirilmesiyle kadınların gece dışarıda rahatlıkla dolaşabilmesine imkan tanıyacak önermeyi sundurmaya sebep olan söylem.
Böyle konuşan herife gece homoseksüel bir erkek grubu iyice bir tecavüz edecek sonra ifadelerine de gece 11de sokakta'ydı yazacaklar. Anacak bu paklar bunları
güzel ülkem ne duruma düştü,,2000 öncesine bakıyor ve özlüyorum ne kadar özgürdük o zamanlar şimdiki gibi yasaklar ülkesi değildik,, yakında çrşafa bürünün akşam şu saatten sonra çıkmayın diyecekler az kaldı
Belirli yerlerde gece sokağa çıkmak tehlikelidir. Herşey olabilir bir bayan için en tehlikeli zamanlardır. Mutlaka yanında bir arkadaşı olmalıdır. Tabiki gece bayanlar dışarı çıkabilir gezilecek yerler var, ama ortalık sapık kaynıyor o saatlerde.
tecavüzcüleri ön kapıdan alıp arka kapıdan bırakmasınlar yeter. ayrıca toplum olarakta bu tür olayların üzerine daha pozitif gitmek gerekir. hak etmiş iyi olmuş gibi tecavüze yatkın insanları cesaretlendirecek şeyler konuşmamak gerekiyor. kadınları geçtin bu ülkede yılda kaç yüz masum çocuk tecavüze uğruyor bilinen ya da bilinmeyen onların ne suçu var? onlardamı gece 11 de dışarıya çıkıyor? bu ne saat olayı nede sokağa çıkma olayı. tamamen zihniyetlerin bozulmuş olması ve bu yaratıklara cesaret verilmesidir.
En İyi Cevaplar