Kardeşimi kaybettik detayı okur musunuz?

bu resimde hasta degildi

bu boynundaki şişligi fark ettik annemin arkadasları köstebek dedi biz intihap sanmışdık degilmiş
herkes Ankara hacettepeyi tavsiye etti orda tedavisi basladı biyopsi oldu hastalıgının tanısı lenfoma lenf kanseriydi ilk kemoterapide bagırsagı yırtıldı ameliyat oldu oysa ameliyatlık hasta degildi kemoterapiyle gecen bir hastalıkmış

sonra sacları falan çıkmaya başladı yemek yemeyen çocuk sürekli yemek yemek istemişti

bu resim son hali burda yogun bakımda komada baagırsagı tıkanmış her yeri delik deşik olmuş sonra beyin kanaması geçirmiş beyin ameliyatı olmuş 23 gün hiç uyanmadan uyumuş komadan uyanamadı kardeşim

emre karaca
21.04.1997 & 01.04.2017

şimdi ben napıcam kardeşimsiz? sorcak soru bulamıyorum o bogazındaki şişlik neydi? hasta olmasa şimdi yanımda mıydı kardeşim? bu yakışıklı çocuk artık yokmu? buna inanamıyorum çok yanlızım konuşcek kimsem yok o yüzden anlatabildiğim kadar anlatım nolur beni yanlış anlamayın? kardeşim nasıl bizi bırakabildi aklım almıyor çok korkardı ölümden iyileşcem diye ugrasıyordu kendini hiç bırakmamıştı beyin kanaması gecirince uyanamadı çok çile çekti kardeşim asker kagıdı bile gelmiş askere gidemedi askere gitmeyi çok istiyordu heryerde hatırası var ben onsuz nasıl yasıcam? hayat devam ediyor allah veriyor sabrını ben bu acıya dayanamıcemi düşünürdüm ama o 8 ay hep hastanedeydi gözümüzün önünde eridi bişey yapadık anlatabildiğim kadar anlattım biliyorum kardesim cennette?

Güncellemeler
+1 yıl
kardeşim gittcegi yeri zaten görmüş uyanıkken birden gözleri gidip gelmiş anneme demişki annee ben cennetteydim demiş hemen uyandım demiş annem nasıl bir yerdi demiş o da yem yeşildi bitane adam vardı 2 tane kapı vardı demiş birisi yeşil birisi kırmızı demiş ben yeşil olandan geçtim demiş anne üzülme ben cennete gidiyom cenneti kazanmak kolay mı demiş sonuşta hepimiz ölcez benim kaderim böyleymiş demiş