Bence çok terbiyesizce bir görüş bu istedigi yerden alır bende hayvan sever olarak yani hoşlandığım sevdiğim bir cins varsa özelliklerin seviyorsam tabiki de onu alırım böyle söyleyen insanlara kızıyorum çok umursuyorsanız gidin sokaktan kendiniz alıp sahiplenin boş laf atmayın ortaya yani cins bir kedi alıpta aynı zamanda sokaktaki hayvanlarımız için bir kap su mama koyuyor da olabilir küfür etmenize bir mana Yok bence şimdi siz kendiniz s. gidin
Ben size neden sinir oluyorum biliyor musunuz o hayvan tacirlerine para kazandirdiginiz icin. Cins kedi istiyorsun tamam peki barinakta yok , git al parayla. Ama o parayi hayvan pazarlayan birine veriyorsun. La cok sacma ulan bir cani parayla satiyorlar siz de sırf tipi guzel diye aliyorsunuz. Sizinki hayvan sevgisi degil
Tipiyle alakası Yok dogo argentino cinsine hastayım ve ücretle satan arkadaşım var ben şahit oldum hediye ettiği tüm köpekler öldü kışın Doğum yapmıştı parayla sattıkları benim ki de dahil çok iyi durumdalar ayrıca görüntüsüyle alakası Yok tamamen özellikleri beni tamamlıyor ve hiçte pişman değilim önemli olan eve almak degil insanları burada küfür ederek sanki sokak kedisi ya da köpegi almaya ikna edeceksiniz siz önce terbiyeli olun çok düşünüyorsanız mama bile bırakmanız yeterli iyi günler
Ulan ben kendimi zor gecindiriyorum kedi alsam batarim heralde sen benim maddi durumumu biliyor musun da konusuyorsun. Bu arada hediyeye de karsiyim merak etme. Seninle biz anlasamiycaz iyi gunler.
En İyi Cevaplar