Fake hesaptan nefret ettiğim bir kıza mesaj attım. Birbirimize karşılıklı küfür ettik. Kıza seni uyarıyorum dedim. Daha sonra kızı delirtince instagramdan seni polise vereceğim falan dedi. Ben korktum. Kız beni polise verdi mi bilmiyorum ama polis kapatılmış instagram hesabını bulabilir mi? İnternetteki çoğu kişi polise vermiş olsa bile devlet büyüklerine küfür etmedikten sonra IP bulunmuyormuş. İnstagram kullanıcı gizliliğini korumak adına vermiyormuş. Yani abd den yazılı bir şey almak gerek. Sizce kapattığım instagram hesabından IP bulunur mu?
Cevabın nedir?
+1 yılSenin varya beynin yok. Ulan ne istiyorsun kızdan? Kuduruyorsunuz kıskançlıktan konuşmaya beyninizde yetmiyor dm den kininizi kusuyorsunuz.
Her türlü bulurlar sağlam bir şey alırsın umarım44 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca irem ablanın fotosunu kaldırıyorsun hemen profilden.
- +1 yıl
Kes sesini
- +1 yıl
Irem ablaya yazayım bide ordan şikayet gelsin bakalım surtuk
- +1 yıl
Oppa çebalci ayyy çok korktum
En İyi Cevaplar
- İnternet & Teknoloji konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBulunur veritabanında alayı duruyor sen istediğin kadar hesabını sil. Yazılımcıyım ben baya iyi biliyorum 😄
678 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşımın teyzesini ölümle tehdit etmişler ama bulamamışlar emin misin
- +1 yıl
Eminim veritabanından silinmez üsteki kayıt uçar sadece
- +1 yıl
Ama instagram gizliliğini ihlalleri gereği kullanıcı bilgilerini vermiyormuş olayım savcılığa taşınırsa ancak bulunurmuş
- +1 yıl
Tamam suç duyurusu ile anında bulurlar suç işlemeden önce düşünün
- +1 yıl
İyide suç işlemedim. Birbirimize karşılıklı hakaret ettik o daha fazka etti emin ol. Şimdi verseler polis kapımda olurdu
- +1 yıl
Ya korkuyorumda polis bulur mu merak ettim sadece. Bulamazlar değil mi? Hesap silinik çünkü
- +1 yıl
Polis bulmaz resmî prosedürler hallolunca instagram savcılığa verir anca
- +1 yıl
O kızın bunlarla uğraşcapını sanmıyorum sanırım benim gözümü korkutuyor
- +1 yıl
Aynen sallıyordur hem oda ettiyse vermez yemez çünkü sende ondan şikayetçi olursun konuşma ortaya çıkınca
- +1 yıl
Yani çok teşekkür ederim. Kızı ölümle tehdit etmedim sonuçta. Hakaret ettim tek...
- +1 yıl
instagram hesabını da e postayı da sildiysek ve geçmişi temizlediysek IP adresinden bulunabilir mi kim olduğu. hesaplar kalıcı olarak silindi
- +1 yıl
@msarimertt bulunur internet arşivi var hepsi duruyor orda ne yaparsan yap
- +1 yıl
Gerçekten bulunur mu silinmiş ınstagram' hesabı ip si yardımcı olursanız
- +1 yıl
@Papatyagizli bulunur programlarda silme işlemi fiziksel olarak yapılmaz sadece pasife alınır geçmiş kayıtları duruyor yani bende programcıyım
- +1 yıl
Polis kesin bulur o zaman öyle mi hangi telefondan bilgisayardan ip adresini
- +1 yıl
Bana Özel den yardımci olur musunuz
- +1 yıl
- +1 yıl
Banada öyle yaptılar iftira atıyorlar acıl. Yardımcı olurmusn ben yazamıyrm size
- +1 yıl
@Leyla353535 buyrun
- +1 yıl
Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz? İnstagram ile ilgili biraz acil ve önemli
- +1 yıl
- +1 yıl
@holkabaz000 sorun ne dostum
- +1 yıl
@simulation sorun şu instagram rahatsızlığı ve bu konularda sıfır bilgiye sahibim ve sen bu konuda bilgi sahibi gibisin bana yardımcı olurmusun istersen cep numaramı yazayım mı buraya?
- +1 yıl
@holkabaz000 birader bulaştırma uğraşamam sor burdan yazayım
- +1 yıl
@simulation sorayım, kayıt tutmayan bir vpn programı yüklü mobil cihaz ile açılan instagram hesabının bulunma ihtimali nedir, açılan instagram hesabının mail adreside aynı vpn yüklü telefon ile alınmış. telefonda sim kart yok, herhangi bir WiFi ye bağlanılıp açılan instagram hesabından yapılan rahatsızlık. bana söylenen bu hesabın bulunamayacağı ve bunu söyleyenler de bu konu ile haşinleşir olan insanlar şimdi soru şu bu durum doğrumu yoksa beni oyalamak için söylenen bir yalan mı? Teşekkürler
- +1 yıl
@holkabaz000 internet ortamında yapılan her hareket kayıtlıdır ne kadar vpn falan yapılırsa yapılsın ha bunu ortaya çıkarırlar mı bilmem yoksa herşey kayıt altında
- +1 yıl
@simulation kayıtlı eywallah peki sorgulama sonucunda ip Singapur kayıtlı çıkıyor, sonrasında ne oluyor peki
- +1 yıl
@holkabaz000 Google gibi gelişmiş serverlarda kayıtlı her attığın adım bile kayıtlı bulunur ama o derecede sorgularlar mk
- +1 yıl
@simulation son soru instagram hesabının açık ya da komple silinmiş olması bir anlam ifade eder mi?
- +1 yıl
@holkabaz000 etmez
- +1 yıl
@simulation eywallah
- +1 yıl
Birisi bana fake hesap üzerinden hakaretler yazdı ama sonra hesabı dondurdu hesabın ekran resmini aldım kime ait olduğunu bulma şansım var mı @simulation
- +1 yıl
Yardım eder misiniz bana bir hesabın sahibini bulmam için? @simulation
- +1 yıl
@Ucmahissi öyle olmuyor ki ben nerden bulayım kimi arıyorsun
- +1 yıl
@simulation şüphelendiğim birisi var telefon numarası ile sonu uyuşuyo yanı fake hesabı açan kişinin o numarayla öğrenemez miyiz peki
- +1 yıl
@Ucmahissi bulunur ama uğraşamam işten kafam dağılsın diye buraya gidiyorum iş çıkarma burda da
- +1 yıl
Yardım etsen ne olur sanki 🥺 @simulation
- +1 yıl
@simulation lütfen yardım edin de bulalım şu hesabı
- +1 yıl
@Ucmahissi malesef hiç uğraşacak durumda değilim
- +1 yıl
Pekii teşekkürler yinede @simulation
- +1 yıl
Merhaba bana da yardımcı olur musunuz lütfen?
- +1 yıl
@Neyseneişteğ nasıl olacağız
- +1 yıl
Kolay gelsin kardesim bizim arkadas kendi fake hesabini benim telefondan acarak kizin birine baskalariyla konustugu cinsel icerikli yazismalari yollamis kiza hakaret etmemis ama. sende ister misin diye sormus kiz da buna ekran fotolarini aldim savciliga vericem. demis bizimkisi hesabi ne yaparsan yap fallan diyip sonra hesabi silmis ama. bu olay benim telefondan gerceklesti bu olay savciliga gider mi ya da gittiginde suc sayilir. mi bide ip benim telefona mi cikar telefonu satsam gene bana gelirler mi?
- +1 yıl
- +1 yıl
Merhaba ben de eski erkek arkadaşım tarafından tehdit ediliyorum gizlice çektiği fotoğraflarımı yayacağını söylüyor fake instagram hesabından yapıyor bu tehditleri ve diyor ki vpn kullanıyorum asla bulamazlar beni falan. Doğruluk payı nedir sizce
- +1 yıl
@strongwoman1234 vpn ile de bulunur yaparsa şikayet et cezasına katlansın inanmayın böyle erkeklere şikayet ederim hepsi kayıt altındaymış uzmandan öğrendim de ona istediğini verme sildir fotoğraflarını.
- +1 yıl
Anladım çok teşekkürler:)
- +1 yıl
Merhaba 1sey sormam gerek acil. Tum yazdiklarinizi okudum veritabandan silinmiyormus. Peki mail adresimi bilmeden nasil bula bilirler? Diyelim ki telfnda kirilmis yok. Mail adresleri silinmis bilen yok. Hesaplar kapatilmis. Nasil bula bilirler gecmişi? Gercek isim soyadla mi? Çikiyor mu oyle de?
- +1 yıl
- +1 yıl
Telefonu değistirse parçalasada bulunurmu
- +1 yıl
@Vedatttsay telefonla alakası yok isterse yok etsin
- +1 yıl
Herhangi bir bilgisayarciya biri gitse atıyorum benim kapattigim hesabı bulmaya çalışsa bulabilirim?
- +1 yıl
knk banada yardım edersen sevinirim olay instagramdan satlık oyun hesabına dmden bu hesap satlıkdır dedim hesap içindekilerini atdım bndedi seningibi bir bebeden hesap almam veled dedi bende veled dedim beni spamlatdı hikayesine koydu hakaret eddi bende bidaha veled dedim sen bekle seni siber suclara şikayet ediyorum dedi ve ekran fotosu attı bak gonderiyorum dedi bana ozur dilerim diye ses kaydı at şikayeti gondermiyeyim dedi bende hesabı ildim takipçileri sidim hesap içerigini sildim fake gmail açtım e postayı degistirdim kunlanıcı adını degistirdim beni şikayet ederse ne olur lutfen yardım edin ban lutfen
- +1 yıl
Dostum adamin biriyle instadan kufurlestik yorumlarda insanlik hali hergun sosyal medyada oluyor diye ss almadim o benimkileri ss almis ve suc duyurusunda bulunacagini soyluyor kendi yorumlarini silmis bir dava halinde mahkeme bunlara ulasabilirmi onun soylediklerini bulabilirmi
- +1 yıl
Ben numaranın üstüne fake hesap açtım ve söylemek istediğim duygumu anlasın diye konuştuk biraz sevdiğimle anladı bunu bu sensen her şey biter diyor 😭 hesabı sildim bulur mu nolur yardım edin lütfen
- +1 yıl
Ben numara üstüne faks hesap açtım sevdiğim anladı bulmaya çalışıyor hesabı sildim hemen kendi başına bulur mu nolur yardım edin lütfen 😭😭😭
- +1 yıl
@Fdgxhrcdcgd korkma lan birşey bulamaz hesabi kapattiysan normal halde bulamazlar
- +1 yıl
Merhaba size birsey sormak istiyorum
- +1 yıl
Peki madem biliyorsun bu işleri bana yardımcı olur musun?
- +1 yıl
@Gündoğumu47 gel olayım
- +1 yıl
- +1 yıl
Şey peki durmadan ıp adresi değiştiren bu uygulama kullansak bulabilirlermi
- +1 yıl
@EbrumSsss buyurun mesaj atın
- +1 yıl
Rica etsem bana instagramdan ulaşa bilir misiniz? Bu konuda bir kaç şey bilmek istiyorum🥺. İnstagram: elateridae0
- +1 yıl
bana yardımcı olurmusun bu konu hakkında instagram'dan yazarsan sevinirim ne olur abi yalvariyorum yardımcı ol bana umarım bu yorumu görürsün yanıt verirsin instagram'dan yazabilirsin kullanıcı adım theaydo_ veya yorumada cevap verebilirsin ben kapatılan Instagram hesabının kime ait olduğunu öğrenmek istiyorum günlerdir gözüme uyku girmiyor acaba kimdi o fake hesap diye tahmin ettiğim kişiyse yandım ben offfff 😞😪
- +1 yıl
size bi konu hakkında bisey sormak istiyorum. mesela benim bir hesabım vardı ve ben onu 2 sene önce dondurma değilde sildim. fakat Ağustos ayında tekrar sildigim hesabi tekrar actim. katılma tarihi olarak ilk kayıt olduğum tarih mi yazar yoksa silinip tekrar açtığım Ağustos ayının tarihimi yazar? cvb verirseniz çok sevinirim
- +1 yıl
- +1 yıl
kanka merhaba. 1 hafta once bi fake instagram hesabi tarafindan tehditlere ve hakaretlere maruz kaldım. hakkimda ileri geri seyler konuşup sozde benimle ilgili şeyleri herkese anlatacağını söyledi. savcılığa verecegimi söylediğimde de hesabını silmiş komple hic bir şekilde ulasilmiyor hesaba. bu hesabı nasil sikayette bulunabiliriz? ya da kim olduğunu nasil bulabiliriz? hesap linki kopyalanip sikayet edilmesi durumunda bi işe yarar mi ya da bu şekilde iken bu hesap calinabilir mi?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
8Cevap
+1 yılselam ben ARMY'yim ve bir hesap BTS'i cinseleşitiyordu. Ben onu uyarma rağmen buna devam etti ve beni engelledi bir süre sonra aklı edip başka bir hesaptan hesabına baktığımda hesabına vido atmamaya başlamıştı. Normel de hergün vido atıyordu. Bende Geleceğini düşünüp bu tarz şeyleri yaşça küçük çoçuk lar görmesin diye çünkü bildiğiniz üzere kadınlar çok taciz ediliyor ve büyük bir nedenlerine bu tarz videolar yüzünden. Bende başka bir hesap açtım ve yedek hesap diye takipçilerini söyledim böylece takipçileri de o hesaptan takipten çıktı böyle takipçiler düşünce keşfetti kapanıyor. Neyse benim amacıma böyle takipçi ksamka falan değildi benim zaten o BTS ile ilgili cinsel içerik paylaşan kişiden daha fazla takipçim vardı. Şimdi o videonun yorumları kız yedek hesap açmış diye dolu. Eğer o kişi tekrar tik tok'a başlarsa ve bu yorumları görürse beni mahkemeye verebilir. Ben hesapları falan hepsini kapattım eğer beni mehkemeye verirlerse ben haklı çıkarmıyım? Biliyorsunuz bu ülkede adelet yok onun yüzünden bunu size soruyorum.
00 Yorumla
+1 yılBenim fan hesabım vardı o fan hesabından bir kızla kavga ettim sonra kız story lerin de avukatiyla olan mesajlarını paylaşmış bu hafta için de ailem aranicakmis işte beni şikayet etmiş siber zorbalık suçuyla ben de korktum ve hemen hesabımı sildim kalıcı olarak şimdi benim İP adresine ulaşılır mi
10 YorumlaHayır o bilgiye ulaşmak çok zor.
16 Yorumla- +1 yıl
Kız polise gittiğini söyledi beni arayıp. Canım haberin var mı dedi. Bende çaktırmadan belli etmemeye çalıştım. Beni hiç aramayan kızlar bugün 2 kere aradı. Polise verdik az önceki konuşmaları falan dedi. Polis bulabilir mi? Yoksa beni korkutuyor mu bu kızlar sence
- +1 yıl
Ama hesap tamamen kapalı benden şüphelenirlerse bulurlar yani
- +1 yıl
Sanırım çok iyi bilgi sahibi değilsin. Forum sitelerinde böyle bir şeyin mümkün olmadığını söylüyorlar
+1 yılNolursunuz yardım edin lütfen ben hesap açtım numaram üstüne sevgilime söyleye medigim duygularımı anlatmak için anladı ve bu sensen her şey biter diyor 😭😭😭😭😭😭 hesabı sildim bulur mu kendi başına Açıl
00 YorumlaNe oldu buldular mı? Aradan uzun zaman geçmiş birşey söyle de insanların merakı gitsin
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılNaber kız folloşbellek?
21 Yorumla- +1 yıl
Kimsin?
Kanka buldularmı haber ver merak ettim
10 YorumlaAradan 1 yıl geçmiş eleman hapiste galiba
10 Yorumlahayr
01 Yorumla- +1 yıl
Nerden bu kanıya vardınız
Noldu buldularmı?
20 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > ACİLLL Silinmiş bir İnstagram hesabının ip'si bulunabilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler