Annem günahımı alıyor ya :(?

Arkadaşlar annem anneanneme gitmemi istemiyor bugün elini öpmeye çıktım 2 dakika hemde eşyası vardı onu verdim geçmiş olsun dedim hastaydı noldu söyledinde iyileşti mi dedi bende aldırmadım diğer torunu anneannem ile yaşıyor annem onunla birşeyler çevirdiğimi düşünüyor arkadaş edinince siz ne haltlar yiyosunuz dedi babam da günahını alma kızların dedi annemde almıyorum doğruları söylüyorum dedi ama biz bişey karıştırmıyoruz zaten annem öyle demesin diye ben kuzenimi es gçtim hal hatır sormadım direk anneannemin yanına çıktım ve indim binince konuştu eve gldik bana küfürler etti tehditler savurdu sonra bana kızım falan dedi sus bana kızım deme yeter günahımı alma dedim günahını almıyorum kuzenin sağlam ayakkabı değil o sana sır verir sen saklarsın başın yanar çok kötü yaparım seni falan dedi sonra yağcılık yaptı umursamadım çık git odadan uyucam bir daha da gelme dedim çıkarım ama daha konuşmam işin düşmesin bana dedi bende bana uyar canıma minnet git hadi dedim zaten derdim olsa babamla konuşuyorum babam anneme kızdı ama annemin umrunda değil. Ne yapacağım bir laf söylesem ağzıma ediyo öl Çok yaşa diyorum artık içimden ya da bn öleyim kurtulayım bu hayattan ya öf ne yapacağım?
Annem günahımı alıyor ya :(?