Insanda akil var mantik var.
Sonsuz evreni yaratan, senin ona inanmani istiyor. Eger ona inanmazsan, istersen dünyanin en iyi insani ol genede Cehenneme gidiyorsun.
Ama öbür tarafda, istersen bir tecavüzcü ol, ona inandigin sürece cennet ve buna göre sana ne insan ne cin dokunmus bakire huriler kesin. Icki selalerinide unutmayalim.
Üstelik siz Islamin Peygamberi Muhammei arastirdiniz mi ? Ben gercek arastirma üzeri konusuyorum, bu islami forumlarinda ve TVde söylenen pembe pembe masalari degil.
Adam savas basladi, esirler aldi üstüne kadinlari tecavüz etti, bunu kendi Al Buhari hadisleriniz gösteriyor ben degil.
Muhammedin tek bir IYI tarafi yokdu, kendi oglunun karisinlan bilem evlenen, kaba olmak istemiyorum ama Arapyada girmedigi Vagina kalmayan bir adam.
Kurani okudunuz mu hic ? Orda yaziyor savasa girdin mi caldigin paralari nasil paylasacaksin niye, BU ALLAHIN KITAPINDA YAZIYOR.
Sen burdakilerine bakma , hayatinda eline bir Kuran almayanlar burda bilmislik yapiyorlar.
Ben kendim Deistim.22 Yorumla- +1 yıl
Stajyer avukat yok mu? Para kazanin bu mahlukattan.
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 471 cevap paylaştı.
+1 yılSöyleyecek tek cümlem var senin için iftara çeyrek kala.. Kim salıp gidiyor sizleri bu vakitlerde buralara?
Agnostik ol, akrostij yap, antarktikanı bilmemne yaptır ama insanları tahrik etme, provokatörlük yapma. Çünkü "çok sıkan hareketler" bunlar artık.
Sen inansan bana bir faydan yok, inanmasan da.. İnancını çok fazla yaşayabilen biri değilim ama senin "tabak gibi" niyetini ben bile anlıyor, ayar oluyorum.
Aklın sıra şirin görünmeye çalışarak başımızı okşama modundan da çık sana zahmet.. link00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbazen banada sacma geliyo ama soyle bir dusunuyorumda dinsiz olanlarin hayati hicte guzel degil biz evleniyoruz duzgun bir aile kuruyoruz esimize sadik kaliyoruz dinsiz olanlarsa onla bunla yatio cocuk babasiz doguyo sonra surunuyolar bes dolar icin bahce temizliolar ben allahin yolunda gitmeyi terch ederim bugune kadar her istedigim oldu sukurler olsun herseyin hayirlisini bilen allahtir
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldiğer d,nlerden de müslüman olanlar var müslümanlardan da var herkes neyi istiyorsa ona inanır
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Merhaba ben 18 yaşnıda bir ateistim. Yaşım 18 olmasına rağmen bu zamana kadar kaybettiğim vaktime üzülüyorum açıkçası. Bi aralar ateist görünce korkuyodum falan kötü zamanlardı. şu an müslüman olanlar da benim geldiğim olgunluğa gelemediklerini ve korktuklarını düşünüyorum açıkcası. Ateist değil de agonstik falan olasım var lafı her ateistin ateist olmadan önce ki sözleridir. (Genelde hep böyle oluyor ki bende yaşadım). Özellikle ülkemizdeki cehalet nedeniyle ateist insanlar kötü insanlar olarak biliniyor. Kendimden ve çevremden yola çıkarak kesin olarak söyleyebilirim ki tek istediğimiz huzur ve barış. Kimseye karışmıyoruz ve müslümanlara saygımız var sadece dinlere yok. Bazı ateistler müslümanlara zorbalık yapıyor yalan söyleyemicem yok değil. Ama bunun nedeni müslümanların en başından beri kendi dininden olmayan insanlara karşı beslediği kin, nefret ve hoşnutsuzluk. Ki bu zorbalık yapmasına hak kazandırmıyor tabi ki de karşıyım. Bir zamanlar ben de korkuyordum sonradan islam başta olmak üzere bu saçma bilgiler ve masallar çoğaldı çoğaldı çoğaldı ve isyana kadar gitti. Örnek vermek gerekirse daha önceden ya allah varsa tanrı varsa diyen ben tanrı varsa ona karşı çıkarım yaptıklarından dolayı umrumda değil durumuna geldim. Basit bir örnek vereyim hayvan, çocuk tecavüzü ya da klişe olucak biraz fakat açlıktan ölen insanlara bu onların sınavı diyerek başkalarına sınava sokan allahdan nefret etmemek için bir sebep bulamıyorum. Biri benim çocuğuma tecavüz edicek allah karışmıcak ve ben ona tapıcam öyle mi HAHAHAHA. Ya zaten en başında bile hata var rastgele verdiğmi bir örneğin farkedederseniz. Allah diyor bu bir sınav tecavüzcünün sınavı oluyor bu fakat masum çocuğun sınavı başlamadan bitiyor. Madem neden doğdu işkence çekmeye mi? Neyse yaz yaz bitmez bana akıl işi gelmiyor dediğim gibi herkes bence dinini içinde yaşamalı eyleme vurmamalı çoğu müslümanda nefret görüyorum bunu bir an önce sonlandırmaları gerekiyor. Zira teknoloji ilerliyor ve insanlar git gide ateist oluyor çünkü her bilgiyi her taraftan okuyup kararını mantıklı bir şekilde beynini kullanarak verebiliyor, eskiden ki gibi sadece doğduğun yerin yöresine göre verilen biglilere tapmaktan çok farklı kısaca insanlar akıllanıyor ve ileriye gidiyor gideyebiliriz internet vb aracılığıyla. Neyse kısaca kimseye karışmayın herkes özgürdür kimsenin türbanına karışmam kimse de benim şortuma ya da bir kızın eteğine karışamaz. Eğer karışırsa go arabistan.
00 Yorumla
+1 yılben sadece sana şu söylüyorum bugünden tibaren başla ve sadece bir gün beş vakit namazın hepsinide kl içinde can sıkılması kalp daralması kalıyormu onu gör sonra karar ver benim çok canım sıkılıyordu kafayı yiyecektimö 50 tane siteye üyeydim pc başından kalkmıyordum hala canım sıkılıyordu namaza başladım facelerimin hepsini kapattım bilgisaayarın başına günde yarım saat oturmaya başladım bunlara rağmen hiç canım sıkılmıyor hiçbir sıkınt olmuyor ben seni sadece davet ediyorum eğer ateist olursanda saygı duyarım çünkü var böyle tanıdığım insanalr faceden falan
30 Yorumla
+1 yılKatılıyorum . İlahi dinlerin en eskisi yaklaşık 2000 yaşındadır. insanoğlu bugünkü modern insan olalı 300 000 yıldan fazla yıl olmuştur ki bu son bugünkü halimize çok yakın bir anatomi ve zihne kavuştuğumuz zamanlardır . çok daha öncesinde dinozorlar yok olalı 50 milyon yıl geçmikten sonra bugünden 10 milyon yıl önce orta afrika da insan ve maymunun atası ağaçtan inip uzun mesafeler katetmek zorunda kalarak bugünlere kadar gelen bir evrim süreci vardır. bu yaşamın neresine dini neresine Allahı koyalım . dinde Allah inancıda insanın elinden insanın kendisine ,çevresine , diğer canlılara , onların yaşam şekillerine , başını kaldırıp gökyüzündeki yıldızlara bakıp sürekli hayatın anlamını sorgulaması hayatı anlamlandırmaya çalışması sonucunda ve korkularıyla ortaya çıkmıştır . bir gerçeklik değildir . hiçbir insanda yalanlarla yaşamak isteme ama kimse dinin gerçekliğinide sorgulamaz ne yazık ki.
03 Yorumla- +1 yıl
dinozorlar bir gerçekliktir. kalıntılarına dünyanın heryerinde özellikle güney amerikada ağırlıklı olarak rastlanmaktadır . o zamanlarda tüm canlılar yok olmaışlardırda; mesela sırtlan , timsah , akbaba gibi açlığa uzun süre dayanabilen vücut enerjilerini en aza düşürebilen canlılar hayatta kalmayı başararak bugünlere kadar gelmişlerdir . dinozrların kalıntılarını bulmak çok güçtür çünkü geçen 60 milyon yılda yaşadıkları topraklar üzerine metrelerce yeni toprak oluşmuştur.
- +1 yıl
fazlada gülme ; gülerken sıçmayasın .
+1 yılKahvaltıya oturursunda hani biraz reçel biraz tereyağı sürersin ordan kaşara salama geçersin sonra zeytin yutuverirsin birazcık ondan birazcık bundan..
Bu ergenlerin inanç sıkıntılarıda kahvaltı masasına benziyor müslümandım beğenmedim artık bana hitap etmiyo ateizmin damak tadı daha lezzetli ateizm ruhumu açmıyo agnostizm daha eğlenceli sanki bir parmak bal da çalıyo hem..Agnostizmi beğenmedim ben deist olacağım deist yumurtası varsa getirin..51 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYanlış yollardasın, ergenlik döneminde bende saptım.
Agnostik, ateistlik yollarına, din yok dedim.
Sonra doğru yolu tekrardan buldum, bu tarz şeylerle düşünceni doldurma ileride pişman olursun.
Panik Atak - Ölüm tribini , araştırmanı istiyorum senden.
Ölüm anı geldiğinde dönek gibi korkudan yine Allaha sığınacaksın.415 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEyvallah.. :) Gerçekler, yaşadım çünkü.
Dediğimi araştırsın demek istediğimi anlayacaktır.
Cevap sahibi+1 yılDine inanmanın tek nedeni korku değil güzel kardeşim.
Umut, beklenti.
Ben burada neyi belirttim biliyormusun ? Bir insan ölüm korkusunu yaşadığı an , Allaha sığınacak dedim sonradan pişman olursun dedim.
Ha sen yazıyı nerenle okudun bilemem.
Cevap sahibi+1 yılYahu ben öyle bir şey mi söyledim ? :D Arkadaş yeminle gram beyin yok sende bak yeminle.
Sen bu beyinle nasıl diğer dinleri araştırıpta dinini değiştirdin ?
Ölüm tribiyle dönüyolar demiyorum zaten mk. Sen benim yazdığım yorumu hiç anlayamamıssın, beyin daha o kapasiteye ermemis be aslanım.
Cevap sahibi+1 yılUlan banane senin yorumundan ? :D Dingil, dingil konuşma. :D
Beyin yokmu olum sende.
Ben ne diyorum sen ne diyorsun, ben burda farklı şeyler diyorum sen gelmişsin farklı şeyler diyorsun, yorumumu oku diyosun banane lan senden beyinsiz. :D
Sen git önce bir düzgünce Türkçe eğitimi al çünkü iki cümleyi kurup yan yana getiremiyosun ne dediğin belli değil.
Cevap sahibi+1 yılSensin o.cocugu klavye delikanlısı s.git.
Daha cümle kurmayı beceremiyon gelmişsin laf ebeliği yapıyosun. ^^
Cevap sahibi+1 yılUlan ekleyince nolucak amk veledi.
Sanki yüz yüze konuşuyoruz. ^^ Olum ne tarz bir salaksın ya.
Sitedeyiz lan sitede, götü uyduruk bir kızlarsoruyor hesabı ekleyince nolucak hayırdır, söyle burdan. Klavye erkeği.
Cevap sahibi+1 yılNeyse kusura bakma reis sen haklısın, ben salağım.
Hadi susta işine bak artık ikide bir konuya gelip durma.
+1 yılCok guzel bir konuya deginmissin oncelikle tebrik ederim. En degerli yol inanmamakla baslayıp arayarak yolu bulmaktır, ibrahim peygamberin hikayesine benzer yolda gidebilmektir. Konu derin, her sorunun cevabida mevcut elbette. Cesaretin var ise ogrenmeye , sorma cesareti de bul istedigin soruyu sormaya bu konuda.
00 YorumlaMüslüman ya hristiyan olmak takım tutmaya benzemez.Şu an dünyaya gelen diğer dinler gibi islam geldi ve geçerli din islamdır.Doğrusunu yanlışını biz bilemeyiz bizi yaratan bir Allah var ve böyle istiyorsa konu kapanmıştır bence.
32 Yorumla
Soran+1 yılİşte bunlara körü körüne birileri öyle dediği için inanmak istemiyorum. İyice araştıracağım.
- +1 yıl
iyice araştır bencede.Daha önce bende çok bilgisizdim ama ortada bakış açılarına dayanan ayrılıklar var.Her ülke her millet her cemaat farklı çerçeveden bakıyor bu duruma..Önemli olan senin nasıl baktığındır.Böyle kesitirp atarsan dinden çıkarsın.Reddetme ama yapma diye bişey var dinimiz de link
+1 yılAllah' ın var olduğunu düşünerek, mantığımızla kavrayabiliriz fakat inanmanın kafayla alakası yoktur.Tamamen kalbinle, gönlünle ilgilidir..sen de saçma gelen yerleri yaz buraya yardımcı olmaya çalışalım.
10 Yorumla
+1 yılben müslamanım ama neye inanıyorsan onu seçme özgürlüğün tabiki sana kalmış bir şey kimsenin ateist agnostik ya da başka bir dine inanıp inanmaman kimseyi ilgilendirmez hangisinde vicdanen huzurlu hissediyorsan ona inan ya da inanma ben kendimi islamda huzurlu hissediyorum o yüzden müslümanım he her şartını yerine getirebiliyomuyum hayır ama bununda günahı sevabı benim inancıma göre allah ile benim aramda olan bir şey buda kimseyi ilgilendirmez;)
00 Yorumla
+1 yılKız arkadaşım düşünüyordu ben de neresi saçma geliyorsa sor ben de sana anlatıyım dedim. Aynısını sana da yapabilirim, neresi saçma geliyorsa sor elimden geldiğince anlatıyım..
10 YorumlaAllah korkusunu içinde benimsemediğin sürece olmaz senin iş fazla başka yerlere kayma.. bir kaç hocadan yardım al derim :)
20 Yorumla
+1 yılO zaman birde deistlik durumuna bak belkı ısıne yarayabılır :)
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet belkide o tür şeyler ama iyice araştırmadan tabiki asla bir şey yapmayacağım :)
- +1 yıl
Iyce arastır tum dınlerı vs
- +1 yıl
kendi kandir ikside ayni
şirketmisiniz lan siz ben çözemedim bide yorumları eksileyen var eyyy cehenneme odun lazım arkadaşlar siz olmasanız ateş sönecek sizin üzerinizde mangal ziyafeti yapacam mk
35 Yorumla- +1 yıl
Sizi ateşte yanmak mı korkutuyor . Allahınızın cezalandırması bu kadar basit mi.
- +1 yıl
ahh o çetin gün gelse son nefesinizde korkudan müslüman olmak isticeksiniz ve olamıcaksınız islama bak ayrıca herşeyin en iyisi adaletlisi islamda sizin gibi bizim dinimize karışanlara soracak hesabımız çok öbür dünyada alacağımız var sizden ayrıca ateş için ibadet etmiyoruz Allah rızası için
Gizli Üye(30-35)+1 yılallah bana gösterdiği gibi sana doğruyu gösterir inşallah
50 Yorumla
+1 yıloku kuranın ilk ayeti de "oku" der zaten sen de oku.kararını kendin ver.inancında sana inançsızlığında pek bizi ilgilendirmiyor
31 Yorumla- +1 yıl
güzel bir cevap vermişsinde kuranın ilk ayetindeki oku kelimesi oku ve bilgilen anlamında değil davet et anlamındadır !
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirşey sorayım sana hiç zina yaptın mı?,kibirlimisin?,ateist birisiyle sevgili oldun mu?
13 Yorumla
Soran+1 yılAsla zina yapmadım. Ateist sevgilim olmadı. Asla kibir yanımdan geçmedi.
Cevap sahibi+1 yılO zaman dini bilmiyorsun,yanlış biliyorsun ve anlamak yerine başka arayışlara giriyorsun.
Bu çocuk oyuncağı değil hemen sıkıl başka birşey bul!
Cevap sahibi+1 yılSen hepiniz diyerek milletin içini nerden biliyorsun?Cehalet sende kol geziyor biraz aç öğren birşeyler. Bilmemek suç olmasada elinde fırsat varken öğrenmemek suç.
Ben hristiyanım önceden müslümandım isterseniz size neden hristiyan oldugumu atabilirim
08 Yorumla
Soran+1 yılİstersen anlat merak etmedim değil hani :)
- +1 yıl
Cahilere bakma sen. Hristiyanlik 100 kat daha mantikli. Incilin biryerinde yazmiyor bilem bana (yani tantriya) Dua edin niye, DIN kelimesi bikere bilem gecmiyor.
Hristiyanlar Tanri bana dua edin dedi niye dua etmiyorlar (demedi zaten) onlar Tanri sevgisinden Dua ediyorlar.
Bütün büyük dinlerden sadece Kuranda yaziyor bana Dua edin niye, DIN kelimesi sadece Kuranda geciyor.
Isa incilin , hic biryerinde insanlari öldürtmeye kaldirmadi, ama kuranin her yerinde öldürün yaziyor.
tatmin olmadığın bir kaç şey yazarsan daha kolay yardımcı oluruz
12 Yorumla
Soran+1 yılHer şeyde ama şimdi burda kanıtlama çabaları olacak. Hiç girmeyim dedim :)
Senin görüşün senin biliceğin iş beni ilgilendirmez naparsan yap ! <3
00 Yorumlaiçinde düşündüklerine karşı şüphe olmasa buraya yazmazdın zaten...her neye inanıyorsan
00 Yorumla
+1 yılMübarek ramazan ayında millet imana gelir sen.,.,
30 Yorumlaneler saçma geliyor sana ? bizide bilgilendir ?
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılsaçma gelen yönler nedir ?
00 Yorumla Git eşşeğe inan sen akhsgdags
20 YorumlaDiğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bizi İlgilendırmez. Yenı inancın hayırlı olsun
00 Yorumlaya bu sitede böyle çok ya da kıyamet yaklaşıyor
20 Yorumla
+1 yılGule gule...
20 Yorumladoğru yoldasın
21 Yorumla
Soran+1 yıl:))))))
hoşçakal ..
20 YorumlaBelli
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?