:?
Dişi seçer..
Erkek seçer..
ikisininin de seçimi önemlidir yaa..
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hayvanlarda olay biraz daha basit erkekler sürü içerisinde bir hiyerarşiye sahiptir alfalar, omegalar, betalar bu kurtlardada aslanlardada keçilerdede benzerdir alfa hepsini alır bu kadar basit yani dişilerde onu ister zaten doğada güçlü olan yaşar ve soyunu sürdürür güçsüz olan yok olur soyuyla birlikte , alfadan kalan dişiler varsa diğer erkekler bunlarla idare edebilirler. Birde o tür bir seçim yani dişinin erkeğe bakıp hmm fena değil gel bana pompala o zaman demesi nadirdir dediğim gibi güçlü olan dişileri cezbeder ve dişi birine verecekse buna verir zaten diğer erkekler alfanın gerisinde kalmıştır doğada çoğu ilişki erkeğin dişiye tecavüzü şeklindedir.
belkide böyle görünüyor dışardan eskiden insanlardada böyleydi (bu arada pembeli arkadaşlar dikkatini çekmiştir büyük bir nefretle dişi seçer hıh demiş işte erkek nefreti burdan gelir
milyonlarca yıl erkekler bunlara çok çektirdi tecavüz, bebek yapıp bırakıp gitme vs. yüzünden her dişi bireyin genlerinde erkek nefreti yatar bazılarında açığa çıkar)
insanlardada benzer bir sınıflandırma var geçerli bu alfa beta omega muhabbeti ancak güçlü olan ya da zengin olan şeklinde değil karakter meselsi pek çok etken var günümüz erkekleri %90
oranında beta bu dişi yalakası, karaktersiz, çirkef demek kötü ama böyle geriye kalanı büyük oranda omega %9,99 gibi buda sessiz sakin kendi halinde ağır abilerimiz oluyor
iyi çocuklardır. Çok az kısmı alfa işte alfalar soyların devam ettiricileridir bu yüzden dişiye farkında dahi olmadan sen benim köle kadınımsını manipüle eder ve dişi
istemsizce ona aşık olur nefret etse dahi kıçından ayrılamaz etrafında dolanır çünkü çocuğu onun soyundan olmalı alfa olan o kısacası (!) durum böyle kardeşim.
Dişi her zaman en güçlü ve en sağlıklıyı seçer ki genler diğer nesile sağlam ve sağlıklı aktarılsın.. İnsanlarda da erkek seçtiği için hep sağlıksız ve zayıf tipler çoğunlukta..
:D :D :D
Hayvanlar aleminde guzel olanlar hep erkeklr
Bknz , aslanlar ve yeleleri
Kuslar rengarenk olanlar erkek vsvsv
Bunlar kadin icin kavga eder genelde etkilemeye calisir.. kadinda en guzel veya en guclusunu seciyor. Ask var mı onlarda bilemem ama vardir heralde kadinlar seciyor
seçim olasılıgını barındıryorlar mıdır?
Rastgele mi?
seçimle mi?
Bir şekilde güçlü olan kazanıyo.. dizide ona izin veriyo yani seçim oluyo..
Dişide
peki biz seçimlerimizi gücümüze göre mi yapıyoruz? veya birleşmede güç müdür önemli olan?
Güçten ne anladığın önemli.. biz bir şekilde seçim yapıyoruz tabıkıde.. ama ölçüt olarak kim neyi alır bılemem..
bence seçim yapılmıyor ya çnkü seçim yapılsaydı bir dişiyle birlikte olur sonra onunla oldugu için herzaman onunla dewam ederdi ama bir dişiyle tek birlikte olmuyorlar.
Bağlılık ayrı seçim ayrı..
Seçim tabıkıde yapılıyor.. kendi genını en iyi şekilde aktarmak için..
iyiydi bağlılık değil ki bu bir tür seçim tarzı tabi seçim adı altındaysa.
Seçim olmasaydı disi beklerken erkekler aralarında rekabet edip güçlü olan dısıye hakim olma hakkı kazanmazdı..
iyiydi burda bir seçim yok ki burda kim yenerse o alıyo dişiyi ne dişiye seçim hakkı kalıyor nede kaybedene burda sadece kazanan ödülünü alıyor misali.
Ama dışı kazanana izin veriyo kaybedene niye vermiyo.. burda bir seçim yapmış oluyo..
hayır yanılıyorsun dişi bir ödül misali bekliyo kim kazanırsa o gelip alıyor eger cidden bir seçim meselesi olsaydı belkide dişi kaybedeni seçmek isterdi.
Belgeselde kaç kere izledim tek erkek dısıye hakim olmak istiyo dışı bir türlü rıza olmuyo..
çnkü dişi bir rekabette ödül olmak istiyo.
Rekabet olmadan bir erkeğe razı oluyo ama yeri geliyo başka bir erkeğe izin vermıyo..
ama en azından çogunlukla seçim sistemi yok.
Orda bir seçim doguyo olabilir..
Göremediğimiz..
belkide...
Cevap
22Cevap
Yalnızca Tavus kuşu erkeğini seçer.
Alfa olayı vardır. Alfa aslan, Alfa geyik, Alfa kaplan vs.
Bunlar dişilerini kendi seçer. Rahat takılırlar :D
Tavus kuşlarında dişi seçiyor, diğer hayvanları bilmiyorum o yüzden C dedim.
Hayvan var hayvan var. Erkeğinin bir kaç bin katı büyüklüğünde karadul cinsi örümcekler de var. Hem de çiftleştikten sonra erkekleri yiyorlar.
Dişi kur yapar erkekler çekim alanindaki erkekler onu elde etmek icin birbirleriyle yarisir ve biri malı götürür :D
Dişi seçer hatta belgesellerde sık karşılaştığım bir şeydir sürü içinde bir dişi için birbirini öldürebilirler ya da güçsüz olan dişinin seçmediği sürüden atılabilir
genellikle dişleri etkilemek için erkekler kur yapar
erkek havayı koklar dişinin hazır olup olmadığını anlar, dişi hazırsa yanına yaklaştırır sonra Allah ne verdiyse :)
Doğa kanunudur, her zaman dişi seçer, bu insanlardada böyledir ama dinsel ya da toplumsal kurallarla arkadan dolanma, ya da tecavüz gibi eylemlerle bu durumu saf dışı bırakmış insanlık.
Erkekler dişiyi seçer sonra başka erkek varsa aynı dişiyi secen onla kapisirlar kazanana dişi boyun büker...
Bazi disiler olduruyormus belgeselde izlemiştim erkek hayatta kalmak icin.
bence cevap sende cnku o alemin krali sensn hayvan.
Belgeselde gördüm kapışıyorlar :D Kazanan öyle yani sadaasda
kardeş tüm evrende kız/kadın seçer bu böyle bilinsin :)
genel olarak dişi seçiyor.
Sen nasıl erkeksi hayvansın :P
dürüst
o alemden değilim bilmiyorum 🙄
Aranan kan geldi :)
😂😂
Onlara sormak lazim 😂
disi secer ama erkek mucadele eder
🙊🙈
Maymunlarda nasılmış durum :P
:) :)
Eveet.. Kızıma dokundurtmam valla :D :D
Tabikide :D :D
Evet dün bütün gece onla uğraştık.. bugün biter.. şato yaptık kızıma şato :D :D
@trance12fusion naptin bitti mi evladının yuvası?😀
Yok.. ben okuldayım sabahtan beri dün ekmıstım.. akşam devam edicez..
Ks deyim ya ders sarmıyo.. mühendislik matematiği öğk.. devamsızlık dolduda :)
O kesin taıple İsraile gidip geliyo gerçi hayırcı ama :D :D
Ahahaha abilik taslardı :D :D :D
Gelince yazar o :D :D
Abiler olmuş kurabiye :D :D
Kızdırayım da yağdırsın gelince :D :D
Ahahaha :D
Neler dedin zamanında hayvana kimbilir :) bir ses etseydin yanasırdı o..
bir dokun artık mınnaka :)
Yav sende beni canavar ettin iyice kendisi yaptı önce ılımlı yaklaşmış olsaydı şimdi onu seviyor olacaktım ama o öyle yapmadı her sabah karşıma korkuluk gibi çıkıp yüreğimi ağzıma getirdiği için ağzıma ne gelirse söyledim şimdi hayvan olduğunu anladı şimdi ise ben alıştım o kaçıyor😀😀😀 ama merak etme birgün o pozu vereceğiz birlikte😀😀
:) :) al onun gönlünü.. merakla bekliyorum güzel pozunuzu.. seslenınce gelmiyo mu..
Kavuşun artık yoksa sinan setini atıcam :D :D
Buarada o cinsler çok akıllı oluyo sogutmusun sen onu kendinden.. anlarlar çoğu şeyi..
:) :) çekilin artık bir Selfıe
Böyle bir poz bekliyorum mınnaktan
https://hizliresim.com/qbvbnZ
Ahahaha evet.. :)
bir videosu var kızımın harıka..
Evet :) :)
Günaydın.. ee selfıe nerdee :)
Harika ahah :) sevdin mi..
Guzeel :) dokundun mu mınnaka..
Ahahaha :) bir oksa şunu artk
Yok ya güzel cıkmısınız. Mınnak biraz uzakta ama..
Ahahah :) güzel ogretıyon mınnaka.. bir temasa gir ama mınnakla once
@bycarlito patron seni merak ediyoruz artk
Alışır tabi ablası.. :) patron bosladı ks yi ya.. haliyle bızıde :/
Günaydın.. hadi ya tüh bak şimdide o kacıyo :)
:D :D :)
İyi zıpır zıpır valla.. oyun istiyo sürekli.. bahçede oturuyoz beraber Şu an ..
Yıcek bıseyle yaklas..
Var gidicem :) sabah keyfi yapıyoz :)
Çilekli nesfıt al bitane bakkaldan tahıllı sevyıolar onu :D
Ahaha :D
:) :) 2 lira be abartma..
:) :) :)
Heralde yani biliyorum ztn :)
:))) @trance12fusion nerelerdesin abin geldi:)
:D :) reız kayıp balık nemoyu geçtin ha..
Sende de ne laflar varya @trance12fusion supersin ya😀😀sanirm yine kayıp
Bizde sözcük bol :)
:) reız yine firarda ya..
Yoo ben burdaym.. okuldaym.. vizeyi beklıyom..
Kim bilir napıyo ya.. balkonu dagıtmıstır :)
Toplarız ya kızım için feda olsun :D
Ayakkabılarımıda dıslemıs zaten :D
:D dıslemıyoda ağzıyla tutuyo elimi kolumu oynarken :)
Evet seviyo tabi :) ama çok yılışık olmasın diye fazla oynamıyom..
İyilik senden :) e soru ıstıyodun :D
@bycarlito gün aydınlar olsun..
Evde işler güçler dün gezmeydi bugün böyle sizde :)@bycarlito. @trance12fusion
VAlla bugün geziyorum bende kendime ayırdım bu günü kardeşim @trance12fusion sen neler yapıyorsun
@bycarlito iyilik valla güzel geçiyo çeşmede ot festivali var Alaçatı cıvıl cıvıl..
Ooo @trance12fusion iyiymiş ne güzel cıvıl cıvıl kısmı olan nedir?:)
İnsanlar ve otlar :) :D coo kalabalık..
Disi secer erkek etkilemeye calisir
Ben bütün alemlerde dişi diye düşünüyorum😊
Sanmam..
Ahaha yanlış kişilere soruyorsun kardeş 😂
Hadi ya ahaha ne biliyim ks'de bilen çıkar dedim ahahaha
Ahaha çıkar çıkar o alemi çok iyi biliyor bazıları😂
Dişi seçiyor tabii ki.
İzlediğim belgesellerde hep dişi seçiyordu.
ne ayaksın sen yaa ikide bir sorularına davet ediyosun küfür edicem sonunda
Hayırsız bıraktım takibi yok ol..
kurtuldum mk sie
Başka kelime bilmezsin sen ztn ayıogluayı
kes la top musun nesin mk yazma
Ne bilim ben be😑😑
Dişi secer tabikide bir cogunda
Dişi seçer
dişi
disiii
Hiç bilmiyorum
Dişi