20 yaşında Porsche Turbo 911'e binen kız ile benim aramda ne gibi bir fark var?

Ulan böyle bir şey olamaz arkadaş ya, bu nasıl bir ülke?
Ben yeniköy'de yaşıyorum geçen gün yürüyüşe çıktım,20 yaşında kız, altında porsche turbo 911 1 triliyona yakın fiyatı var, bu kız nasıl onu alıyor arkadaşlar?
Benim dünyada tatmadığım deneyim kalmadı, Allah başta sağlık nasip eylesin ama Allah niçin bana vermiyor da ona veriyor onun ne gibi özelliği var? niçin dünya adaletsiz?
Kim bilir babası mı aldı? yoksa erken yaşta evlendide kocası mı aldı?

Ertesi gün yine yeniköyün sahil bitimine geldim, sahile sıfır eski ırak konsolosluğunu bilen bilir, yeniköy park karşısı.
3 tane lüx araba park edilmiş, birisi m6 diğeri range lover diğerkisi mercedes ve tesadüfe bakın plakaları
34 AK 0001
34 AK 001
34 AK 06
Benim babam askeri ücreti alabilmek için 30 gün 12 saat boyunca çalışıyor, annem ve ablam ayrıca ben yine aynı şekilde, ekmek parası için kıçımızdan ter akıyor, bizim neyimiz eksikte bu insanlar denize 0 konakta oturup 34 ak plakalı araçlarla yeniöyde cirit atıp genç kızlar belkide hiç binemeyeceğim araçla gazlıyor.

Dünya gibi adaletinin mına koyayım!
Allah zaten iyi insana parayı haram kılmıştır, sürün kulum diyor, sağolsun, buradan gücüne gitmesin saygım sevgim sonsuz ama dediğimde en ufak yanlış yok.
Yinede çok şükür sağlığımız var.
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar ben uyuyorum belki rüyamda nasıl para kazanacağımı görürüm.
20 yaşında Porsche Turbo 911'e binen kız ile benim aramda ne gibi bir fark var?