Gizli Üye(30-35)+1 yılBirisi birine ananin...'na domates koyup salca olana kadar biplerim onu demisti😅 iiggrenc ya neler diyorlar karaktersizler
61 Yorumla- +1 yıl
hahaha Güzelmiş ama :D
En İyi Cevaplar
+1 yıl. m. n. s. çt. ğ. m
01 Yorumla- +1 yıl
Değişik bir fantazili küfür :D
+1 yılAnanın Amine ağaç diker gölgesin de Seni biplerim
Anının amine Salıncak kurar sallana sallana seni biplerim
:D :D70 Yorumla
+1 yılsenin ananı dudklu tencereye koyar otture otture... yaparım küfürü eden 11 yaşında bir çocuk qwqwqww
122 Yorumla- +1 yıl
hahaha güzelmiş :D
- +1 yıl
hehehehehe 11 yaşındaki çocuk 5 cm lik lilisiyle öyle küfür etti ısde:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Senin kullandığın arabanın egzoz emisyon Pulunu onaylayanin avradini skim ananın kıllı * * sülalesini hadi ordan pislik senin ananı avradını soyunu sopunu gelmişini geçmişini * bacım evladı senin toprak altındaki ananın * tabutun tahtalarını sokar ananın * yaprak tüneli yaparım ananı bacını doğduğun köydeki eşeklere hadi ordan ananın * at kardeşim sokar ananın * titreştiririm ananın amında şampanya patlatayım ananı bacım yapar para karşılığı herkese hadi ordan bunu gören babanın popon ananın südyenini sokayım sonrada ikisinide bağlayıp brasıza gönderip johnny sinse hadi ordan senin anan orada burada olmuş hayat kadını getir burraya biraz da biz * sizde para kazanırsınız ulan bacım çocuğu senin sülalendeki bütün kadınları bacım yapayım ya güzel kardeşim anasının * koduğumunun bacım çocuğu ananın ağzına klozet sokar umumi tuvalet yaparım anne karnında iken dayı kardeşim yemiş bacım çocuğu genetiğini hadi ordan soysuz iti ananın * mazot döker patır patır * pancar makinesi gibi böyle tatatatata senin ananı kukusu morarıncaya kadar * yer daşşa anasına jetsiki ile daldığımın bacım evladı senin anan sana hamileyken köprü altlarında kafana ecnebi kardeşim değmiş. ananın * ip asar sallandırırım seni. bak ananı ben * sana hadi ordan, bacım attırdığı, ananın * afrika da * yüzü görmemiş kabilelere hadi ordan, ananı düz yatırır, ters *. bacım fırlattığı! ananı * ocağını söndürürüm. ananın * dikiz aynası takar ananı geri geri *. annenin jigolosu olurum., seni ananın amından çıkan kan ile boğarım ananın amında çin ordusu manevra yapsın. senin ananın * traşlarım. döner kesme makinası varya böyle bızzzt, bızzzt. eşeklerden fayda yok ananın * at gibi girerim senin. senin ananın * kilit çakar anahtarı denize atarım. ananı patosla kovalayayım, ananın üstüne biçerdöver süreyim, tutayım ananı ayçiçek sapıyla döveyim, ananın * tırnak makasıyla doğrarım ananın * beton dökerim rızkınız kesilir. ananın * ecdadını ruhunu * senin halanı gözünden küçük çocuğunu özünden enişteni popon *. ananın amıyla götü arasındaki mesafeyi çizgi haline getirene kadar *. ananın basur memeleriyle kulak memelerini kesip köpeklere attığımın *. anasını ters yatırıp düz hadi ordan bacım evladı senin 7 ceddini hard core * sülalesiz kaşarın doğurduğu bak önce ananı ben * sonra babana hadi ordan en sonunda ananla babanı mahallecek * senin bacını paratonere bağlar yıldırım hızında * oradan çıkan enerji kaynağı ile ülke kalkınır kardeşim ananı senin ölmüşlerinin ruhlarını * onlara işkence yaptırırım ananı battal gazi gibi parenda ata ata * ananın * öyle bir boşalırım ki bbc volkan patlaması oldu şeklinde haber yapar senin ananın * mazot döker pancar makinesi ile patır patır * ananın * aseton döker yana yana ananın amcığını * bacım sıçtığı anaın * önce ben * sonra babana hadi ordan en sonunda ananı ve babanı mahallecek * it oğlu it babası yaşar ebesi aşar anası kaşar anneler gününde anana kardeşim hediye edeyim ananın * teletabinin antenlerini sokar göbeğindeki televizyondan ulusal p*rno yayını yaparım ananı özgürlük heykelinin yanmayan meşalesinde * şehri duman ederimhollywood[15:33]bulvarında donla gezen ananın * topuklu ayakkabı sokayımananı ikiz kulelerinin yedinci katına cıkartır * uçakla girerim.. ananın o dazlak kafasına teflon tavayla vurur sersemletir *. ananın buruşmuş * tefal ütü basar dümdüz ederim. ananın * windows 7 kurar mavi ekran hatası verinceye kadar *. ananın * telefon kablosu sokar paralel hattan bacını * gardolapta tangasını arayan ananın kafasını dolap kapagına sıkıştırır müjde ar gibi * dağdan inmediği için yüzme bilmeyen ananı büyük pasificte 1 ton boşalan beyaz balinalarla beraber * olimpiyat yüzme şampiyonasında altın madalya kazandırırım kırmızı eşarp giyip ormanda kırmızı başlıklı kız gibi takılan anana kurt gibi yaklaşır * param parça ederim ananı fakir mahallenizde yanmayan sokak direğine bağlar * * trafoyu patlatırım hani benim gençliğim nerde diyen bacım cocugu seni. tavşan kostümü giyip fotoğraf çektirince kendini playboy dergisinde kapak sanan ananın * evdeki elektrik süpürgesini sokarım ananla karşılıklı salsa yaparken piste takla atarak giren bacım çocuğu kardeşini popon * ananla karşılıklı * ay çekirdeği çitletirim kabuklarını babanın suratına fırlatırım evde göbeğini yere deydirerek şınav çekince kendini atletik sanan abini popon *... saclarını arkaya tarayınca kendini tarık akan sanan babanıda popon *... tokyo drifti izleyip köyde traktörle drift yapmaya çalısan abinin popon kamyonla gireyim.. kilotlu çorapla denize giren kız kardeşinin kafasını suya sokup bogulana kadar *.. ananı çin seddinin üzerinde * felix uzaydan atlamaya korkar.. googleye türbanlı karı * yazan dedeni popon *. camiden tabut çalıp dedesine tabut satan ananı tabutun icinde * öldürürüm... ananın * kolumu sokar kücük kardeşlerini çıkartırım ananı neil amstrongla beraber aya çıkartıp * hardcore movie alırım altın portakal film festivalinde aldıgım ödülü ananın * sokarımananın * harry potterin asasını sokar kücük kücük büyücüler cıkartırım.. ananın * pandora kutusu sokar icinden tavşan çıkartırım ananın * duracel pill atar 10 kata kadar daha güçlü *. ananı national geographic belgeselinde * insanlar arslan çiftleşmesi görür.. ananın * 5+1 hoparlör sokar kolonları titretirim ananı hollandadaki altın portakal film festivaline götürür * portakal ağacını sokarımanana gerilla kostümü giydirir şanlı türk ordusunun icine atıp harmandalı oynattıktan sonra * c4 yerlestirip havaya ucururumananı ramsstein konserinde pistte * du hast şarkısını tersten okuttururumbabanın o kokmuş corabını ananın * sokarımananı galatasaray fenerbahçe derbisinde kale yapar musa sow gibi hatrick yaparımkaradenizin cılgın dalgalarında sörf yapmaya çalışırken diye fotograf cektiren bacının * sörf tahtasını sokarım ananın * nokia 3310 sokar polifonik müzik eşliğinde *. ananı klavyemin üstünde * paintte yaprak resmi cizip kız kardeşine gönderirim ananı jerry kılıgına sokar tom gibi kovalarım elbet bir köşede yakalar *. hain antuan diye haykıran kız kardeşini atımın üstünde yan giderken * öldürürüm. ananı afrikada * kıtlığı yaşayan 3 bacaklı familyasının arasına atar paramparça olana kadar *. ananı bruce lee gibi havada 30 parande atarak * ananı madrit stadınnın orta sahasında * 70 milyon ispanyol ollaa diye bağırır.. ananla karşılıklı okey oynayım okeyi ananın kafasına vurayım beyin tramvası geçirirken * ananın * polis jopu sokar ay memur bey lütfen yavaş olun diye çığlık attırırım ananı hamit gibi 365 gün * geriye kalan 6 saatte direğe vururum ananı ağrı dağının eteğinde * ibrahim tatlıses halay çeker ananın * kemençe sokar üzerinde horon teperim alt alta ben bacım çocuğuyum yazınca kendini akrostiş şiir yazdım sanan bacım çocuğu ananla yamyam ayininde karşılıklı barış çubuğu içer totem heykelinin tepesine oturttururum inşaat direğinde striptiz yapmaya çalışırken bacağını kıran ananın kafasına[15:34]atar bayıltıp * senin ben zürriyetini * * koduğumun bacım yavşağı senin ben gelmişini geçmişini * senin ben ananın * morarana kadar * babasını halasını hadi ordan pislik ananın kıllı * alkol dökerim * * döllü kolonya yaparım * koduğumun küfür etmicem bacım senin babanneni köyde ahırda eşeklerle beraber * ben ananı * bacım evladı arkadaşım nanı bacını * o ananın koca mememlerini * * patlatırım o ananın kıllı * * * kardeşim kafalı popon c4 patlatır sonra mazot döker * * alev aldırırım öylece yanarsın bacım çocuğu ananın külliyatını evveliyatını * senin * yurdunu hadi ordan güzel kardeşim israil dölü seni öyle bi * jonny sins in gözleri yaşarır ayakta alkışlar öyle bi * seni bbc den kameralar gelir banada p*rno oscar ödülü verir ananın * kazık sokar çatur çutur * * senin ben ananı avradını * * canım arkadaşım bacım pislik güzel kardeşim senin anananın * mazot döküyümde patır patır * kardeşim anansını hadi ordan canım arkadaşım dal kardeşim senin ananı domaltıp gece gündüz * kardeşim anasına boşaldığımın malı senin ananı avradını soyunu sopunu * ananın * bezbol sopası sokar bacınla ananın amında bezbol oynarım popon ıphone sokar sonrada çaldırır vibratör niyetine popon titreştiririm ananın * nane sokar * * sakız yaparım sonrada o sakızı ananın popon sokarım ananın memeleriyle boks yaparım senin ananı malkoç oğlu gibi kaleden kaleye atlayarak * ananın * salatalık sokar * * turşu yaparım ananın ağzına at siki sokar sonrada ananı denizde jetski ile gezdiririm sonra kayalık bir yerde durup ananı * * denizi dölle kaplarım it oğlu it bacım çocuğu ananı süryani kilisesine götürür orada ananı rahiplerle * sonra ananın * çarmıh sokar ananı * * hristiyan yaparım ananın * teletabinin antenlerini sokar göbeğindeki televizyondan ulusal p*rno yayını yaparımananı özgürlük heykelinin yanmayan meşalesinde * şehri duman ederimhollywood bulvarında donla gezen ananın * topuklu ayakkabı sokayım ebesinin kıllıa amcığının ortalarından sağ ve sola açı yapmış dillerini hadi ordan evladının ta annesini böyle tavana asiim şut saatiyle maç saati arasındaki fark boyunca anneni çatur çutur kız arkadaşınla beraber götürrüken kim engelleyebilir ki ebenin * dikine * gözlüğünün sapını * kodumun açtırma ağzını sever yüzünü * popon * anzorotun antilop taşşaa yalamış versiyonu seni seni taburenin üzerine çıkartıp berber çırağıyla beraber halaay çekerken hepinizin tek tek * koymak üzere yola çıkan konvoyun ta 4 tekerini skim desen de ananı bir * baban ayakta alkışlar diye tahmin etsende kardeşim oturmak zorundasın * çünkü beyninin sol lobunu akşam simidi gibi çıtır çıtır götürmüşler diye beklesnde boşuna çünkü seni cem uzanın seçim kampanyasında * seni * kodumn konvoy beyinli ibişi kardeşim sol bölgesine muhtaç kalırken tabutta sever seni * koyim di mi kardeşim başı bu dünyanın en uzun küfrü olsa nolur * atmosfer i traposferi magma katmanına başım girsin sana da sıra dağlar ve toroslar girsin * koyim balta girmemiş ormanlar sana grisin girsin de çıkamasın derkeen klavyenin tuşları istanbulun kuşları popon girdi di mi at kardeşim rosto şekli almış kavayleyi * gibi al içine içinde kalsın ki akıllansın aklını hadi ordan akılsızının kardeşim silüeti ebenin * 3 yıl 10 ay mahkum edilsin * kodumun yargısında infazını skim senin senin mezarını skim * kodumunun salağı gibi gözüken 3 başlı kardeşim girsin sana senin ayakkabının tabanını skim senin reji ekibinin * koyim prodüktörünü skim cast ekibindeki akan yazıları skim popon akan yazı derken star warstaki darth wader ın o kara maskesini skim ben o siyah pelerini yere sariim üzerinde manitasını skim * kodumunn jedi si jedi demişken türkiye ye gelmesi yalan olan amerikalı grup jedi mind tricks i skim ki amerikalı diyince aklıma 35 yaş üstü kardeşim gelmiş jenna jamesson geldi onun da * koyim herkes hadi ordan onu ferre filmlerinde başrol oynayarak at kardeşim da bu yıl tek aday olarak gösterildi hele onun yanında dolaşan o kısa boylu esmer kızı boğaz köprüsünde gişe de beklerken ücret ödendi yazısı belirdiği anda sağ taraftaki polis kordonu eşliğinde skiiim * koduuumunun kardeşim görünümlü at insanının ta sakasını hadi ordan saka çükü kılıklı ibişovski. şu anda aldığımız bir habere göre ebenin * Ankara gündeminde canlı canlı skiolarmış ben öyle duydum duydum ki unutmuşsun kardeşim rengini sikten göte akışlarla * yaşıyorum dertli amlara giren işte ben zeki müren balığını skim * koyim rexin ora yokuş aşşaa girsin popon at taşşaa otur taşşa da gel bi başaa kardeşim wahşi başşaaaaaa * kodumun yavşaaaaaaaaa seni· internete koysalar hostunu gardi domainini ben * * kodumun blogunun da * kordum ama koyamıom şu an bunları yazdığım klavyemin enter ını skim * koyim o ne biçim enter öyle hele klavyemdeki space tuşu sana girsin * koyim klavye sana girsin işlemcim ve gforce um da annene hediyem olsun * beyinli ibişcanlı * kodumun yatık batığı senii seni var ya titaniğin batık bölgesinde skiim seni seni güvertede skim de tüm tayfa gaza gelsin onlarda seni sevsin * kodum iskele alabandayı duyduğum anda kardeşim havada kardeşim otur başım girsin sana yarısı anana yarısı babana yarısı manitana kaç tane yarısı var diye sorma * kodumun meraklısı tüm tayfa sikio seni kardeşim motorize ekibi ebesinin * siktğiminin deniz kara ve hava güçleri seni teker teker oturtur koltuğa bağrır o duruşa bi vuruş kaç kuruş diye * yolunu hadi ordan yaraaak başlı insan görünümlü at kuyruklu ibiş * güzel kardeşim seni msn de eklerim offline offline *. msn live ın son eklentisi yüklenirken % 72 olduğu zaman ananın * öyle bir koyarım ki direk download biter. senin gibi güzel kardeşim nuri alço sikse o bile yarıda bırakır gibi gözüksede kardeşim oturursun. kosovalının * koydurtma şimdi bacım yan gelip yan yatarken osururken çıkardığı birey *, ağzının iç dokusunu * senin, senin var ya sinirlerini * * kodumun taslak halindeki bacım , canım arkadaşım bıkmayan kaşar, seni mtv'nin bitch sixteen programında gösteri yaparken *, seni mr. marcus * * çoğaltır * koyim duygularına attırayım da duygu seli olsun kaşarlanmış küfür etmicem bacım * benchten gelip katkıda buluniim çekoslovakyalılaştıramadıklarımızın ebesinin kıllıa amcığının ortalarından sağ ve sola açı yapmış dillerini hadi ordan evladının ta annesini böyle tavana asiim şut saatiyle maç saati arasındaki fark boyunca anneni çatur çutur kız arkadaşınla beraber götürrüken kim engelleyebilir ki ebenin * dikine * gözlüğünün sapını * kodumun açtırma ağzını sever yüzünü * popon * anzorotun antilop taşşaa yalamış versiyonu seni seni taburenin üzerine çıkartıp berber çırağıyla beraber halaay çekerken hepinizin tek tek * koymak üzere yola çıkan konvoyun ta 4 tekerini skim desen de ananı bir * baban ayakta alkışlar diye tahmin etsende kardeşim oturmak zorundasın * çünkü beyninin sol lobunu akşam simidi gibi çıtır çıtır götürmüşler diye beklesnde boşuna çünkü seni cem uzanın seçim kampanyasında * seni * kodumn konvoy beyinli ibişi kardeşim sol bölgesine muhtaç kalırken tabutta sever seni * koyim di mi kardeşim başı bu dünyanın en uzun küfrü olsa nolur * atmosfer i traposferi magma katmanına başım girsin sana da sıra dağlar ve toroslar girsin * koyim balta girmemiş ormanlar sana grisin girsin de çıkamasın derkeen klavyenin tuşları istanbulun kuşları popon girdi di mi at kardeşim rosto şekli almış kavayleyi * gibi al içine içinde kalsın ki akıllansın aklını hadi ordan akılsızının kardeşim silüeti ebenin * 3 yıl 10 ay mahkum edilsin * kodumun yargısında infazını skim senin senin mezarını skim * kodumunun salağı gibi gözüken 3 başlı kardeşim girsin sana senin ayakkabının tabanını skim senin reji ekibinin * koyim prodüktörünü skim cast ekibindeki akan yazıları skim popon akan yazı derken star warstaki darth wader ın o kara maskesini skim ben o siyah pelerini yere sariim üzerinde manitasını skim * kodumunn jedi si jedi demişken türkiye ye gelmesi yalan olan amerikalı grup jedi mind tricks i skim ki amerikalı diyince aklıma 35 yaş üstü kardeşim gelmiş jenna jamesson geldi onun da * koyim herkes hadi ordan onu ferre filmlerinde başrol oynayarak at kardeşim da bu yıl tek aday olarak gösterildi hele onun yanında dolaşan o kısa boylu esmer kızı boğaz köprüsünde gişe de beklerken ücret ödendi yazısı belirdiği anda sağ taraftaki polis kordonu eşliğinde skiiim * koduuumunun kardeşim görünümlü at insanının ta sakasını hadi ordan saka çükü kılıklı ibişovski. şu anda aldığımız bir habere göre ebenin * Ankara gündeminde canlı canlı skiolarmış ben öyle duydum duydum ki unutmuşsun kardeşim rengini sikten göte akışlarla * yaşıyorum dertli amlara giren işte ben zeki müren balığını skim * koyim rexin ora yokuş aşşaa girsin popon at taşşaa otur taşşa da gel bi başaa kardeşim wahşi başşaaaaaa * kodumun yavşaaaaaaaaa seni· internete koysalar hostunu gardi domainini ben * * kodumun blogunun da * kordum ama koyamıom şu an bunları yazdığım klavyemin enter ını skim * koyim o ne biçim enter öyle hele klavyemdeki space tuşu sana girsin * koyim klavye sana girsin işlemcim ve gforce um da annene hediyem olsun * beyinli ibişcanlı * kodumun yatık batığı senii seni var ya titaniğin batık bölgesinde skiim seni seni güvertede skim de tüm tayfa gaza gelsin onlarda seni sevsin * kodum iskele alabandayı duyduğum anda kardeşim havada kardeşim otur başım girsin sana yarısı anana yarısı babana yarısı manitana kaç tane yarısı var diye sorma * kodumun meraklısı tüm tayfa sikio seni kardeşim motorize ekibi ebesinin * siktğiminin deniz kara ve hava güçleri seni teker teker oturtur koltuğa bağrır o duruşa bi vuruş kaç kuruş diye * yolunu hadi ordan yaraaak başlı insan görünümlü at kuyruklu ibiş * güzel kardeşim seni msn de eklerim offline offline *. msn live ın son eklentisi yüklenirken % 72 olduğu zaman ananın * öyle bir koyarım ki direk download biter. senin gibi güzel kardeşim nuri alço sikse o bile yarıda bırakır gibi gözüksede kardeşim oturursun. kosovalının * koydurtma şimdi bacım yan gelip yan yatarken osururken çıkardığı birey *, ağzının iç dokusunu * senin, senin var ya sinirlerini * * kodumun taslak halindeki bacım , canım arkadaşım bıkmayan kaşar, seni mtv'nin bitch sixteen programında gösteri yaparken *, seni mr. marcus * * çoğaltır * koyim duygularına attırayım da duygu seli olsun kaşarlanmış küfür etmicem bacım
150 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılhakemmm. senin elindeki düdüğün içindeki dönen leblebiyi s. k. m.. ömrümce unutmam bu küfürü :)
62 Yorumla- +1 yıl
Güzelmiş :D
- +1 yıl
hiç unutmuyorum. alisamiyende. galatasaya 5 attıgımız mac
mac sonucu
6s 2 kocaelispor 5
halada hakemın düdüügüne küfür :)
+1 yıl20 YorumlaElini ayarını dört parmağını mikerim bu sadece chefin elinden düşen bıçak yüzünden büyük chefin söylediği küfür 😈😈😆😆
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kız statda söyledi bu sözü hakeme heralde anan kutsalda babanın ya dedi ben şok ben iptal
32 Yorumla- +1 yıl
Kız holiğan galiba :D
Cevap sahibi+1 yılBilmem ama cok fenaydı 😂
- 20 Yorumla
+1 yılBağırsağını çıkarır seni bağlarım, kanın tükenene kadar da karşına geçip, nasıl geberiyorsun diye bakarım lan itoğlu!!!''
01 Yorumla- +1 yıl
Bunu ede arkadaşta fena bir fantazi varmş :D
+1 yılananı boğaz köprüsünde s**kerim hem asya izler hem avrupa 😊😊
50 Yorumla
+1 yılananın a*ına asfalt döşer, üstünde patinaj çekerim
24 Yorumla- +1 yıl
iki roman kadın tartışması
-abe kocam s*ksin seni be
-s*ksin be, s*ksinde a*mc*k görsün - +1 yıl
ananın a*ına ağaç diker, gölgesinde bacını s*kerim
- +1 yıl
abe gızan bunlar da çok ii bea :D
- +1 yıl
ilk yazdığım küçüklükten beri bildiğim ama kimseye etmek kısmet olmayan bir küfürdü.
diğerlerini netten arakladım hemen.
roman kadınların ki bir başyapıt niteliğinde :)
+1 yılSenin üretimine harcanan enerjiyi
52 Yorumla- +1 yıl
Bak bu da güzel di :)
- +1 yıl
Bunu birine twitterda demişim bende yeni keşfettim 😅
Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Olmaz çok ayıp olur herkes kaldıramaz bu küfürü 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılananın çiçeğine saglık
16 Yorumla- +1 yıl
ananın çiçeğine saglık
- +1 yıl
Çiçekler önemli tabi :D
- +1 yıl
neyse sen anladın :)
- +1 yıl
Herkes anladı sıkıntı tınne :D
- +1 yıl
keçamın delal 😏
- +1 yıl
Spas dikim delal ;)
+1 yılseni boğaz köprüsünde.. kerim. iki kıtaya rezil olursun.
bundan yaratıcısını duymadım...10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAllah kayinvalidene uzun omur versin
33 Yorumla- +1 yıl
ooo bak bu baya ince :D
Cevap sahibi+1 yılValla hem yerde soylenir hem her turlu gideri var :))
- +1 yıl
aynen öyle :))
hakem. o. topu al anankine sok orda top. oyna :)
13 Yorumla- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=33sW0K5tfpg en efsanesidir :D
bu benim kendi küfürüm : annenin 4m1n4 mjolnirİ'in sapını sokar hulk'a diktiririm :))
00 Yorumla
+1 yılVizyonsuz bacım çocuğu
11 Yorumla- +1 yıl
hahaha Güzelmiş :D
gece gece bu tıp soruda garıp 😂
02 Yorumla- +1 yıl
Normal değiliz :D
sen niye bu gün küfüre taktın :)
00 Yorumlaay yok terbiyem engelliyo😂
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılananın ammmına yumruk atam
00 Yorumla
+1 yılG... den şılıngayla kasn alırım🤣🤣🤣🤣
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. s*kini s*kiyim sanırım çok garip çünkü düşününce
10 Yorumla
+1 yıltatlim gece gece sikayet almak istemem😂
04 Yorumla- +1 yıl
sansürle, bir şey olmaz. meral ettim
- +1 yıl
meral değil, merak :)
- +1 yıl
uyuyamazsin sonra 😂
- +1 yıl
uyumayacağım ki zaten :) gönder gelsin
+1 yılsick dear dean year a buy rock tick tear
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
+1 yılYok söylemeyeyim şimdi :D
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılananı pentagonda dondure dondure s*keyim
00 Yorumla Kardeş payında geçiyordu :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni s*ker cogaltirim
10 YorumlaÇok uzun biplersem güzel olmaz
01 Yorumla- +1 yıl
Yoruma yaz gitsin :)
Şimdi nerene sövüyüm senin -.-
00 Yorumlaağzına salıncak kurar sallanırım :D
00 Yorumla
+1 yıls*ki çarşafa dolandı yine amnakoduum
00 Yorumla
+1 yılananı potaya asarım kıçına smaç basarım
00 Yorumla
4 aysikini padişah sananın popon vezir *
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİste yazamam buraya aci açık
00 Yorumla
+1 yıl@DenizArin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam şart koşuyor;
Anam avradım olsun kiiii00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. biplemem 😂😂😂
00 YorumlaOki.
00 Yorumla
+1 yılKüfür etmem.
00 Yorumla
+1 yılküfürbedeni. seveyim
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılkuufure karsiyiz
02 Yorumla- +1 yıl
lan fenerliyimm 😡😡
+1 yılNe yapacan
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası