• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Kişilik & Karakter

Bu zamana kadar duyduğun en yaratıcı küfür?

Gülfidan34
Gülfidan34 Takip Et
Yoda Yaş: 35
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
Lütfen bazı noktaları bipleyelim :D :D
Bu zamana kadar duyduğun en yaratıcı küfür?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Birisi birine ananin...'na domates koyup salca olana kadar biplerim onu demisti😅 iiggrenc ya neler diyorlar karaktersizler

6
    1 Yorumla
    • Gülfidan34
      Gülfidan34
      +1 yıl

hahaha Güzelmiş ama :D

Yorumla

En İyi Cevaplar

• bizenepeki
    bizenepeki Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

. m. n. s. çt. ğ. m

0
    1 Yorumla
    • Gülfidan34
      Gülfidan34
      +1 yıl

Değişik bir fantazili küfür :D

Yorumla
  • HüzünlüPanda
    HüzünlüPanda Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 77%
    +1 yıl

Ananın Amine ağaç diker gölgesin de Seni biplerim
    Anının amine Salıncak kurar sallana sallana seni biplerim
    :D :D

7
    0 Yorumla
  • CanımSıkılıyorBee
    CanımSıkılıyorBee Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 64%
    +1 yıl

senin ananı dudklu tencereye koyar otture otture... yaparım küfürü eden 11 yaşında bir çocuk qwqwqww

12
    2 Yorumla
    • Gülfidan34
      Gülfidan34
      +1 yıl

hahaha güzelmiş :D

Yorumla
    • CanımSıkılıyorBee
      CanımSıkılıyorBee
      +1 yıl

hehehehehe 11 yaşındaki çocuk 5 cm lik lilisiyle öyle küfür etti ısde:)

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

7

Cevap

37

Cevap

• Meteh_ann
    Meteh_ann Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    +1 yıl

Senin kullandığın arabanın egzoz emisyon Pulunu onaylayanin avradini skim ananın kıllı * * sülalesini hadi ordan pislik senin ananı avradını soyunu sopunu gelmişini geçmişini * bacım evladı senin toprak altındaki ananın * tabutun tahtalarını sokar ananın * yaprak tüneli yaparım ananı bacını doğduğun köydeki eşeklere hadi ordan ananın * at kardeşim sokar ananın * titreştiririm ananın amında şampanya patlatayım ananı bacım yapar para karşılığı herkese hadi ordan bunu gören babanın popon ananın südyenini sokayım sonrada ikisinide bağlayıp brasıza gönderip johnny sinse hadi ordan senin anan orada burada olmuş hayat kadını getir burraya biraz da biz * sizde para kazanırsınız ulan bacım çocuğu senin sülalendeki bütün kadınları bacım yapayım ya güzel kardeşim anasının * koduğumunun bacım çocuğu ananın ağzına klozet sokar umumi tuvalet yaparım anne karnında iken dayı kardeşim yemiş bacım çocuğu genetiğini hadi ordan soysuz iti ananın * mazot döker patır patır * pancar makinesi gibi böyle tatatatata senin ananı kukusu morarıncaya kadar * yer daşşa anasına jetsiki ile daldığımın bacım evladı senin anan sana hamileyken köprü altlarında kafana ecnebi kardeşim değmiş. ananın * ip asar sallandırırım seni. bak ananı ben * sana hadi ordan, bacım attırdığı, ananın * afrika da * yüzü görmemiş kabilelere hadi ordan, ananı düz yatırır, ters *. bacım fırlattığı! ananı * ocağını söndürürüm. ananın * dikiz aynası takar ananı geri geri *. annenin jigolosu olurum., seni ananın amından çıkan kan ile boğarım ananın amında çin ordusu manevra yapsın. senin ananın * traşlarım. döner kesme makinası varya böyle bızzzt, bızzzt. eşeklerden fayda yok ananın * at gibi girerim senin. senin ananın * kilit çakar anahtarı denize atarım. ananı patosla kovalayayım, ananın üstüne biçerdöver süreyim, tutayım ananı ayçiçek sapıyla döveyim, ananın * tırnak makasıyla doğrarım ananın * beton dökerim rızkınız kesilir. ananın * ecdadını ruhunu * senin halanı gözünden küçük çocuğunu özünden enişteni popon *. ananın amıyla götü arasındaki mesafeyi çizgi haline getirene kadar *. ananın basur memeleriyle kulak memelerini kesip köpeklere attığımın *. anasını ters yatırıp düz hadi ordan bacım evladı senin 7 ceddini hard core * sülalesiz kaşarın doğurduğu bak önce ananı ben * sonra babana hadi ordan en sonunda ananla babanı mahallecek * senin bacını paratonere bağlar yıldırım hızında * oradan çıkan enerji kaynağı ile ülke kalkınır kardeşim ananı senin ölmüşlerinin ruhlarını * onlara işkence yaptırırım ananı battal gazi gibi parenda ata ata * ananın * öyle bir boşalırım ki bbc volkan patlaması oldu şeklinde haber yapar senin ananın * mazot döker pancar makinesi ile patır patır * ananın * aseton döker yana yana ananın amcığını * bacım sıçtığı anaın * önce ben * sonra babana hadi ordan en sonunda ananı ve babanı mahallecek * it oğlu it babası yaşar ebesi aşar anası kaşar anneler gününde anana kardeşim hediye edeyim ananın * teletabinin antenlerini sokar göbeğindeki televizyondan ulusal p*rno yayını yaparım ananı özgürlük heykelinin yanmayan meşalesinde * şehri duman ederimhollywood[15:33]bulvarında donla gezen ananın * topuklu ayakkabı sokayımananı ikiz kulelerinin yedinci katına cıkartır * uçakla girerim.. ananın o dazlak kafasına teflon tavayla vurur sersemletir *. ananın buruşmuş * tefal ütü basar dümdüz ederim. ananın * windows 7 kurar mavi ekran hatası verinceye kadar *. ananın * telefon kablosu sokar paralel hattan bacını * gardolapta tangasını arayan ananın kafasını dolap kapagına sıkıştırır müjde ar gibi * dağdan inmediği için yüzme bilmeyen ananı büyük pasificte 1 ton boşalan beyaz balinalarla beraber * olimpiyat yüzme şampiyonasında altın madalya kazandırırım kırmızı eşarp giyip ormanda kırmızı başlıklı kız gibi takılan anana kurt gibi yaklaşır * param parça ederim ananı fakir mahallenizde yanmayan sokak direğine bağlar * * trafoyu patlatırım hani benim gençliğim nerde diyen bacım cocugu seni. tavşan kostümü giyip fotoğraf çektirince kendini playboy dergisinde kapak sanan ananın * evdeki elektrik süpürgesini sokarım ananla karşılıklı salsa yaparken piste takla atarak giren bacım çocuğu kardeşini popon * ananla karşılıklı * ay çekirdeği çitletirim kabuklarını babanın suratına fırlatırım evde göbeğini yere deydirerek şınav çekince kendini atletik sanan abini popon *... saclarını arkaya tarayınca kendini tarık akan sanan babanıda popon *... tokyo drifti izleyip köyde traktörle drift yapmaya çalısan abinin popon kamyonla gireyim.. kilotlu çorapla denize giren kız kardeşinin kafasını suya sokup bogulana kadar *.. ananı çin seddinin üzerinde * felix uzaydan atlamaya korkar.. googleye türbanlı karı * yazan dedeni popon *. camiden tabut çalıp dedesine tabut satan ananı tabutun icinde * öldürürüm... ananın * kolumu sokar kücük kardeşlerini çıkartırım ananı neil amstrongla beraber aya çıkartıp * hardcore movie alırım altın portakal film festivalinde aldıgım ödülü ananın * sokarımananın * harry potterin asasını sokar kücük kücük büyücüler cıkartırım.. ananın * pandora kutusu sokar icinden tavşan çıkartırım ananın * duracel pill atar 10 kata kadar daha güçlü *. ananı national geographic belgeselinde * insanlar arslan çiftleşmesi görür.. ananın * 5+1 hoparlör sokar kolonları titretirim ananı hollandadaki altın portakal film festivaline götürür * portakal ağacını sokarımanana gerilla kostümü giydirir şanlı türk ordusunun icine atıp harmandalı oynattıktan sonra * c4 yerlestirip havaya ucururumananı ramsstein konserinde pistte * du hast şarkısını tersten okuttururumbabanın o kokmuş corabını ananın * sokarımananı galatasaray fenerbahçe derbisinde kale yapar musa sow gibi hatrick yaparımkaradenizin cılgın dalgalarında sörf yapmaya çalışırken diye fotograf cektiren bacının * sörf tahtasını sokarım ananın * nokia 3310 sokar polifonik müzik eşliğinde *. ananı klavyemin üstünde * paintte yaprak resmi cizip kız kardeşine gönderirim ananı jerry kılıgına sokar tom gibi kovalarım elbet bir köşede yakalar *. hain antuan diye haykıran kız kardeşini atımın üstünde yan giderken * öldürürüm. ananı afrikada * kıtlığı yaşayan 3 bacaklı familyasının arasına atar paramparça olana kadar *. ananı bruce lee gibi havada 30 parande atarak * ananı madrit stadınnın orta sahasında * 70 milyon ispanyol ollaa diye bağırır.. ananla karşılıklı okey oynayım okeyi ananın kafasına vurayım beyin tramvası geçirirken * ananın * polis jopu sokar ay memur bey lütfen yavaş olun diye çığlık attırırım ananı hamit gibi 365 gün * geriye kalan 6 saatte direğe vururum ananı ağrı dağının eteğinde * ibrahim tatlıses halay çeker ananın * kemençe sokar üzerinde horon teperim alt alta ben bacım çocuğuyum yazınca kendini akrostiş şiir yazdım sanan bacım çocuğu ananla yamyam ayininde karşılıklı barış çubuğu içer totem heykelinin tepesine oturttururum inşaat direğinde striptiz yapmaya çalışırken bacağını kıran ananın kafasına[15:34]atar bayıltıp * senin ben zürriyetini * * koduğumun bacım yavşağı senin ben gelmişini geçmişini * senin ben ananın * morarana kadar * babasını halasını hadi ordan pislik ananın kıllı * alkol dökerim * * döllü kolonya yaparım * koduğumun küfür etmicem bacım senin babanneni köyde ahırda eşeklerle beraber * ben ananı * bacım evladı arkadaşım nanı bacını * o ananın koca mememlerini * * patlatırım o ananın kıllı * * * kardeşim kafalı popon c4 patlatır sonra mazot döker * * alev aldırırım öylece yanarsın bacım çocuğu ananın külliyatını evveliyatını * senin * yurdunu hadi ordan güzel kardeşim israil dölü seni öyle bi * jonny sins in gözleri yaşarır ayakta alkışlar öyle bi * seni bbc den kameralar gelir banada p*rno oscar ödülü verir ananın * kazık sokar çatur çutur * * senin ben ananı avradını * * canım arkadaşım bacım pislik güzel kardeşim senin anananın * mazot döküyümde patır patır * kardeşim anansını hadi ordan canım arkadaşım dal kardeşim senin ananı domaltıp gece gündüz * kardeşim anasına boşaldığımın malı senin ananı avradını soyunu sopunu * ananın * bezbol sopası sokar bacınla ananın amında bezbol oynarım popon ıphone sokar sonrada çaldırır vibratör niyetine popon titreştiririm ananın * nane sokar * * sakız yaparım sonrada o sakızı ananın popon sokarım ananın memeleriyle boks yaparım senin ananı malkoç oğlu gibi kaleden kaleye atlayarak * ananın * salatalık sokar * * turşu yaparım ananın ağzına at siki sokar sonrada ananı denizde jetski ile gezdiririm sonra kayalık bir yerde durup ananı * * denizi dölle kaplarım it oğlu it bacım çocuğu ananı süryani kilisesine götürür orada ananı rahiplerle * sonra ananın * çarmıh sokar ananı * * hristiyan yaparım ananın * teletabinin antenlerini sokar göbeğindeki televizyondan ulusal p*rno yayını yaparımananı özgürlük heykelinin yanmayan meşalesinde * şehri duman ederimhollywood bulvarında donla gezen ananın * topuklu ayakkabı sokayım ebesinin kıllıa amcığının ortalarından sağ ve sola açı yapmış dillerini hadi ordan evladının ta annesini böyle tavana asiim şut saatiyle maç saati arasındaki fark boyunca anneni çatur çutur kız arkadaşınla beraber götürrüken kim engelleyebilir ki ebenin * dikine * gözlüğünün sapını * kodumun açtırma ağzını sever yüzünü * popon * anzorotun antilop taşşaa yalamış versiyonu seni seni taburenin üzerine çıkartıp berber çırağıyla beraber halaay çekerken hepinizin tek tek * koymak üzere yola çıkan konvoyun ta 4 tekerini skim desen de ananı bir * baban ayakta alkışlar diye tahmin etsende kardeşim oturmak zorundasın * çünkü beyninin sol lobunu akşam simidi gibi çıtır çıtır götürmüşler diye beklesnde boşuna çünkü seni cem uzanın seçim kampanyasında * seni * kodumn konvoy beyinli ibişi kardeşim sol bölgesine muhtaç kalırken tabutta sever seni * koyim di mi kardeşim başı bu dünyanın en uzun küfrü olsa nolur * atmosfer i traposferi magma katmanına başım girsin sana da sıra dağlar ve toroslar girsin * koyim balta girmemiş ormanlar sana grisin girsin de çıkamasın derkeen klavyenin tuşları istanbulun kuşları popon girdi di mi at kardeşim rosto şekli almış kavayleyi * gibi al içine içinde kalsın ki akıllansın aklını hadi ordan akılsızının kardeşim silüeti ebenin * 3 yıl 10 ay mahkum edilsin * kodumun yargısında infazını skim senin senin mezarını skim * kodumunun salağı gibi gözüken 3 başlı kardeşim girsin sana senin ayakkabının tabanını skim senin reji ekibinin * koyim prodüktörünü skim cast ekibindeki akan yazıları skim popon akan yazı derken star warstaki darth wader ın o kara maskesini skim ben o siyah pelerini yere sariim üzerinde manitasını skim * kodumunn jedi si jedi demişken türkiye ye gelmesi yalan olan amerikalı grup jedi mind tricks i skim ki amerikalı diyince aklıma 35 yaş üstü kardeşim gelmiş jenna jamesson geldi onun da * koyim herkes hadi ordan onu ferre filmlerinde başrol oynayarak at kardeşim da bu yıl tek aday olarak gösterildi hele onun yanında dolaşan o kısa boylu esmer kızı boğaz köprüsünde gişe de beklerken ücret ödendi yazısı belirdiği anda sağ taraftaki polis kordonu eşliğinde skiiim * koduuumunun kardeşim görünümlü at insanının ta sakasını hadi ordan saka çükü kılıklı ibişovski. şu anda aldığımız bir habere göre ebenin * Ankara gündeminde canlı canlı skiolarmış ben öyle duydum duydum ki unutmuşsun kardeşim rengini sikten göte akışlarla * yaşıyorum dertli amlara giren işte ben zeki müren balığını skim * koyim rexin ora yokuş aşşaa girsin popon at taşşaa otur taşşa da gel bi başaa kardeşim wahşi başşaaaaaa * kodumun yavşaaaaaaaaa seni· internete koysalar hostunu gardi domainini ben * * kodumun blogunun da * kordum ama koyamıom şu an bunları yazdığım klavyemin enter ını skim * koyim o ne biçim enter öyle hele klavyemdeki space tuşu sana girsin * koyim klavye sana girsin işlemcim ve gforce um da annene hediyem olsun * beyinli ibişcanlı * kodumun yatık batığı senii seni var ya titaniğin batık bölgesinde skiim seni seni güvertede skim de tüm tayfa gaza gelsin onlarda seni sevsin * kodum iskele alabandayı duyduğum anda kardeşim havada kardeşim otur başım girsin sana yarısı anana yarısı babana yarısı manitana kaç tane yarısı var diye sorma * kodumun meraklısı tüm tayfa sikio seni kardeşim motorize ekibi ebesinin * siktğiminin deniz kara ve hava güçleri seni teker teker oturtur koltuğa bağrır o duruşa bi vuruş kaç kuruş diye * yolunu hadi ordan yaraaak başlı insan görünümlü at kuyruklu ibiş * güzel kardeşim seni msn de eklerim offline offline *. msn live ın son eklentisi yüklenirken % 72 olduğu zaman ananın * öyle bir koyarım ki direk download biter. senin gibi güzel kardeşim nuri alço sikse o bile yarıda bırakır gibi gözüksede kardeşim oturursun. kosovalının * koydurtma şimdi bacım yan gelip yan yatarken osururken çıkardığı birey *, ağzının iç dokusunu * senin, senin var ya sinirlerini * * kodumun taslak halindeki bacım , canım arkadaşım bıkmayan kaşar, seni mtv'nin bitch sixteen programında gösteri yaparken *, seni mr. marcus * * çoğaltır * koyim duygularına attırayım da duygu seli olsun kaşarlanmış küfür etmicem bacım * benchten gelip katkıda buluniim çekoslovakyalılaştıramadıklarımızın ebesinin kıllıa amcığının ortalarından sağ ve sola açı yapmış dillerini hadi ordan evladının ta annesini böyle tavana asiim şut saatiyle maç saati arasındaki fark boyunca anneni çatur çutur kız arkadaşınla beraber götürrüken kim engelleyebilir ki ebenin * dikine * gözlüğünün sapını * kodumun açtırma ağzını sever yüzünü * popon * anzorotun antilop taşşaa yalamış versiyonu seni seni taburenin üzerine çıkartıp berber çırağıyla beraber halaay çekerken hepinizin tek tek * koymak üzere yola çıkan konvoyun ta 4 tekerini skim desen de ananı bir * baban ayakta alkışlar diye tahmin etsende kardeşim oturmak zorundasın * çünkü beyninin sol lobunu akşam simidi gibi çıtır çıtır götürmüşler diye beklesnde boşuna çünkü seni cem uzanın seçim kampanyasında * seni * kodumn konvoy beyinli ibişi kardeşim sol bölgesine muhtaç kalırken tabutta sever seni * koyim di mi kardeşim başı bu dünyanın en uzun küfrü olsa nolur * atmosfer i traposferi magma katmanına başım girsin sana da sıra dağlar ve toroslar girsin * koyim balta girmemiş ormanlar sana grisin girsin de çıkamasın derkeen klavyenin tuşları istanbulun kuşları popon girdi di mi at kardeşim rosto şekli almış kavayleyi * gibi al içine içinde kalsın ki akıllansın aklını hadi ordan akılsızının kardeşim silüeti ebenin * 3 yıl 10 ay mahkum edilsin * kodumun yargısında infazını skim senin senin mezarını skim * kodumunun salağı gibi gözüken 3 başlı kardeşim girsin sana senin ayakkabının tabanını skim senin reji ekibinin * koyim prodüktörünü skim cast ekibindeki akan yazıları skim popon akan yazı derken star warstaki darth wader ın o kara maskesini skim ben o siyah pelerini yere sariim üzerinde manitasını skim * kodumunn jedi si jedi demişken türkiye ye gelmesi yalan olan amerikalı grup jedi mind tricks i skim ki amerikalı diyince aklıma 35 yaş üstü kardeşim gelmiş jenna jamesson geldi onun da * koyim herkes hadi ordan onu ferre filmlerinde başrol oynayarak at kardeşim da bu yıl tek aday olarak gösterildi hele onun yanında dolaşan o kısa boylu esmer kızı boğaz köprüsünde gişe de beklerken ücret ödendi yazısı belirdiği anda sağ taraftaki polis kordonu eşliğinde skiiim * koduuumunun kardeşim görünümlü at insanının ta sakasını hadi ordan saka çükü kılıklı ibişovski. şu anda aldığımız bir habere göre ebenin * Ankara gündeminde canlı canlı skiolarmış ben öyle duydum duydum ki unutmuşsun kardeşim rengini sikten göte akışlarla * yaşıyorum dertli amlara giren işte ben zeki müren balığını skim * koyim rexin ora yokuş aşşaa girsin popon at taşşaa otur taşşa da gel bi başaa kardeşim wahşi başşaaaaaa * kodumun yavşaaaaaaaaa seni· internete koysalar hostunu gardi domainini ben * * kodumun blogunun da * kordum ama koyamıom şu an bunları yazdığım klavyemin enter ını skim * koyim o ne biçim enter öyle hele klavyemdeki space tuşu sana girsin * koyim klavye sana girsin işlemcim ve gforce um da annene hediyem olsun * beyinli ibişcanlı * kodumun yatık batığı senii seni var ya titaniğin batık bölgesinde skiim seni seni güvertede skim de tüm tayfa gaza gelsin onlarda seni sevsin * kodum iskele alabandayı duyduğum anda kardeşim havada kardeşim otur başım girsin sana yarısı anana yarısı babana yarısı manitana kaç tane yarısı var diye sorma * kodumun meraklısı tüm tayfa sikio seni kardeşim motorize ekibi ebesinin * siktğiminin deniz kara ve hava güçleri seni teker teker oturtur koltuğa bağrır o duruşa bi vuruş kaç kuruş diye * yolunu hadi ordan yaraaak başlı insan görünümlü at kuyruklu ibiş * güzel kardeşim seni msn de eklerim offline offline *. msn live ın son eklentisi yüklenirken % 72 olduğu zaman ananın * öyle bir koyarım ki direk download biter. senin gibi güzel kardeşim nuri alço sikse o bile yarıda bırakır gibi gözüksede kardeşim oturursun. kosovalının * koydurtma şimdi bacım yan gelip yan yatarken osururken çıkardığı birey *, ağzının iç dokusunu * senin, senin var ya sinirlerini * * kodumun taslak halindeki bacım , canım arkadaşım bıkmayan kaşar, seni mtv'nin bitch sixteen programında gösteri yaparken *, seni mr. marcus * * çoğaltır * koyim duygularına attırayım da duygu seli olsun kaşarlanmış küfür etmicem bacım

15
    0 Yorumla
  • güzelayaklım
    güzelayaklım Takip Et
    Yoda Yaş: 50
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.

hakemmm. senin elindeki düdüğün içindeki dönen leblebiyi s. k. m.. ömrümce unutmam bu küfürü :)

6
    2 Yorumla
    • Gülfidan34
      Gülfidan34
      +1 yıl

Güzelmiş :D

Yorumla
    • güzelayaklım
      güzelayaklım
      +1 yıl

hiç unutmuyorum. alisamiyende. galatasaya 5 attıgımız mac
      mac sonucu
      6s 2 kocaelispor 5
      halada hakemın düdüügüne küfür :)

Yorumla
  • idare_eder
    idare_eder Takip Et
    Guru Yaş: 40
    +1 yıl
    https://youtu.be/J_Q1KKDqfsM
    2
    0 Yorumla
  • Arascim56
    Arascim56 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 36%
    +1 yıl

Elini ayarını dört parmağını mikerim bu sadece chefin elinden düşen bıçak yüzünden büyük chefin söylediği küfür 😈😈😆😆

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

bir kız statda söyledi bu sözü hakeme heralde anan kutsalda babanın ya dedi ben şok ben iptal

3
    2 Yorumla
    • Gülfidan34
      Gülfidan34
      +1 yıl

Kız holiğan galiba :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bilmem ama cok fenaydı 😂

Yorumla
  • Everesttt
    Everesttt Takip Et
    Guru Yaş: 37
    +1 yıl
    https://youtu.be/B58yXLL2Vlw

😂😂

2
    0 Yorumla
  • gamercookie
    gamercookie Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl

Bağırsağını çıkarır seni bağlarım, kanın tükenene kadar da karşına geçip, nasıl geberiyorsun diye bakarım lan itoğlu!!!''

0
    1 Yorumla
    • Gülfidan34
      Gülfidan34
      +1 yıl

Bunu ede arkadaşta fena bir fantazi varmş :D

Yorumla
  • Nurullah2569
    Nurullah2569 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 38%
    +1 yıl

ananı boğaz köprüsünde s**kerim hem asya izler hem avrupa 😊😊

5
    0 Yorumla
  • HallederizOnu
    HallederizOnu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 51%
    +1 yıl

ananın a*ına asfalt döşer, üstünde patinaj çekerim

2
    4 Yorumla
    • HallederizOnu
      HallederizOnu
      +1 yıl

iki roman kadın tartışması

-abe kocam s*ksin seni be
      -s*ksin be, s*ksinde a*mc*k görsün

Yorumla
    • HallederizOnu
      HallederizOnu
      +1 yıl

ananın a*ına ağaç diker, gölgesinde bacını s*kerim

Yorumla
    • Gülfidan34
      Gülfidan34
      +1 yıl

abe gızan bunlar da çok ii bea :D

Yorumla
    • HallederizOnu
      HallederizOnu
      +1 yıl

ilk yazdığım küçüklükten beri bildiğim ama kimseye etmek kısmet olmayan bir küfürdü.

diğerlerini netten arakladım hemen.

roman kadınların ki bir başyapıt niteliğinde :)

Yorumla
  • kocakfatihh
    kocakfatihh Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Senin üretimine harcanan enerjiyi

5
    2 Yorumla
    • Gülfidan34
      Gülfidan34
      +1 yıl

Bak bu da güzel di :)

Yorumla
    • kocakfatihh
      kocakfatihh
      +1 yıl

Bunu birine twitterda demişim bende yeni keşfettim 😅

Yorumla
  • sonikaz
    sonikaz Takip Et
    Guru Yaş: 47
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Olmaz çok ayıp olur herkes kaldıramaz bu küfürü 😂😂😂

0
    0 Yorumla
  • Çirkefhatun
    Çirkefhatun Takip Et
    +1 yıl

ananın çiçeğine saglık

1
    6 Yorumla
    • Çirkefhatun
      Çirkefhatun
      +1 yıl

ananın çiçeğine saglık

Yorumla
    • Gülfidan34
      Gülfidan34
      +1 yıl

Çiçekler önemli tabi :D

Yorumla
    • Çirkefhatun
      Çirkefhatun
      +1 yıl

neyse sen anladın :)

Yorumla
    • Gülfidan34
      Gülfidan34
      +1 yıl

Herkes anladı sıkıntı tınne :D

Yorumla
    • Çirkefhatun
      Çirkefhatun
      +1 yıl

keçamın delal 😏

Yorumla
    • Gülfidan34
      Gülfidan34
      +1 yıl

Spas dikim delal ;)

Yorumla
  • TuTáñkámøn
    TuTáñkámøn Takip Et
    Guru Yaş: 50
    +1 yıl

seni boğaz köprüsünde.. kerim. iki kıtaya rezil olursun.

bundan yaratıcısını duymadım...

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Allah kayinvalidene uzun omur versin

3
    3 Yorumla
    • Gülfidan34
      Gülfidan34
      +1 yıl

ooo bak bu baya ince :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Valla hem yerde soylenir hem her turlu gideri var :))

Yorumla
    • Gülfidan34
      Gülfidan34
      +1 yıl

aynen öyle :))

Yorumla
  • burakozgl
    burakozgl Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

hakem. o. topu al anankine sok orda top. oyna :)

1
    3 Yorumla
    • Gülfidan34
      Gülfidan34
      +1 yıl

https://www.youtube.com/watch?v=33sW0K5tfpg en efsanesidir :D

Yorumla
    • burakozgl
      burakozgl
      +1 yıl

😃😃

Yorumla
    • burakozgl
      burakozgl
      +1 yıl

normal. mesaj atda. konuslaim. istiosan

Yorumla
  • jackostar
    jackostar Takip Et
    Xper 1 Yaş: 21
    +1 yıl

bu benim kendi küfürüm : annenin 4m1n4 mjolnirİ'in sapını sokar hulk'a diktiririm :))

0
    0 Yorumla
  • Ruhsuzkadin_
    Ruhsuzkadin_ Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 30%
    +1 yıl

Vizyonsuz bacım çocuğu

1
    1 Yorumla
    • Gülfidan34
      Gülfidan34
      +1 yıl

hahaha Güzelmiş :D

Yorumla
  • Mfatıh74
    Mfatıh74 Takip Et
    +1 yıl

gece gece bu tıp soruda garıp 😂

0
    2 Yorumla
    • Gülfidan34
      Gülfidan34
      +1 yıl

Normal değiliz :D

Yorumla
    • Mfatıh74
      Mfatıh74
      +1 yıl

farklı olmaya devam 😂

Yorumla
  • sid____
    sid____ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44
    +1 yıl

sen niye bu gün küfüre taktın :)

0
    0 Yorumla
  • myfree
    myfree Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28
    +1 yıl

ay yok terbiyem engelliyo😂

0
    0 Yorumla
  • Küçükmercimek
    Küçükmercimek Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 319 cevap paylaştı.

ananın ammmına yumruk atam

0
    0 Yorumla
  • AHMETDORUK10
    AHMETDORUK10 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

G... den şılıngayla kasn alırım🤣🤣🤣🤣

0
    0 Yorumla
  • Lelele
    Lelele Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı.

s*kini s*kiyim sanırım çok garip çünkü düşününce

1
    0 Yorumla
  • sedaslancan
    sedaslancan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

tatlim gece gece sikayet almak istemem😂

0
    4 Yorumla
    • HallederizOnu
      HallederizOnu
      +1 yıl

sansürle, bir şey olmaz. meral ettim

Yorumla
    • HallederizOnu
      HallederizOnu
      +1 yıl

meral değil, merak :)

Yorumla
    • sedaslancan
      sedaslancan
      +1 yıl

uyuyamazsin sonra 😂

Yorumla
    • HallederizOnu
      HallederizOnu
      +1 yıl

uyumayacağım ki zaten :) gönder gelsin

Yorumla
  • KuruttunuzBeni
    KuruttunuzBeni Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl

sick dear dean year a buy rock tick tear

0
    0 Yorumla
  • Univerliseli
    Univerliseli Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.

Yok söylemeyeyim şimdi :D

0
    0 Yorumla
  • cryomancer
    cryomancer Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı.

ananı pentagonda dondure dondure s*keyim

0
    0 Yorumla
  • jezey
    jezey Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl

Kardeş payında geçiyordu :D

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Seni s*ker cogaltirim

1
    0 Yorumla
  • mduru16
    mduru16 Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

Çok uzun biplersem güzel olmaz

0
    1 Yorumla
    • Gülfidan34
      Gülfidan34
      +1 yıl

Yoruma yaz gitsin :)

Yorumla
  • ByToRo
    ByToRo Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl

Şimdi nerene sövüyüm senin -.-

0
    0 Yorumla
  • RamJam
    RamJam Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

ağzına salıncak kurar sallanırım :D

0
    0 Yorumla
  • Jagermeisterrr06
    Jagermeisterrr06 Takip Et
    +1 yıl

s*ki çarşafa dolandı yine amnakoduum

0
    0 Yorumla
  • salih_5454
    salih_5454 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

ananı potaya asarım kıçına smaç basarım

0
    0 Yorumla
  • benömeriistiyorum
    benömeriistiyorum Takip Et
    Xper 1 Yaş: 22
    4 ay

sikini padişah sananın popon vezir *

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

İste yazamam buraya aci açık

0
    0 Yorumla
  • FrankGallegher
    FrankGallegher Takip Et
    Master Yaş: 28
    +1 yıl

@DenizArin

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Adam şart koşuyor;
    Anam avradım olsun kiiii

0
    0 Yorumla
  • doğan3856
    doğan3856 Takip Et
    Yoda Yaş: 28
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.

biplemem 😂😂😂

0
    0 Yorumla
  • ArChaE
    ArChaE Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl

Oki.

0
    0 Yorumla
  • KaroPAPAZI07
    KaroPAPAZI07 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Küfür etmem.

0
    0 Yorumla
  • üzülmeyinbenvarım
    üzülmeyinbenvarım Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

küfürbedeni. seveyim

0
    0 Yorumla
  • esasmen533
    esasmen533 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 850 cevap paylaştı.

kuufure karsiyiz

0
    2 Yorumla
    • Gülfidan34
      Gülfidan34
      +1 yıl

https://www.youtube.com/watch?v=dIeoEWQeMHA

Yorumla
    • esasmen533
      esasmen533
      +1 yıl

lan fenerliyimm 😡😡

Yorumla
  • gecenemi0358
    gecenemi0358 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41
    +1 yıl

Ne yapacan

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Bu zamana kadar duyduğun en yaratıcı küfür?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Duyduğunuz en yaratıcı küfür ne? 18 cevap verildi
Duyduğunuz en yaratıcı hakaret neydi? 5 cevap verildi
Duyduğunuz en yaratıcı küfür nedir? 22 cevap verildi
Hayatınızda duyduğunuz en etkileyici küfür? 4 cevap verildi
Duyduğunuz en yaratıcı hakaret ya da küfür neydi? 8 cevap verildi
Duyduğunuz en fantastik küfür nedir? 4 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Gel günaha girelim , Yanalım🔥 gitsin dediğiniz birisi var mı?
  • Enercii şarkısıyla enerci buluyor musunuz?
  • " Seni seviyorum" kelimesi ne sıklıkla söylenmelidir ❤️ ?
  • Arabadan yapılmış bu lavaboyu nasıl buldunuz?
  • Evinizde böyle bir yatağınız olsun ister miydiniz?
  • Bal peteği göz makyajını nasıl buldunuz?
  • Her gün aynı saç modelini mi yaparsınız?
  • Arjantin ve İspanya Dünya Kupası Finalinde karşılaşıyor! Sizce kazanan kim olacak?
  • Soğuk kahve sever misin?
  • Bir sevgilin olsa kaç yıl sonra evlenirdin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨