Gizli Üye(30-35)+1 yılaslında yerinde dursa sorun değil de asıl gözden kaybolunca sorun oluyor. öldürmek istemiyorum, bu yüzden üstüne kutu kapayıp dışarı yolluyorum ben. ama sen yine şanslısın sadece örümcek giriyorsa. bizim evin yanında bahçe olduğundan böcek çeşidi daha fazla, inceleyip böcek ansiklopedisi mi yazsam ki :)
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
korkacak bısı yok zararda verme ama... elektirik supurgesı kullanma normal suprgele agı al snra örumcekle dısarı at ben öyle yapıyorum
02 Yorumla
+1 yılHayır bunlar bir de çift olarak yaşar öldürürsen kocası/karısı kulağına girer yuva yapar link ..
02 Yorumla- +1 yıl
O.O
bir kez daha mı cevap versem ?
Kendisi ile tanışmak istiyorum :))
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Diğer konusunda 650 cevap paylaştı. Az önce mutfakta bir böcekle karşılaştım. Temizlik bezini gözden çıkararak yapıştırdım bir tane. Umarım ölmüştür, bezi kaldırıp bakamadım, o kadar mide yok bende. Artık cenazeyi yarın annem kaldırır.
00 YorumlaDiğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Allah'ın berisinden veliler edinenlerin durumu, bir ev edinen dişi örümceğin durumuna benzer. Ve evlerin en güvensizi/en zayıfı elbette ki dişi örümceğin evidir. Keşke bilselerdi!
010 Yorumla
+1 yılOklavayı al eline ağa uzat ve çevir oklavaya sarılır pencere önüne bırak gider o öldrürmen gerekmez..Ayrıca korkma bu kadar örümcekler ısırmaz büyükleri hariç
00 Yorumla- Diğer konusunda 8,4b cevap paylaştı.
+1 yıldokunma canını alma. Seni rahatsız eden daha küçük karınca,sinek, böcekleri o yakalıyor,yalayıp yutuyor. Ses etme yazıktır, günahtır :)
10 Yorumla
+1 yılO örümceğin orda olduğnda değilde baktğnda aynı yerde göremeynce başlcak maceran :D
12 Yorumla- +1 yıl
anlayablyorum seni :D ne tür bir örümcek bu ? Peçeteyle al çabucak atıver canım ne olucak :D (YAZARKEN ÜRKTÜ) :D
+1 yılSeni gözüne kestirmiş.Bence macera dolu bir ömür sürmek için ağına bırak kendini.Sadece dikkatli ol da KIRODUL olmasın . Anladın sen onu :D
00 Yorumla
+1 yılBir insan hayatinda ortalama 6 örümcek yutar. demişler...Protein kaynağı olur sıkma canını içine at protein kız korkma :D
00 YorumlaDiğer konusunda 3,4b cevap paylaştı. elektrik süpürgesi ile çek. kimse duymaz 2 saniyede alır kapatırsın
01 Yorumlabu aga 2 karıs mesafede bır cakmak cak, cakmaktan 1 arıs gerıden deodorantını sık cıkan alev agı yakar ormcek kacar snde kurtulursun
00 YorumlaDiğer konusunda 635 cevap paylaştı. Otur derdini anlat bir meraba de el salla ayip ya :(
04 Yorumlao odaya temizlik şart. :P bütün gün pc basında oturacagına bıraz temızlık yapsaydın örumcek falan olmazdı :P
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvde saç spreyi varsa üstüne iyice sık. Ölürse ya düşer ya da en azından olduğu yerde durur. Elektrik süpürgesiyle çekersin sonra...
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen de iğrendiğim için söylediğim şekilde yapıyorum çünkü spreyi uzak mesafeden sıkabiliyorsun en azından...
Cevap sahibi+1 yılBen hem korkuyorum, hem iğreniyorum, yani elime alamam. Evde biri olunca ona dışarı attırıyorum ama yalnız olunca başka şekilde halledemiyorum.
Ne zararı var ki sana, kapa ışığı, takılsın orada.
Bişey olmaz. Tarantula mı bu...00 Yorumlao kadarmı pissin ya ınsan arada bır süpürge sallar ;D
01 YorumlaBiraz kan dondurucu gibi gelebilir ama öldüğümüzde bırak örümceği bütün insecta familiası cirit atacak cesedimizde:) Şimdi al o örümceği ordan:)
00 Yorumla
+1 yılo örümceklerden birşey olmaz sen youtuba sarı kız yaz ordaki öümcekli videoyu izle ya ondan olsa ne yapacan merak ediyorum ha :D
010 Yorumla- +1 yıl
korkunç demi sarıkızzz :D
- +1 yıl
ozaman günah benden gitti inş. ewini ondan sarar desem ne dersinnn :D :P
- +1 yıl
ben dua ettim ama beddua değil yani ellerimi açtım dua ettim :D
- +1 yıl
baya elimi açtım allahım dedim bu kızın tatlı bulduğu özümcekleri ewlerini sarsın diye dua ettimmm :D :P
- +1 yıl
hmm biliyorum bende öylesine dedim zaten ama allah düşmanı bu beladan korusun :D
Diğer konusunda 654 cevap paylaştı. Söylemeseydin 61 de kalacaktı , bizim millet işte yapma deyince inadına yaparız :)
01 YorumlaDiğer konusunda 654 cevap paylaştı. şimdilik sorun yok örümceği yerinde bulamazsan kork bence (:
05 Yorumlasüpürge makinesinin alt kısmını çıkar hüplet içine ta taaaaa
02 YorumlaBence o örünceğe biraz bak kötü birşeyler düşünüyorsa çağır erkek arkadaşını hemen temizlesin sonra da birşeyler hediye et onuda yapmam diosan kovala gitsin :)))
01 Yorumla
+1 yılozaman sana inadım var al sana 62 kızlar yapar bu sebolüü :D
02 Yorumla- +1 yıl
sen anlamını biliyosunda tavşan diyosun nese .D
ben severim örümcekleri sivrisinekleri yiyolar bırak kalsın :D kıyamam ya ben sana
08 Yorumla
+1 yılYuuuuuuhh. Beeee. Bide bayansin, insan arada bir temizlik yapar, anlasiliyoki pasaklinin tekisin
02 Yorumla- +1 yıl
temizlik ne alaka ya :) evin yanında bahçe varsa camı açınca giriyor yine ev temiz olsa da :)
- +1 yıl
:):):) hadi öyle olsun napalım:):):):)
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyağında ve elinde terlik olsun.
Adım 1 : Terliği yukarıda ki örümceğe at.
Adım 2 : Düşen örümceğe ayağında ki terlikle bas.
Adım 3 : Peçeteye sar.
Adım 4 : Dışarı yolla.00 Yorumlabişe olmaz yemez seni dursun orda ne zararı var sana :)çok rahatsız olduysan bir kağıt parçasıyla al
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo örümcek dediğin eklem bacaklı belki birini spiderman e dönüştürecek hala öldürmek istiyo musun?asfasfdasf
01 YorumlaDiğer konusunda 12,5b cevap paylaştı. Aile bireylerine s.o.s çek...
01 YorumlaDiğer konusunda 337 cevap paylaştı. örümcek ağ yapana kadar neredeydin ?
03 Yorumla- Diğer konusunda 967 cevap paylaştı.
+1 yılHic sevmem bocekleri deodorant sik bence :D
00 Yorumla Diğer konusunda 13b cevap paylaştı. elektrik süpürgesiyle çek.
00 YorumlaDiğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Alma zaten okadar örmeye çalışmış
12 Yorumla
+1 yılBir sopayla alıver. Bir şey olmaz.
02 Yorumla- +1 yıl
Oklava filan yok mu? Olmadı sinek ilacı sık.
- Diğer konusunda 24b cevap paylaştı.
+1 yılGözleri yummanı bekliyor.
01 Yorumla sen sakın kıpırdama ben geliyorum :)
01 Yorumla
+1 yılşimdi senı o ağla komple sarcak o :(
01 YorumlaDiğer konusunda 575 cevap paylaştı. ilaçlama şirketi çagır
03 Yorumla
+1 yılpeçete ile tut örümceği pencereden dışarı at?
04 Yorumla- +1 yıl
Örümcek o kadar Değerli ve anısı önemli bir hayvan biliyosundur peygamber efendimizi kurtarmıştır :)
- +1 yıl
bişey yapmaz ya bende iğrenirim ama öldürmeyede kıyamam en iyisi bant varsa evde a4 ü al kapat orayı gözün görmez hem rahat rahat uyursun
+1 yılElektrik suurgesiyle cek
00 YorumlaElektrikli süpürgeyle çek
00 YorumlaSüpürgeyle çek korkma yutmaz seni.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunun için durum gunceleldın ya mk Kezban !
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılelektrik süpürgesiyle 2saniyede kurtulursun
00 Yorumla
+1 yılaha sana bu cevapla birlikte plaka yozgat oldu
01 Yorumla- +1 yıl
zonguldağa gectık
Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Annen veya baban oldursun.
00 Yorumla
+1 yılannene söyle o halleder
00 Yorumlaev ev değil örümcek yuvasi
10 Yorumla
+1 yılhiç bir şey yapma oda sana birşey yapmaz
02 Yorumla- +1 yıl
bana güven yapmaz
Gizli Üye(36-45)+1 yılterliği fırlat kafasına
10 Yorumlakaç günde bir temızlıyorsun odanı
00 Yorumlasüpür makinesi ile al orayı
00 Yorumlaolmak ya da olmamak butun mesele bu.
00 Yorumlabişey yapmaz dursun
13 Yorumla
+1 yılİşte kız :>)
04 Yorumla- +1 yıl
Oysa ki iltifat etmiştim sevimli oluşuna : '(
- +1 yıl
Ricam Dasın :>)
+1 yılne mallar var bu ülkede
10 Yorumla
+1 yılsinek ilacı sık
06 Yorumla- +1 yıl
? ne alaka :D sen sık ölüyo o ben yapmıştım